Seviyor mu kuruntu mu

Valla sen bunu soyleyince bende bile kafa karıştı. Ya bu cocuk cok cekingen yada sana birsey hissetmiyor

Canim ders saatlerini degistirmekten bahsediyorum, bi face artmasıyla bir değil bu, bak sen bunu yapmışsın çok görmek isteyen insan kendi yapar, icraat sende var onda yok. Sevdiğini pek sanmıyorum.
Yapmadıgindan emin degilim belki o da dusunuyor buldu beni her seyimi bilmek istiyor olanaz mi

Valla sen bunu soyleyince bende bile kafa karıştı. Ya bu cocuk cok cekingen yada sana birsey hissetmiyor
Canim ders saatlerini degistirmekten bahsediyorum, bi face artmasıyla bir değil bu, bak sen bunu yapmışsın çok görmek isteyen insan kendi yapar, icraat sende var onda yok. Sevdiğini pek sanmıyorum.
Haklisin belki de ben kendi kendime gelin güvey oldum dogru belki o hicbir seyin farkinda degil off yaa ama cok seviyoruum

Peki sen arkadas olmayi denesen once? Mesela tanissan once face te ekle sohbet et biraz orasi yuzyuze olmadigi icin senin gerçek hislerini anlayamaz normal arkadss ol sonra isi büyüt disardada görüşün sinemaya cafeye falan git birlikte sonra zaten seninle samimi olursa istedigin olur olmazsa da bir arkadas kazanmis olursun

Karşılıklı mı dedikten sonra ben de ipler koptu

Yani evlenin bence.
O kadar karşılık gördüm.

Bilmiyorm ya faceden ekleyememcokcesaretli degilim gercekte. Oyle sevgilim olsunda istemembeni sevdigini soylesin bunu bileyim bir devakti gelineevlenelim o kadar. Sevgili den basimyandi hic girmek istemem o islere

Çocuk gelip konuşma teşebbüsünde bulundu mu?
Cevabın hayır ise sen kendini çekmiyorsun, çocuk seninle ilgilenmiyor demektir.
Cevabim hayir ilgilenmiyor haklisin. Ben sevdigim icin bu gercegi hıc dusumek istemedim. Ama napayim tek taraflida olmuyor oofff offf

Cevabim hayir ilgilenmiyor haklisin. Ben sevdigim icin bu gercegi hıc dusumek istemedim. Ama napayim tek taraflida olmuyor oofff offf

Etrafını keşfet. Belki de seninle göz göze gelmek isteyen, konuşmak isteyen başkaları vardır.

Sürekli o çocuğu düşünme.
İlgilense kesin gelirdi. Demek ki ilgilenmiyor.
Sen de ilgilenme.

Hemen ekleyikendimi komik duruma dusurmek istemem yasevdigim benim syagima gelsin isterim coksey mi istiyorum acaba :)
Kaybedecek neyin var ki zaten seninle değil, elinden gitmeyecek; ama olursa kazancın var, sevdiğin senin olacak. Farkında değilse nasıl ayağına gelecek? Önce sen bi kendini fark ettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…