- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 32
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Valla sen bunu soyleyince bende bile kafa karıştı. Ya bu cocuk cok cekingen yada sana birsey hissetmiyorYa acikcasi cok yassdim bunu kantinde otobuste his beklenmedik yerlerde tesadufne karsilastik. Normalde kalabalik bir sinif insan gordugu yuzu unutoyr ama bununla o kadar sık karsilasiyoruz ki bilemedim yani hep ben sevdigim icin mi onun etrafindayim diye dusunuyorum yoksa karşılıklı ondan mi boyle bir aradsyiz
Yapmadıgindan emin degilim belki o da dusunuyor buldu beni her seyimi bilmek istiyor olanaz mi
Yanicekingen genelde hep yalniz arkadasi falan yok iste ondan bir umit bekliyorum yada gercekten fark etmiyor bile bana oyle gleiyorValla sen bunu soyleyince bende bile kafa karıştı. Ya bu cocuk cok cekingen yada sana birsey hissetmiyor
Valla sen bunu soyleyince bende bile kafa karıştı. Ya bu cocuk cok cekingen yada sana birsey hissetmiyor
Haklisin belki de ben kendi kendime gelin güvey oldum dogru belki o hicbir seyin farkinda degil off yaa ama cok seviyoruumCanim ders saatlerini degistirmekten bahsediyorum, bi face artmasıyla bir değil bu, bak sen bunu yapmışsın çok görmek isteyen insan kendi yapar, icraat sende var onda yok. Sevdiğini pek sanmıyorum.
Ekle gitsin faceden; ama hayal kırıklığı da yaşayabilirsin bunları da göze al.Haklisin belki de ben kendi kendime gelin güvey oldum dogru belki o hicbir seyin farkinda degil off yaa ama cok seviyoruum
Hemen ekleyikendimi komik duruma dusurmek istemem yasevdigim benim syagima gelsin isterim coksey mi istiyorum acaba :)Ekle gitsin faceden; ama hayal kırıklığı da yaşayabilirsin bunları da göze al.
Bilmiyorm ya faceden ekleyememcokcesaretli degilim gercekte. Oyle sevgilim olsunda istemembeni sevdigini soylesin bunu bileyim bir devakti gelineevlenelim o kadar. Sevgili den basimyandi hic girmek istemem o islerePeki sen arkadas olmayi denesen once? Mesela tanissan once face te ekle sohbet et biraz orasi yuzyuze olmadigi icin senin gerçek hislerini anlayamaz normal arkadss ol sonra isi büyüt disardada görüşün sinemaya cafeye falan git birlikte sonra zaten seninle samimi olursa istedigin olur olmazsa da bir arkadas kazanmis olursun
Neden guldunuz o kadar mi basit geldi size hic miihtimal yokKarşılıklı mı dedikten sonra ben de ipler koptu
Yani evlenin bence.
O kadar karşılık gördüm.
Neden guldunuz o kadar mi basit geldi size hic miihtimal yok
Ama bu 1 bucuk yildir devam ediyor. Konusmuyoruz ama ben kendimicekiyrumBasit değil komik geldi.
Sadece göz teması kuruyormuşsunuz.
Aranızda hiç muhabbet yok.
Seviyorum karşılıklı mi diyorsunuz.
Muneccim değiliz ki
Ama bu 1 bucuk yildir devam ediyor. Konusmuyoruz ama ben kendimicekiyrum
Cevabim hayir ilgilenmiyor haklisin. Ben sevdigim icin bu gercegi hıc dusumek istemedim. Ama napayim tek taraflida olmuyor oofff offfÇocuk gelip konuşma teşebbüsünde bulundu mu?
Cevabın hayır ise sen kendini çekmiyorsun, çocuk seninle ilgilenmiyor demektir.
Kafkayi da cokseverim bu arada :)Çocuk gelip konuşma teşebbüsünde bulundu mu?
Cevabın hayır ise sen kendini çekmiyorsun, çocuk seninle ilgilenmiyor demektir.
Cevabim hayir ilgilenmiyor haklisin. Ben sevdigim icin bu gercegi hıc dusumek istemedim. Ama napayim tek taraflida olmuyor oofff offf
Ayne oyle yapıcam ilgilenmeyecem evet cokzorama yapıcamEtrafını keşfet. Belki de seninle göz göze gelmek isteyen, konuşmak isteyen başkaları vardır.
Sürekli o çocuğu düşünme.
İlgilense kesin gelirdi. Demek ki ilgilenmiyor.
Sen de ilgilenme.
Kaybedecek neyin var ki zaten seninle değil, elinden gitmeyecek; ama olursa kazancın var, sevdiğin senin olacak. Farkında değilse nasıl ayağına gelecek? Önce sen bi kendini fark ettir.Hemen ekleyikendimi komik duruma dusurmek istemem yasevdigim benim syagima gelsin isterim coksey mi istiyorum acaba :)
Etrafindayim surekli farkediyordur elbette ama ekleyemem yaKaybedecek neyin var ki zaten seninle değil, elinden gitmeyecek; ama olursa kazancın var, sevdiğin senin olacak. Farkında değilse nasıl ayağına gelecek? Önce sen bi kendini fark ettir.
Bence farkında değil; ama sen bilirsin.Etrafindayim surekli farkediyordur elbette ama ekleyemem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?