Seviyor mu sevmiyor mu?Lütfen bi yol gösterin :|

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
İyi akşamlar kızlar..

Size bir konuda danışmam gerek.Ben bi sonuca varamadım.En iyisi sizlere danışayım dedim.Yaklaşık 3-4 ay önce okuldan biriyle tanıştım.Hoşlandım.Onunda benden hoşladığını düşünüyorum ama emin değilim.Arkadaşımda sürekli bana baktığını,konuşurmalarından hoşlandığını belli ettiğini falan söylüyor.Benle konuşmak istiyor.Yanlışlıkla çarpınca 10 kere özür diliyor.Yanıma oturunca çok utanıyor vs...

Ama bir de internetten neler yaptığına bakılırsa başkasını seviyor gibi.Her zaman aşkla ilgili ac sözler yazıyor.Bilmiyorum anlayamadım bana mı,başkasına mı yazdığı bu sözler..Bir kız var , yazdığı bu tür sözlere çok ters cevaplar veriyor.Ona yazıyor sanırım.Yoksa kız neden böyle terslesin ki ?

Dışarda başka birisi,internette başka birisi .. Her zaman başka bir kızdan bahsediyor.Mesela çarşamba günü " ben bi kızı çok seviyorum,tam aradığım kız.Teklif edicem " diyor,perşembe günü " eski sevgilim başkasıyla çıkıyormuş " diyor (bu sözleri benim duyduğumu da biliyor.) cuma günü " Ben çok fazla seversem teklif ederim diyor." Anlamadım bu nasıl iş?Oynatıyor desem niye oynatsın ki ondan hoşlandığımı bilmiyor.Böyle şeyleri neden konuşuyor anlayamadım.Başkasını seviyorsa niye benden hoşlanıyormuş gibi davranıyor?

Aklım karıştı.Biri bana yardım ederse çok sevinicem.2 aydır bunları düşünmekten sıkıldım ve artık ona göre yolumu çizicem. :26:

Canım bahsettiğin kişi benim gözümde kişiliği tam olarak oturmamış, ne istediğine henüz karar veremeyen bi erkek modeli çizdi... Bu tarz bir erkek ilşki içerisinde de tutarsız davranışlarıyla karşısındakini üzer diye düşünüyorum. Bence bunu şuan için düşünmeyip, nomral hayatına devam edip herşeyi oluruna bırakarak yaşamalısın. Herhangi bir gelişmede, yani sana açılırsa eğerki o zaman düşünüp değerlendirmende fayda var. Çünkü etrafındaki bütün kızların onun için divane olmasını isteyen bu yüzden herkese yeşil ışık yakıp ümit veren erkekler etrafımızda malesef oldukça fazla...

Canım bu kişi seni seviyor hatta aşkından ölüyor olsa bile uzak dur bence. Belliki aklı başında biri değil ve ilişkiniz olsa bile çooook acılar çekersin. Erkek milletinin en düzgünü bile biz kadınları incitecek bir yol buluyorken böyle dengesiz davranışları olan biriyle yola çıkılmaz bence. Tabi karar senin ama eminim senin sevgini hak edecek daha düzgün insanlar vardır/olacaktır.

Sanırım henüz olgunlaşmamış birisi :/ Şimdiden böyle can sıkıntısı yapıyorsa,sevgili olunca kim bilir ne kadar üzecek :26:

sendn hoşlanıyo ama napıcağnı bilemediğinden sapıtıyo galiba.
ya da sendn hoşlanıyo ama başkasından da hoşlanıyo galiba. :95:hangisi olursa diye mi davranıyo acaba.??:96:
ne istediğini bilmeyen bi erkek. ve bence en tehlikeli erkek.:97:
sen kendini çek bakalım biraz napcak?:128:

Sanırım henüz olgunlaşmamış birisi :/ Şimdiden böyle can sıkıntısı yapıyorsa,sevgili olunca kim bilir ne kadar üzecek :26:

Son düzenleme:

Aynen bende öyle düşünüyordum.Acaba yüz vermesem nasıl davranacak?

Dengesiz birine benziyor ve olgunlaşmamış
Sana ilgisi var gibi..
Eğer gerçekten seviyorsa adım atar
Akışına bırak bence..
Fazla beklenti içine de girme.

bu şekilde tavır sergileyen birisinden ben olsam uzak dururdum. seninde dediğin gibi olgunlaşmamış biri. ne dediğini de bilmiyor. seni böyle mi elde edeceğini sanıyor, garip valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…