Seviyor mu sevmiyor mu,sevmiyorsa nasıl sevdirebilirim?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
bizim sınıfta bir çocuktan hoşlanıyorum onun bana karşı hisleri var mı billmiyorum ben hislerimi belli etsem nasıl olur ya da ediceksem nasıl edebilirim ya da onun hislerini nasıl anlayabilirim yardım edin kızlarr :69:

eğer durmadan gözlerinin içine bakıyorsa ve hep senin gittiğin yerlerde takılıyosa, senden kesinlikle hoşlanıyodur emin ol bi 2 gün tart bakalım gittiğin yerlerde etrafına bi bak. eğer oralardaysa bu iş okey derim.

ama sevmiyorsa:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

cok bakimli güzel ol. yakinlarinda dolaş bi süre. sanki tesadüfen yakinindaymişin gibi yap yani kendisi icin uğraştiğini asla anlamasin. birşeyleri bahane ederek konus onla. senden hoşlandiğini anladiğin ve hissettiğin an yasadin. o zaman ona acilabilirsin ama tavsiyem ona hemen acilmaman. Onun acilmasi icin ortam yaratmaya caliş, o sana acilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım öyle bir başlık için cümle seçmişsin ki;illede sen olacak misali:))yani nasıl sevdirebilirim sevmiyorsa dersen biraz yanlış olabilir;hani zorla güzellik olmaz derler...sanırım lise 1 falansın..yani bu dediğimi başka anlam çıkarma sakın sadece liselisin sanırım diyecektim..ya ille birşey yapcam farketsin diye yapma birşey..inan bazıları dikkatini üstüne çeksin diye uğraşırken bir onun dikkatini çekemiyor herkesinkini çekerken..yani açık açık sölemeklede çözebilirsin..sadece erkek açılır bayan dediğin bekler diye birşey yok..tabi bu durum seni huzursuz edecekse düşünme bile..konuşmak için davet et bir yere..mesela okuldaysan çağır yanına ordan burdan konuşun.yalnız kalmaya çalıştığını anlayınca sezer birşey zaten..yani özel biri olduğunu konuşa konuşa farketirebilirsin..bu arada sıkboğaz eder gibide sürekli vaktini alır gibi yapma..baktın geldi ilk ondan sonra başlarsın..ama sürekli bakp duruyorsan,saçma sapan konuşan ve soğuk espri yapan olupta o farketsin die kahkaha atıyorsan vazgeç derim..çok var öle küçük yaşta uygulayanda..o biraz kendini rezil etmeye girer haberin olsun..ama 'ya benimdir ya toprağın..benim olacaksın' der gibi nasıl sevdirebilirim sevmiyosa demen tuhaf geldi..canım içini ferah tut..olacaksa mutlaka sen farketmeden o farkeder seni zaten..bir yere gidin demiştim ya;küçük bi fastfoot olan yere gidin ve bazı komik yani gülümseten şeylerden bahsedin..dikkat çekmek yerine sizi tanımasına fırsat verin..

bir cevabını yeni gördüm 20 yaşında demişsin..sanırım sende o yaşlardasın..temin direkt senin yazdığını okuyupta yazdığımdan küçük sandım seni..kuurabakma canım yorumumda demiştim gerçi bi açıklamam vardı ondan yanlış anlamıcağını tahmin ediyorum ama yanlış anlamanı düşünerekte kusurabakma diyorum..yaşını blsem susardım zaten..

Back
X