Seviyor mu sevmiyor mu?

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
bayanlar 1 buçuk senelik sevgilimle ayrıydık, 11 gündür konuşmuyoduk isviçreye gitceğni öğrendim gidip ben konuştum geldi ve pazartesi günü barıştık zamanla herşey düzelir dedi, ama bi öyle bi böyle konuşuyo başlarda beni 3 kişi daha sewio felan dedi, sora sora iyi konuşmuo napıyosun felan die mesaj atmaya başladı dünde ben şurdayım gülüm nasılsın felan die msj attı bana kntr attırdı mesaj hakkı yapıyım die, hatta geçen gün seni seviyorum sen bana huzur veriyosun ama bunları artık sana söylemek istemiyorum inan çünkü tepeme çıkıyosun dedi üstüme gelme dedi, bende tamam bitanem gelmicem felan dedim ama bugünde öyle farklı davrandıki yok benimleyken asla mutlu olamicaksın dert dinlemek istemiyorum işim var felan. en son mesajıda "lan bak aramıyorum ne derdin varsa ya anlat yada sus." ben artık ne yapacağımıda şaştım açıkcası önceki konularımı okuyanlar benim durumumu bilir bide bana yüzüğü parçaladım dedi ama kuzeni söyledi dolabında duruyomuş, ben napsam bilmiyorum seni seviyorumda dedi ama bunlar ne, aile içi meselelerimde var anne baba ayrı kardeşlerimde dağıldı salı günü mahkememiz var annem sen ewlwnip gidince ben tek kalıcam naparım ben felan dio sabah çok üzülüyorum herşeye ya. benim sevgilim o kadar iyiydiki en ufak bi derdimde sıkıntımda yanımda olurdu şimdi ben çok yalnızım ne yapsam bilmiyorum ben ne olur yardım edin

"beni 3 kişi daha sewio felan
benimleyken asla mutlu olamicaksın dert dinlemek istemiyorum işim var felan
lan bak aramıyorum ne derdin varsa ya anlat yada sus"

cümlelerini kuran adam zaten bir yerlerde de sevdiğini itiraf etmiş,onu da bulup kopyalıyım..

seni seviyorum sen bana huzur veriyosun ama bunları artık sana söylemek istemiyorum inan çünkü tepeme çıkıyosun dedi üstüme gelme dedi.

Şimdi,varsayalım bu adam çok seviyor,siz de hep üzerine gidiyorsunuz pekii artık üzerine gitmeyin,eğin boynunuzu,ne derse he deyin ki şu yukarıdaki kaba saba cümleleri bir daha duymayın yani eğer sizi bu cümleler üzüyorsa..
Gerçekten bu ağır cümleler sizi nasıl adamdan soğutmuyor anlamıyorum!
Elalemin adamını tepenize çıkarmışsınız,sayıp döküyor hala seviyor mu diye meraktasınız..
Böyle bir adam sevse ne olacak,bu adamın sevgisine mi layık görüyorsunuz kendinizi?
Bravo be! Kendinizi bu kadar ezdirmeye devam edin,o zaman gülüm de der aşkım da..

cnm sen buna yol ver taksın speti koluna herkes yolunaa kendinide üzmee değmezzz beni 3kiş daha sewiyo ozaman onlara gitsn sana neden geldii saçma sapan konusuyo ya şu erkekler çıldırıyorum fazla yüz verme tawrını koyyy:34::34::34: kimse senden değerli dilll

"beni 3 kişi daha sewio felan
benimleyken asla mutlu olamicaksın dert dinlemek istemiyorum işim var felan
lan bak aramıyorum ne derdin varsa ya anlat yada sus"

cümlelerini kuran adam zaten bir yerlerde de sevdiğini itiraf etmiş,onu da bulup kopyalıyım..

seni seviyorum sen bana huzur veriyosun ama bunları artık sana söylemek istemiyorum inan çünkü tepeme çıkıyosun dedi üstüme gelme dedi.

Şimdi,varsayalım bu adam çok seviyor,siz de hep üzerine gidiyorsunuz pekii artık üzerine gitmeyin,eğin boynunuzu,ne derse he deyin ki şu yukarıdaki kaba saba cümleleri bir daha duymayın yani eğer sizi bu cümleler üzüyorsa..
Gerçekten bu ağır cümleler sizi nasıl adamdan soğutmuyor anlamıyorum!
Elalemin adamını tepenize çıkarmışsınız,sayıp döküyor hala seviyor mu diye meraktasınız..
Böyle bir adam sevse ne olacak,bu adamın sevgisine mi layık görüyorsunuz kendinizi?
Bravo be! Kendinizi bu kadar ezdirmeye devam edin,o zaman gülüm de der aşkım da..

:46: :46: :46:
Tam yorum yazcaktim ama yazmak istedigim seyleri cok güzel sekilde siz yorumlamissiniz bile ..

Katiliyorum .. Biz Erkeklere onlarin bize davrandigi gibi davransak coktan tekmeyi yerdik ..
ama onlar bize öyle davraninca yinede acaba bendemi bi sorun var diye sucu bi yandan kendimizde ariyoruz ve düzeltmeye calisiyoruz .. ama malesef degmiyor .. !

cnm sen buna yol ver taksın speti koluna herkes yolunaa kendinide üzmee değmezzz beni 3kiş daha sewiyo ozaman onlara gitsn sana neden geldii saçma sapan konusuyo ya şu erkekler çıldırıyorum fazla yüz verme tawrını koyyy:34::34::34: kimse senden değerli dilll

yüz vermemek gerekli heralde,yaptıklarına anlam veremiyorum

Yalnız kalmaktan korkuyorsun.Yalnız kalmak böyle birisiyle birlikte olmaktan iyidir.Seninkisi deniz düşen yılana sarılır misali olmuş.
Anlattıklarının,adamın dediklerinin elle tutulur tarafı yok.
Ayrıca sana " lan " demiş saha tuhaf bile gelmemiş.Bu lafa tepkini yazmamışsın,tepkin yok sanırım.Sana rahatça bu şekilde hitap edebiliyor galiba.
Sen sen ol,kendini her zaman saydır.

ne yapmam gerekli

Anlattım ya..
Herşeye he dersiniz,üzerine gitmezsiniz zaten o zaman gülüm diyor sevdiğini söylüyor..
Sorunuza göre şu an sevmiyor ama siz onun kölesi olunca sizi sevecek..
Zaten bu kadar lafı işitip halen sevgisini sorguladığınıza göre az kaldı sanırım sizi sevmesine..

yüz vermemek gerekli heralde,yaptıklarına anlam veremiyorum

sen ona gittn die kendini nimetten saymış bellikii ne ypman lazım kıçına tekme koy gitsin:32::32: bence millet ewliyken boşanıo cnm ilerde napcn bunla gerçi ilersi olmazda gerisi sana kalmış :34:

Yalnız kalmaktan korkuyorsun.Yalnız kalmak böyle birisiyle birlikte olmaktan iyidir.Seninkisi deniz düşen yılana sarılır misali olmuş.
Anlattıklarının,adamın dediklerinin elle tutulur tarafı yok.
Ayrıca sana " lan " demiş saha tuhaf bile gelmemiş.Bu lafa tepkini yazmamışsın,tepkin yok sanırım.Sana rahatça bu şekilde hitap edebiliyor galiba.
Sen sen ol,kendini her zaman saydır.

kkendimi saydırdığım zamanlarda oldu benim için çok şey yaptı

peki neden seviyorum diyo

cnm benim sewmesine biş diyemem senn yazdıkların üstnden yorum yapıyrm sewiysa neden sana 3 kiş daha bana aşık dio sana nispetmi yapıo sen zaten verdiğn değeri gösterip gtmişn yanına bırak birazda o uğrassın sewiyodur ona bişi diyemem ama sen üzülme die dedimm:34::34::34:

cnm benim sewmesine biş diyemem senn yazdıkların üstnden yorum yapıyrm sewiysa neden sana 3 kiş daha bana aşık dio sana nispetmi yapıo sen zaten verdiğn değeri gösterip gtmişn yanına bırak birazda o uğrassın sewiyodur ona bişi diyemem ama sen üzülme die dedimm:34::34::34:

peki ben ne yapıyım kızlar ya bi akıl verin nolur :( onunda annesi yok babama bişe olursa ben naparım dio sürekli çalışıo sinirli, ama sen beni bu hale soktun diodu, dünde ben sana çok kötü davranıyorum ya dedi bende gülücük attım

Yani dedikleriniz doğru, çok iç açıcı bir ilişki değil, erkeklerin kafası düz mantık çalışır, Eğer gerçekten 3 kişi varsa kimi sevdiğini kendide bilmiyor bunu söyleyebilirim.

Fakat sevip sevmediğini, anlamak için herkezin bir yöntemi vardır. Bence önyarı ile karar vermektense, hangi yöntem uygulanmalı onu seçmeliyiz.

Bence klasik kaçan kovalanır taktiği herzaman ttmuştur. :)

Yani dedikleriniz doğru, çok iç açıcı bir ilişki değil, erkeklerin kafası düz mantık çalışır, Eğer gerçekten 3 kişi varsa kimi sevdiğini kendide bilmiyor bunu söyleyebilirim.

Fakat sevip sevmediğini, anlamak için herkezin bir yöntemi vardır. Bence önyarı ile karar vermektense, hangi yöntem uygulanmalı onu seçmeliyiz.

Bence klasik kaçan kovalanır taktiği herzaman ttmuştur. :)

kaçan kovalanır2ı denesem işe yarar mı :)

peki ben ne yapıyım kızlar ya bi akıl verin nolur :( onunda annesi yok babama bişe olursa ben naparım dio sürekli çalışıo sinirli, ama sen beni bu hale soktun diodu, dünde ben sana çok kötü davranıyorum ya dedi bende gülücük attım

hee bak şimdi ayrı bişi buuu sana sırf eziyt ediyo diee al karşına adam gibi konuşşş cnm karışık biraz

hee bak şimdi ayrı bişi buuu sana sırf eziyt ediyo diee al karşına adam gibi konuşşş cnm karışık biraz

pazartesi günü konuştum tam kalktım gidiodum cafeden otur dedi ne var dedim sora konuştuk barıştık dewam ettik koluma girdi yürüdük yani, ama şuan olanlara anlam veremiyorum bugüne kadar çok mutluydum bazen kendi napıyosun die msj atıodu bazen ben atıodum iyiydik yani ama..

pazartesi günü konuştum tam kalktım gidiodum cafeden otur dedi ne var dedim sora konuştuk barıştık dewam ettik koluma girdi yürüdük yani, ama şuan olanlara anlam veremiyorum bugüne kadar çok mutluydum bazen kendi napıyosun die msj atıodu bazen ben atıodum iyiydik yani ama..

cnm bazen erkekler bunalıma giryo aslında hep bunalımda onlar:60::60::60::60::60: biraz rahat bırak ilgilenme sadece madm sewiysn onla olmak istysn:) sle geri çekil bekle sewiysa zaten gelirrr:34::34::34:

Back
X