bayanlar 1 buçuk senelik sevgilimle ayrıydık, 11 gündür konuşmuyoduk isviçreye gitceğni öğrendim gidip ben konuştum geldi ve pazartesi günü barıştık zamanla herşey düzelir dedi, ama bi öyle bi böyle konuşuyo başlarda beni 3 kişi daha sewio felan dedi, sora sora iyi konuşmuo napıyosun felan die mesaj atmaya başladı dünde ben şurdayım gülüm nasılsın felan die msj attı bana kntr attırdı mesaj hakkı yapıyım die, hatta geçen gün seni seviyorum sen bana huzur veriyosun ama bunları artık sana söylemek istemiyorum inan çünkü tepeme çıkıyosun dedi üstüme gelme dedi, bende tamam bitanem gelmicem felan dedim ama bugünde öyle farklı davrandıki yok benimleyken asla mutlu olamicaksın dert dinlemek istemiyorum işim var felan. en son mesajıda "lan bak aramıyorum ne derdin varsa ya anlat yada sus." ben artık ne yapacağımıda şaştım açıkcası önceki konularımı okuyanlar benim durumumu bilir bide bana yüzüğü parçaladım dedi ama kuzeni söyledi dolabında duruyomuş, ben napsam bilmiyorum seni seviyorumda dedi ama bunlar ne, aile içi meselelerimde var anne baba ayrı kardeşlerimde dağıldı salı günü mahkememiz var annem sen ewlwnip gidince ben tek kalıcam naparım ben felan dio sabah çok üzülüyorum herşeye ya. benim sevgilim o kadar iyiydiki en ufak bi derdimde sıkıntımda yanımda olurdu şimdi ben çok yalnızım ne yapsam bilmiyorum ben ne olur yardım edin