Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır birinden hoşlanıyorum hatta aşığım fakat kendisinin hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak mümkün olmuyor. Birgün başkai diğer gün başka davranıyor... Ben fizik bölümünde okuyorum bir daha ki dönem mezun olucağım. Kendisi bölümümde asistan, hoca diyorum yani. Ama hoca öğrenci ilişkisi sevmiyorum demeyin lütfen aramızda yaş farkı çok az... Fakat ilgisinin ne olduğunu anlayamıyorum. Ne yapmam lazım? Akıl verirseniz çok sevinirim
sana nasıl davranıyo ? yada senın dıger arkadaslarına senden farklı mı davranıyo ? hayatında bırı var mı yok mu ogrenemıyor musun ?
Hayatında biri yok... 3-4 yıl önce ciddi bir ilişkisi varmış ama bitmiş. Beni gördüğünde mutlu olduğunu hissediyorum. Konuşkan bir insan olmasına rağmen yalnız kalınca hep beni dinlemek istiyor. Bana daha yakın davranıyor. üzülmemi istemez. Fakat işte bunlar insanı şeyler mi yoksa ekstra bir hoşlantı var mı anlayamıyorum. kendisi hoca oluduğu için saklamak zorunda mı hissediyor.
hmm belli ki sana karşı boş degıl.. senı sevmeyen ınsan uzulmenı neden ıstemesınkı , sevmese umursamazdı yanı uzuntunu falan. duyulmasından ve ımajının sarsılacagından korkuyor bellı kı. kımseye de anlatamıyorsa sen onu o senı boylee beklıyosunuz demektır ıste. bence ıkınızden bırı acılen acsın konuuy yada ne bılıyım bellı etsın acıktan acıga , yoksa tatıl de geldı . baslamadan bıtecek yaani..
2 yıldır böyleyiz( Ve evet başlamadan bitti araya yaz girdi yine.. ve uzaklaşmak zorunda kaldık. Onun okul dolayısıyla başka bir şehirde katılması gereken işler vardı.Bende eylüle kadar başka yerlerde olmak zorundayım. Gçen hafta vedalaştık. Ama öyle içime oturdu ki. Ben bile kimseye anlatamıyorum. O da anlatmıyordur birşey varsa.. Belki yok saymaya çalışıyor duygularını.. Eylülü beklemekten başka çarem yok
ya anladıgım kadarıyla samımısınız sız. yokmu bu adamın facebook'u twitter'ı falan ? numarası yada ? en azından haberdar olurusnuz , konusuyo olursunuz falan yanı ...
Öncellikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederimbirazcık samimiyiz, öyle çok değil ben kendimi hep tutuyorum. Yanındayken çok heyecanlandığım için hareketlerim konuşmalarım tutuk oluyor.. Maalesef facebooku twitter yok. Teknoloji düşmanı sanırım :) Numarası var ama hiç aramadım cesaret edemedim. Durduk yere çok samimi olmadığım birini arayamıyorum da bir ona aldığım bir kitap vardı ona çok değer veriyor. Bunu bana belli ediyor. İşte böyle hep küçük noktalar var. O yüzden anlamak çok zor oluyor. Tekrar teşekkür ederim
Öncellikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederimbirazcık samimiyiz, öyle çok değil ben kendimi hep tutuyorum. Yanındayken çok heyecanlandığım için hareketlerim konuşmalarım tutuk oluyor.. Maalesef facebooku twitter yok. Teknoloji düşmanı sanırım :) Numarası var ama hiç aramadım cesaret edemedim. Durduk yere çok samimi olmadığım birini arayamıyorum da bir ona aldığım bir kitap vardı ona çok değer veriyor. Bunu bana belli ediyor. İşte böyle hep küçük noktalar var. O yüzden anlamak çok zor oluyor. Tekrar teşekkür ederim
rıca ederım canım :) sen bılırsın , ben cok konustum kapatıcam artık cenemı :))
ama ben en azından bı mesaj at halını hatrını sor derım, daha ıyı anlarsın o zaman konusmalarından falan .. kızsın sonucta , hıssedersın ıllakı
hadı bı cesaret :) umarım hersey gonlunce olur canım.. bakalım..[/
hayır çok konuştum olur mu ? fikirlere ihtiyacı var... Açıkcası korkuyorum bir hoşlansı yoksa ters bir duruma düşmektenBende cesaretsizim sanırım. Mesajı düşünüceğim... İnşallah iyi olur.. Mesajdada sadece kısa cevap verip beni sinir edebilir.
WhatsApp'i varsa ordan yaz okulla ilgili soru sor. Anladigim kadariyla sizin sinifa ders veriyor. Konu acildikca acilir.
evet var bitek o var zaten :) okulla ilgili sorucak birşey de kalmadı ki.. birşey uydurmam lazım. evet bize ders veriyordu 2 yıldır. derslerimiz bitti bu dönem.
Ozaman uydur biseylerama bence hoslanan erkek belli eder, ne yapar ne eder bi sekilde hoslandigini anlaman icin elinden geleni yapar. cekiniyorsa veya cabalamiyorsa biseyler eksik demektir. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunlari. Hoca oldugu icin mesafesini koruyor da olabilir ama o düsük ihtimal gibime geliyor :/
Belki o kendince birşeyler yapıyor ben anlamıyorum bilmiyorum ki..Bende çok yakın davranamıyorum. Doğru söylüyorsun çabalamıyor. Belki ya emin değil yada kötü duruma düşmekten korkuyor... O kadar çok cevaplanması gereken soru işareti var ki :) aslında en güzeli çıkıp karşısına seni seviyorum demek. bekl bekle yıllar geçiyor işte :)
Haha dur bi destur ne seni seviyorumu. Rezil olma durduk yere. Whatsappi dene önce. Gerisi ip sökügü gibi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?