Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

Mrb ben suan 25 yasinda evliyim ve eşimi cok seviyorum. Universitede 19-20 yasindayken beden hocama aşık olmuştum onunda bana ilgisi var gibiydi biliyodum ama sanki tüm kizlara da oyle davraniyo gibiydi. Kız deli falan derdi bana ben cıvıl cıvıl biriydim ama hocamla aramda 16 yaş vardı o zaman sorunmuydu bilemiyorum.. msjlasirdik faceden konusurduk falan filan ama hiç direkt acilmadi bana bende ona tabiki. Ve mezun oldum faceler numaralar degisti benim. 21 yasindayken bigün aklima geldi faceden buldum ekledim hemen yazdi bana konustuk ettik nerelerdesin bakiimm sen sen mezun olunca seni cok aradim ama bi türlü ulasamadim sana falan dedi gece gunduz hep konustuk hocamla.sonra duygularini anlatti taa en basindan beri sevdigini ciddi oldugunu gelip isteyecegini söyledi. Bende oturdum ciddi ciddi düşündüm eksileriyle artilariyla ve eksiler agir basti. 16 yas vardi aramizda ve o karsli ve batılı vs vs... o yuzden nazik bi dille reddettim cok israr etti ama kararliydim. O günden sonra hic konusmadim onunla.. ve suan iyiki oyle yapmisim evliyim mutluyum huzurluyum eşimi cok seviyorum... hocamda benim platonik askim olarak kaldi :)
hahah yaa iyi yapmışsın bence de eksileri var gibi yani benim de doğuya antipatim var çook uzak ve gelenekleri benden çook farklı ben de egeliyim. gerçi bnm hocam o kadar uzaktan değil ama.. ne bileyim. 14 yaş var bizde de yani inanır mısın ne oldu da böyle içime umutsuzluk çöktü anlamıyorum.. ya ikinci dönem gittim.. sınıf baya kalabalıktı. yüzüme bile bakmadı nasılsın demedi çok kırıldım ya. söylesem ne olacak? kesin hayır diyecek. bir kızı kullanacak bir kişiliği yok ama evlenebilmemiz de imkansız.. keşke biraz daha geç doğsaymış. karşıma biri çıksa da unuttursa :(
Ama eski mesajlarinda demiyomuydun olumluda olsa olumsuzda soylicem metak etmeyin diye.icimde kalmasin demiyomuydunnn.ne oldu o kararli kizaaaaa
ah be cnm ben işte öyle kararlıyımdır o zaman çünkü benle konuşup bana yakındı ve ben de ona yakın hissediyordum. araya bir ay girdi ve geri gittiğimde bana bakmadı bile. yani eskiden umudum vardı şuan ise kırıldı ve cevabını zaten bildiğim bir şeyi sormak ne kadar doğru olabilir ki? =( ben her zamanki gibi mutsuzluğa mahkumum ve gerçek ve güzel sevgiyi bulamayacağım.. her hikayem gibi bunun da sonu mutsuz bitti kusura bakmayın. boşuna sizi meraklandırdım.
dogru dedin fanacim merakla sonucu bekliyoruz biz :KK52:
sonuç umutsuz ve mutsuz canım =(
Roman gibi oldu bu iş artık :) Seniz sorlamak değil tabiki amacım ama benim felsefeme göre söylemeyip benim içimde kalacağına söylerim onun içinde kalır :KK70::KK70: Ama bu olayı biz yaşamadığımız için şu anda durumun ne boyutta olduğunuda hissedemeyiz. O yüzdn içinden geleni yap bence. Hangisini seçersen seç inşallah hep mutlu olursun :oops::oops:
canım şuan içimi ya olursa? diye dürten bir şey yok.. o felsefe o durumlarda geçerliydi. cidden roman gibi ama mutsuz sonlu bir roman. kusura bakmayın.. sanmıyorum ama umarım başka romanlarda görüşürüz bayanlar :( ama bu sefer mutlu son istiyorum. keşke kendi romanımı yazabilseydim.. neden hep böyle bilmiyorum.. size de oluyor mu? sevdiğiniz tarafından üzüldünüz mü? sonra hepsini unutturacak kişiyi buldunuz mu? güvendiniz mi o kişiye? artık kime güveneceğimi de bilmiyorum.

Bence açılmazsan aklında hep bi acaba kalacak. Söylesen ne kaybedeceğini düşünüyorsun ki? Karşındaki kabul etmese bile olgunlukla karşılayacaktır, gururun falan rencide olmaz merak etme.
Zaten kurs bitince karşılaşmayacaksınız da.
Söylersen bi ihtimalin olacak, söylemezsen hep bir 'acaba' sorusu

Bencede 1 daha gormiceksin kurstan sonra. Bukadar insan heycanla sonuc bekledi haksizlik degil mi.aylarca okuyan var burada.biraz cesaretli ol ve yap !

hahah yaa iyi yapmışsın bence de eksileri var gibi yani benim de doğuya antipatim var çook uzak ve gelenekleri benden çook farklı ben de egeliyim. gerçi bnm hocam o kadar uzaktan değil ama.. ne bileyim. 14 yaş var bizde de yani inanır mısın ne oldu da böyle içime umutsuzluk çöktü anlamıyorum.. ya ikinci dönem gittim.. sınıf baya kalabalıktı. yüzüme bile bakmadı nasılsın demedi çok kırıldım ya. söylesem ne olacak? kesin hayır diyecek. bir kızı kullanacak bir kişiliği yok ama evlenebilmemiz de imkansız.. keşke biraz daha geç doğsaymış. karşıma biri çıksa da unuttursa :KK43:

c
Dogulular da sana bayiliyordu cunku;antipatisi varmis bir de hadi ya...

kusura bakmayın ama kızı burda sürekli gaza getirmeye çalışan yorumlar yapılmış.
ben de bir öğretmenim ve bir öğrencime ASLA o gözle bakmam. öğrencisiyle ilişki yaşayan erkek de benim gözümde meslek etiğinden uzak ve potansiyel pedofilidir.
diyelim ki karşılık verdi. mesleği gereği yine öğrencilerle olacak ve madem o gözle bakabiliyor diğer öğrencileri de sizin için sürekli tehdit oluşturacak. size o gözle bakan onlara da bakacak.
2015 yılındayız lütfen artık şu öğretmene aşık olma triplerinizden vazgeçin

Back
X