seviyor mu?

fado fado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
72
11
3
28
yaklasık 6 aydır birlikte oldugum biri var. yas olark benden biraz büyük ve olgun. beni sevdiğini biliyorum. mutluyuz da. ama evlilik konusu acıldıgında sürekli bi gün ayrılacagımızın sinyallerini veriyo. ben evlenmem diyo. bana göre degil evlilik diyo. hovarda da degil. neden böyle düşündünü cok merak ediyorum. ve gercekten üzülüyorum. biri bişi söylesin bana

Korku oldugunu mu düşünüyosun? Ya aslında çok mutluyuz çok iyiyiz ama neden bilmiyorum seninle olmaz diyo. Yani ne olacağımız belli değil ayriliriz belki diyo. Yani bensizligi goze almış. Korkmuyo kaybetmekteb. Ama ben onu çok seviyorum

Evlilikten korkuyordur belki, bağımlılık onu evlilikten uzak tutuyor olabilir. Akışına bırakıp günlerini bu konuya ve kişiye odaklanmadan geçirmeni tavsiye ederim. Tanımaya çalış belki siz evlenmek istemeyecrksiniz tanıdıkça belki o size ilişkinize güvenip isteyecek.... Kimbilir.
Hayatımızda kişileri ve konuları ne kadar önrmseresek o kadar yaşam kalitemiz azalıyor maalesef. Oluruna bırak
Bilmiş bilmiş yazıyorum ama benimki sadece öneri

Evlilikten korkuyordur belki, bağımlılık onu evlilikten uzak tutuyor olabilir. Akışına bırakıp günlerini bu konuya ve kişiye odaklanmadan geçirmeni tavsiye ederim. Tanımaya çalış belki siz evlenmek istemeyecrksiniz tanıdıkça belki o size ilişkinize güvenip isteyecek.... Kimbilir.
Hayatımızda kişileri ve konuları ne kadar önrmseresek o kadar yaşam kalitemiz azalıyor maalesef. Oluruna bırak
Bilmiş bilmiş yazıyorum ama benimki sadece öneri

Söylediğiniz herseyi dikkate alacak kadar zayifim su an. 27 yaşında ve artık böyle şeyleri kendisi düşünmesi gerekmiyo mu. Madem bi gelecek yok madem ayriliriz kafasinda niye hala benimle o zaman

Söylediğiniz herseyi dikkate alacak kadar zayifim su an. 27 yaşında ve artık böyle şeyleri kendisi düşünmesi gerekmiyo mu. Madem bi gelecek yok madem ayriliriz kafasinda niye hala benimle o zaman
Al karşına konuş. Tek tek ayrıntılarıyla.
Kafanda soru işareti kalmasın
Kaybetmekten korkup duyacaklarıdan sakınıyorsan bi şey diyemem.
Ya akışına bırak ya net konuş.
Belirsizlikler kaygı oluşturuyor doğal olarak sizde.

27 yaş bir erkek için çok geç bir yaş değil, artık çoğu erkek 30 undan sonra evlenmeyi planlıyor. Önemli olan evlenmeyi hiç mi düşünmüyor, yoksa sizinle evlenmeyi mi düşünmüyor? Ya da ilişkiniz için bunları düşünmenin erken olduğunu mu düşünüyor? Eğer sizi sevdiğini, size değer verdiğini düşünüyorsanız evlilik fikrini sürekli gündemde tutmayın, güzel vakit geçirmeye bakın, zaten sizinle mutlu olacağını anlarsa o kendiliğinden isteyecektir evlenmeyi. Sürekli evlilikle ilgili konuşulduğunda erkekler kendilerini baskı altında hissedebiliyor en azından benim arkadaş olarak tanıyıp fikirlerini bildiğim bir çok erkek böyle söylüyor. Biraz akışına bırakın, bu arada siz kaç yaşındasınız?

Erken oldugunu düşünüyo sanırım. Benimle ilgili bi durum olduğunu sanmıyorum. Ben 19 yasindayim. Benim icin de erken evlelik düşünmek icin ama iliskinin seviyesini merak ediyorum artık. SOranlara oluyo yüzük falan düşünmüyo musunuz diye cevap veremiyorun. O da ayni sekilde

19 mu? Herkesin düşüncesi farklı olabilir kabul ediyorum fakat daha 19 yaş ne evliliği? İlişkinin seviyesini kişiler zamanla belirler. Birlikte yaşamak,ortak hayat kurmak kolay değil. İlişkinize isim koymak istiyorsanız Tanıma dönemi diye düşünün. Önce kendi ayaklarınız üzerinde durmanın mücadelesini verin. Hayata karşı zaferler kazanın. Kendinizi tanıyın. Bırakın adam evliliğe nasıl bakıyor bakmıyor. Bunları yaparsanız ilişkinize SİZ yön verirsiniz.

yapmayın gözünüzü seveyim.
aranızda 12 yaş var, siz daha 19 yaşındasınız.
ne evliliği ne geleceği, allah aşkına.
evlilik düşünse ne olacak, şu yaşta evlenip ne yapacaksınız.
vallahi üzülüyorum genç kızlara.

Arkadasim adam acikca seninle evlenmem demis bence kendini fazla umitlendirme. Yasi kucukde degilki ne istedigini bilmiyo desem, yarin birgun gelip ben baskasiyla evlenecem dese ne diyebilirsin ki. Sana zaten acik acik soyledim ben diyecek. Daha yasin genc yasitlarinin dugunu olurken sende onlar gibi gelin olmak isteyeceksin. Seni sevmeyen bi adamla gencliginin en guzel yillarini gecirip sonra pisman olmani istemem. Iyi dusun ve kendin karar ver sevgilinin buna degip degmeyecegini.

Sevgilim yanımdayken sürekli benden tahrik oluyor ve kimsenin yanında böyle olmadığını söylüyor sizce beni seviyor mu sevmiyor mu yoksa sadece fiziksel olarak mı seviyor yardım edin :(

Sevgilim yanımdayken sürekli benden tahrik oluyor ve kimsenin yanında böyle olmadığını söylüyor sizce beni seviyor mu sevmiyor mu yoksa sadece fiziksel olarak mı seviyor yardım edin :KK43:

Bence yeni bir konu açın detayları yazın bizde size daha net bir şekilde yardımcı olalım.

Back
X