merhaba kızlar
Benim yaklasık 1 sene birlikteliğim oldu fakat erkek arkadasımla anlasamadıgımızdan dolayı ayrıldık.
Buraya kadar hersey cok normal fakat benim icin degil. Su an baska birisiyle konusuyorum fakat bir türlü ısınamıyorum cok soguk geliyor gercekten iyi bir insan fakat benim icin degil sanırım konusurken hersey iyi hos guzel fakat daha sonra duygularımla bas basa kaldıgımda kendime "konusmayı bırak" dedigimi farkediyorum.Duygularımın icinden cıkamıyorum.Eski erkek arkadasımı gercekten cok seviyordum hatta su ana kadar tek onu sevdim fakat sürekli bir seylerden dolayı kavga ediyorduk ve sonu ayrılıkla bitiyordu.Unuttuguma eminim fakat neden yeni konustugum cocuga boyle onyargılıyım anlayamıyorum.Bana önerebileceğiniz bir yol var mı ? Ya da benim gibi hissedenler? Yardım edin lütfen
Dünyada sadece bu 2 erkek yok. Eski sevgilinizden sonra taniştiğiniz, takildiğiniz ilk erkeği seveceksiniz diye bir kural yok. Zaman taniyin kendinize. Seveceğiniz biri illa ki çikar karşiniza.
Dünyada sadece bu 2 erkek yok. Eski sevgilinizden sonra taniştiğiniz, takildiğiniz ilk erkeği seveceksiniz diye bir kural yok. Zaman taniyin kendinize. Seveceğiniz biri illa ki çikar karşiniza.
İlla biriyle konuşmak zorunda değilsiniz öönce bunu hatırlayın.Sonrada bilinki aşık olmadığınız biriyle konuşmak aklınızda başka biri olmadığında bile işkencedir bu yüzden bu görüşmeyi uzatmanın manası yok.Genç kızsınız,bence yakışıksız bu durum.Aşk yoksa masumiyet yoktur.Hoş değil.Ek olarak bende daha gencim 23 yaşındayım.Bu yüzden olaylara uzaktan bakan orta yaş biri olduğumu düşünmeyin.
On yargili degilsiniz, bu adami besbelli sevmemissiniz.
Eski sevgilinizle de alakasi yok , karsiniza seveceginiz biri illaki cikar, ama bu suanki erkek arkadasiniz degil.
Çok çook teşekkür ederim yorumlarınız icin..Evet bencede sevgi sorgulanmaz ve ben sorgulamaya başladığıma göre artık sevmiyorum.Diğeriyle de konustum "artık seninle konusmak istemiyorum" diyerekten nazik bir dille mesaj atmamasını istedim.Hersey icin cok sağolun arkadaslar guzel yorumlarınız icin :)