- 27 Nisan 2012
- 15.820
- 19.051
- 498
harika anlatmışsınız çok ama çok teşekkür ederimGörünüşe göre reytinglerden sanırım acele bir bitiş oldu.
Nereye kadar izlemiştiniz bilmiyorum ama Yiğit kanserdi, Deniz'den saklıyordu ve İrem'le sevgili oyunu oynayarak onu kendisinden soğutmaya çalışıyordu. Tuna'nın da haberi vardı, Deniz iş arkadaşlarından bu haberi alınca üzüntüsünden onun yanına gitti Tuna'yı zorladı o da dayanamadı söyledi Yiğit'in hasta olduğunu.
Yiğit, Deniz öğrendikten sonra ameliyat olmaya karar verdi, sanırım ne olacaksa olsun diyerek :)
Hastaneye yatmadan önce beraber bir gün geçirmek istediler, Yiğit seninle şimdi evlenmek isterdim deyince Deniz bir kaptan buldu evlendiler(komik bir yerdi) :) Daha sonra eve geldiklerinde birlikte oldular. Ertesi gün de Yiğit ameliyata girdi. Herkes oradaydı. Ameliyat sırasında Deniz bir rüya gördü İrem'in bu durumda yanında olması gerektiğini söyleyen, gitti affettim seni dedi baya konuştu o da affettiğini söyledi barıştılar.
Sonrasında 8 ay geçti; Tuna ve Simya'nın nikahı yapılıyordu, İrem ilkokul arkadaşıyla karşılaşmış ve sevgili olmuş nikaha onunla gelmişti, Cemal ve Çağdaş birlikte şirket kurmuşlar, Gazi ile Neşe'de evlenmiş ve Neşe 2 aylık hamileydi, Deniz ise 8 aylık hamile şekilde geldi ve nikah sırasında sancılandı doğuma götürdüler(Tuna ve Simya evlendi bu arada) bu sırada Yiğit yoktu, iş gezisinden uçak rötar yaptığı için geç geldi. İkiz bebekleri oldu biri kız biri erkek.
Daha sonra mutlu bir şekilde evlerine döndüler, Simya ve Tuna'da hayalleri olan dünya turuna çıktılar vosvos karavanla :) Arada Deniz'den dolayı duraksadığı, eski zamanları anımsadığı küçük anlar oldu Tuna'nın; Denizin hamile hali ve karavan...
vakit ayırdığınız için