- 28 Ocak 2009
- 34.584
- 58.383
- 1.123
cemal neşeye aşık değil ki gazi aşık.sanmıyorum ama inşallah neşe ye olan aşkı biter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cemal neşeye aşık değil ki gazi aşık.sanmıyorum ama inşallah neşe ye olan aşkı biter
ayyy pardon hatları karıştırdımcemal neşeye aşık değil ki gazi aşık.
Cemal bukete dans edelim mi dedi orada çok güzelsin dedi kaçtı :)ayyy pardon hatları karıştırdım
doğru![]()
Cemal titiz olan gözlüklü var ya o ,gazi patronun oğlu neşeyi seven gazi :))sanmıyorum ama inşallah neşe ye olan aşkı biter
irem aslın da haklı bu oyuna onu deniz itti ha ireminde suçu var yok değil denizden habersiz kaç kere görüştü yiğitle ama bence deniz sonuna kadar hak etti bazı sözleri bence burada olan yiğit ve tunaya oldu.İyice sinirim bozuldu yahu. Herkes kötülük için soyundu resmen. Arada kaynayan Tuna ve Deniz. İrem ve Yiğit de oyun peşinde. Hele İrem.. Deniz bir daha affetmese keşke ama inancım yok pek.
Bu arada dizi umarım bitmez, zaten çok nadir bir diziyi sevip takip ediyorum, ne izlesem elimde kalıyor yahu :)
irem aslın da haklı bu oyuna onu deniz itti ha ireminde suçu var yok değil denizden habersiz kaç kere görüştü yiğitle ama bence deniz sonuna kadar hak etti bazı sözleri bence burada olan yiğit ve tunaya oldu.
dizinin bitmesini bende izlemem ama nedense uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.
Eskisi gibi heyacı kalmadı dizinin bende nedense o ilk bölümleri güzeldi mesela.Yanlış bir şeydi bu oyun ama ben tamamen iyi niyetten yola çıktım, bu kadarını da haketmiyordu Deniz, Yiğit onu sevsin diye ne zorluklar çekti sonuçta, kızsın söylensin neyse de, tam bir düşman gibi yanlış davranarak suçlu çıkarıyor Deniz'i.
Umarım kaldırılmaz, kaldırılacaksa da bir son yapsınlar bari gitmeden :)
Eskisi gibi heyacı kalmadı dizinin bende nedense o ilk bölümleri güzeldi mesela.
mutlu mu bittiMutlu son candır :)
mutlu mu bitti
yaaa izleymiyorum iş yerindeyim evde de çocuklar v.s. ilgileniyorum
vaktiniz olursa özetler misiniz rica etsem :)