Seviyor sevmiyor

Maria_can

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
103
35
Şimdi sizlere saçma gelebilir hanımlar ama canımı sıkan ve acaba değer veriyor mu vermiyor mu dediğim ikilemde kaldığım bişeyi anlatıcam.
Erkek arkdsm Geçenlerde şehir dışına gitii. Dönüşde alışveriş yapmış kendine 1 milyarın üstünde kıyafettr falan almış.
Bana sana da hediye aldm falan dedi. Bnde meraklandm çünkü her konuşmada hediyen seni bekliyor işte hediyeni gel al artk falan gözümde abarttım bnde sürekli bahsettkçe. Ve sonra getirdi hediye mi gördüm küçük bir ayıcık almış.
Bn de yeğenine aldın galiba bunu dedim gülerek bozuntuya vermedim. Neyse çok kızdım ama büyütmedim. Dedim bu adam bana değer vermiyor.

Ama dün akşam kolumu yaktım. Sevgilim de öğrenince geleyim hastanaye gidelim dedi. Aramızda 1.5 saatlk mesafe uZaklık vardı. Doktorluk bişi yok dedim ama dinlemedi gece o saatte gelip yanık kremi getirdi.

Sizce bu adam seviyor mu beni ? Bazen diyorum yok bu beni sevmiyor bazen de şaşırtıyor.

Hediye içinden gelmiş ayıcık almış. İlla pahalı hediye mi almalı? Bak canın yanınca koşa koşa gelmiş. Tabi ben iki davranışa göre yorum yaptım, geneli bilen sensin.

Hersey maddiyat mı ? sızı dusunup bırsey alması yetmıyor mu yada gelmesı falan, bulmuş bunuyorsunuz

O seviyorda siz hediyeyi maddiyata bagladiginiz icin pek seviyor gibi gozukmuyorsunuz.

Adam sizi seviyor da asıl siz onu seviyormusunuz ?
Ben seviyorum. Hediye konusuna takılmam ondan bişi istemedim. Hediye almış daha vermeden tel de sürekli hediyeden bahsediyor. Bnde meraklandm iyice dalga geçer gibi oldu.
En son zaten çiçekle büyük bir ayıcık almıştı. Şimdi de ayıcık görünce artk sinirlendm

Ben seviyorum. Hediye konusuna takılmam ondan bişi istemedim. Hediye almış daha vermeden tel de sürekli hediyeden bahsediyor. Bnde meraklandm iyice dalga geçer gibi oldu.
En son zaten çiçekle büyük bir ayıcık almıştı. Şimdi de ayıcık görünce artk sinirlendm
Ve sırf bu yüzden sizi sevmediğini düşündünüz??

Şimdi sizlere saçma gelebilir hanımlar ama canımı sıkan ve acaba değer veriyor mu vermiyor mu dediğim ikilemde kaldığım bişeyi anlatıcam.
Erkek arkdsm Geçenlerde şehir dışına gitii. Dönüşde alışveriş yapmış kendine 1 milyarın üstünde kıyafettr falan almış.
Bana sana da hediye aldm falan dedi. Bnde meraklandm çünkü her konuşmada hediyen seni bekliyor işte hediyeni gel al artk falan gözümde abarttım bnde sürekli bahsettkçe. Ve sonra getirdi hediye mi gördüm küçük bir ayıcık almış.
Bn de yeğenine aldın galiba bunu dedim gülerek bozuntuya vermedim. Neyse çok kızdım ama büyütmedim. Dedim bu adam bana değer vermiyor.

Ama dün akşam kolumu yaktım. Sevgilim de öğrenince geleyim hastanaye gidelim dedi. Aramızda 1.5 saatlk mesafe uZaklık vardı. Doktorluk bişi yok dedim ama dinlemedi gece o saatte gelip yanık kremi getirdi.

Sizce bu adam seviyor mu beni ? Bazen diyorum yok bu beni sevmiyor bazen de şaşırtıyor.
Kızlar genelde peluş oyuncakları severler kendi kafasınca jest yapmış bilememiş olabilir. 1,5 saatlik mesafe merhem getirmek için gece vakti gelinmesi fedakarlık ister. Maddi olarak değil de manevi olarak değer vermesi daha önemli bence. Önce insan olması mühim.

Sizin için sevginin ölçütü ne pahalı yada özenli hediyeler mi, yoksa ince düşünceler fedakarlıklar mı?

Demek ki hediye işinden çok anlamıyor. Hoşuna gitmiştir alırken sizin dediğiniz hosunuza gider diye sürekli hediyen seni bekliyor demiştir. Direk kötü düşünmeyin bence

Teyzenden sonra mı yoksa kendisine 1 milyarın üstünde kıyafet harcaması yaparken sana küçücük ayı almasından dolayı mı şüpheye düştün merak ettim. Yani sen de maddi bir beklentiye girmiş gibisin sence sen seviyor musun? :)

Kesinlikle seviyor sevmeyen adamın gecenin bir saatinde senin önemsiz dediğin bir yanık için orada ne işi var ?

Teyzenden sonra mı yoksa kendisine 1 milyarın üstünde kıyafet harcaması yaparken sana küçücük ayı almasından dolayı mı şüpheye düştün merak ettim. Yani sen de maddi bir beklentiye girmiş gibisin sence sen seviyor musun? :)
Kendisi için bu kadar lükse girip benim için düşüncesiz davranması şüphsye soktu. Hayır o değilde hiç almasın anlarm ama sürekli hedye aldm sana hediyen şöyle böyle diyip de karşıma bı ayıckla cıkması sasrttı

Back
X