Seviyorsa neden iyi davranmıyor?

O seni sevmiyor arkadaşım bu kadar saf olmayın
Sevgiyi bu kadar ucuzlaştırmayın allahınızı severseniz
Adam kuzenine bile teklif ederim diyor, tersliyor seni. Ayrılmak isteyincede '' Yapma ama seni seviyorum ''
Artık böyle konulara yorum yapmaktan sıkıldım, seven insan böyle davranırmı ? Böyle insanlara vaktini harcama arkadaşım. Kendinize saygınız olsun hiç olmazsa, sen hakediyormusun, layık mısın böyle 3 kuruş etmez insanlara?
Kurtul ondan. Başkada diyeceğim yok

İlk önce yaşlarınız kaç çok merak ettimm ??
Sanırım sevgilin ilgiden pek hoşlanıyor sende tam tersi çok hoşlanıyorsun (Hangi kız hoşlanmazki)
Sen benimle ilgilen msj at dedikçe onun üzerinde küçükte olsa bir baskı kuruyorsun ve sevgilinde bu ters tepki yapıyorr..
Sende biraz rahat davranmaya çalış, ilginme onunla, biraz kafanı dağıtmaya çalış sevgili olmak demek heran konuşup msjlaşmak değill ki..
Sen biraz kendini çekince o da düşünücek acab neden böyle yapıyor diye ? O zaman o sana msj atmaya başlayacak, o arayıp soracak..
Zaman lazım canım herşeyde olduğu gibi.. Ve bu zaman içinde çokta sabırlı olman gerekirr..

Sana yalvarıyorum kendine yazık etme her şey ortada sana değer verdiği yok sadece saplantı yapmış seni.

Tehdit ederek elinde tutmaya çalışıyor. Kuzeninle beraber olmak nedir ya bunu düşünen insan seni binlerce kez aldatır zaten bunu bir kafana kazı.

Hemen bitiriyorsun bu ilişkini hiç sağlıklı değil çok üzüleceksin çok yıpranacaksın ben senden çok üzülücem lütfen yazık etme kendinee :(

Fotoğrafları babana gösteririm demiş ne tarz fotoğraflar bunlar? :/

sevmiyorsa neden tehtit edip durduruyor seviyorsa neden iyi davranmıyor yardım edin ne olur yazı uzun kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.

Çünkü egoist...Çünkü seni zerre kadar düşünmeyip, sadece kendine bakıyor..Çünkü ruh hastası..
Üzgünüm ama çünkü seni sevmiyor.

En fazla 3 hafta acı çekeceksin..En fazla..Değmez mi? Bu şekilde tüm günlerin zehir olmuş durumda..Yaşa aşk acını, yasını tut..Sonra özgürleş..
Atın şu çöpleri hayatınızdan. Yazık etmeyin zamanınıza.

bence hemen AYRILMALISIN.....
hafi o o çocuk sana acımıyo senı kullanıyo egosunu tatmın edıyo nasıl olsa bu kız benım elımın altındA DIO
sende mi kendine acımıyon ablam
seninki sevgi deil saplantı o ulasılmazmı oynadıkca sende daha cok pesınden kosuyosun hırs yapıosun
ne demek o ıstemıyo dıe ewden çıkmamak
lutfen ablam herşeyı dusun senı tehdıt edıyo dusun yanı
demekkı senı kaybetmekten korkmuyo
kısacası
BU ÇOCUK SENİ SEVMİYOR...
şimdi kurtul bırak onu başlarda üzülürsün canın yanar ama zamanla acın azalır ve unutursun
ve şimdi ayrılırsan ufak bi sıyrıkla ayrılmıs olcaksın
ama devam edersen ileride kapanmayan bi yara gibi canını yakacak bu ilişki senin
bırak gitsin ahmak
kendını kullandırtma ayrıl
gercekten senı sevıcek senın özel oldugunu hıssettırıcek bırını bul dogru kısıyı bulmak ıcınde önce bu arkadası şutla
allah yardımcın olsun canım benım hoşçakal

İlk önce yaşlarınız kaç çok merak ettimm ??
Sanırım sevgilin ilgiden pek hoşlanıyor sende tam tersi çok hoşlanıyorsun (Hangi kız hoşlanmazki)
Sen benimle ilgilen msj at dedikçe onun üzerinde küçükte olsa bir baskı kuruyorsun ve sevgilinde bu ters tepki yapıyorr..
Sende biraz rahat davranmaya çalış, ilginme onunla, biraz kafanı dağıtmaya çalış sevgili olmak demek heran konuşup msjlaşmak değill ki..
Sen biraz kendini çekince o da düşünücek acab neden böyle yapıyor diye ? O zaman o sana msj atmaya başlayacak, o arayıp soracak..
Zaman lazım canım herşeyde olduğu gibi.. Ve bu zaman içinde çokta sabırlı olman gerekirr..
ben yirmi o 22 yaşında olgun olsun diye kendimden büyük birini istemiştim akıl yaşta değil baştaymış:(

Sana yalvarıyorum kendine yazık etme her şey ortada sana değer verdiği yok sadece saplantı yapmış seni.

Tehdit ederek elinde tutmaya çalışıyor. Kuzeninle beraber olmak nedir ya bunu düşünen insan seni binlerce kez aldatır zaten bunu bir kafana kazı.

Hemen bitiriyorsun bu ilişkini hiç sağlıklı değil çok üzüleceksin çok yıpranacaksın ben senden çok üzülücem lütfen yazık etme kendinee :(

Fotoğrafları babana gösteririm demiş ne tarz fotoğraflar bunlar? :/
normal fotoğraflar yemek yerken gezerken çekilen fotoğraflardan daha çok fotoğraflardan değil kuzen meselesi ve başka kıza gideceği fikri korkutuyor çünkü ayrılır ayrılmaz bana yalvarırken facebookda kızları ekliyor.

teşekkür ederim cevaplarınız için çok çaresiz yalnız kalmıştım artık gücüm biraz bile kalmamıştı destek oldunuz fikirlerinizi değerlendiricem umarım herşey güzel olur ilk mesaj atmayıp ilgisiz davranıcam eğer değer verir merak eder gerçekten seviyorsa muhakkak dediğiniz gibi ne oluyor diye bir düşünüp kendine gelir zaten kendine gelmezse ve ben atmıyorum diye o da atmazsa zaten sevmiyordur tehtitte etse kuzenime bile gitse bırakırım son bir şans değilde son bir deneme yapıcam büyük ihtimallede sonu bitiş olacak :(acıda olsa .

canım aramızda çok bi yaş farkı yok gerçi bazen yaşlada alakası olmuyor insanın gözü kör oluyor sadece duygularınla kalbınle düşünme ileride sen bu adamla mutlu olabilecegını düşünüyomusun insan hiç istemez mı bi ilgi görsün sevdiğini anlasın şımartılsın tabiki ister seviyorum aşığım katlanırım diye düşünme çünkü başka bi sorun olmasa bile sırf bu nedenlerden bile kavga ediceksiniz sevgiye aç olucaksın çünkü sevdiğini bilsen bile.Sevmese neden tehdit etsin diyorsun sevseydi asıl senin kalbini kazanarak af dileyerek barış derdi sana.kıskançlığında bi dozu vardı ilerde evlenıceksın dışarı çıkmayacakmısın hiç kendi hayatın olmayacak mı senin iyi düşün unutursun herşey unutuluyo...

canım yazdıklarını ve yazılanları okudum benim sevgilim ilk aylarda böyleydi ben ilgi sevgi gösterileri isterken o ben yapamam ben mesaj yazamam ben içimde yaşıyorum falan gibi şeyler söylerdi.ben ona aşık olmuştum:( hem vazgeçiyor hem onsuz olamıyordum.1-2 ay böyle devam etti ilgisiz(birde başka bir şehirdeydim ben)devam edemeyeceğimi anladım ayrılmak istediğimi söyledim başta kabul etmedi seni seviyorum falan filanlar ama biliyordum geri dönünce eskiye döneceğini.Kendimi onsuzluğa alıştırmaya çalıştım defalarca aradı açmadım mesajlar attı yazmadım içim kan ağlayarak...10 gün sonra ısrarla aradı açtım gayet mutlu mesut bir ses tonuyla konuştum.bana ilgisiz olan adam artık karşımda ona dönmem için yalvaran biriydi.Ben değişmek istiyorum yanımda ol bir daha bu tar şeyler olmayacak gibi vaatlerde bulundu bemnde bir müddet düşüneceğimi belki belli bir zaman deneyebileceğimi söyledim.Halbuki içim kıpır kıpırdı...bir müddet denedim sonra bende eskisi gibi oldum oda değişti allahıma çoookkk şükür.şimdi çokk mutlu mesuduz nişanlandık yakında da düğünümüz var..Sana tavsiyem kendini geri çekmen canın aşkım hayatım dmek istesede deme bir müddet onsuzda yaşabileceğini ona göstermelisin..Kaldıki ben benim ilişkimde atlattığım badireler sonunda bir tecrübe edindim.Hayatta karşındaki erkeğe sevgi gösterilerinde bulunma yani eminim çok seviyorsundur bunun %60ını göster gerisi sende kalsın onun karşısında kaçan sen ol ki kovalayan o olsun...Tabi bunun tam tersini yapacağın yerlerde var ama az :) birde kendine bir dokunulmaz alan koymalısın tatlım.Sevgilin eşin de olsa ikinizinde bir dokunulmaz alanı olmalı onun için evden çıkmamakta ne demek sen bir bireysin yaşıyorsun ona o fırsatı vermemelisin karışacağı alanlar sınırlı olmalı şu an..Sen geri çekil dönerse zaten seni seviyor sende değişmesi için yardımcı olursun olur biter dönmezse zaten salllaaa gitsin.İnsan hayatında kimleri kaybediyo anne baba kardeşş hemde ne kaybedişler görmemek üzere..ona bile 3 5 ay ağlayıp hayata dönüyorsun ..otur kendi stratejini kendin kur bence Umarım rabbim hakkından en hayırlısını verir
teşekkür ederim biraz umutlandım aslında belki değişir diye yalnız ağustos ayında kavga ettiğimizde ben ayrıldım direk facebook açıp kızları ekledi bir yandanda bana yalvardı yaptığınız gibi hiç mesaj atmadım atma tabi kimbilir nerdesin birini buldun tabi tamam atma ne bileyim arada küfür etti falan sonra baktı olmuyor kapıma geldi buluştuk ağladı affetmedim tekrar başka birgün esyaları getirdi ona aldıklarımı acı veriyor dedi yine birden sarıldı veda etti ağladı ertesi gün yine tehtit etti derken ne olduysa affettim barıştık ama yine aynı yani bende siz gibi ayrıldım aramadım sormadım ama yine aynı kişi oldu ilgisiz ilk iki gün barışınca iyi davrandı sonra tekrar sanırım düzelmicek yada geri döneceğimi biliyordu o yüzden değişmedi bilmiyorum :(

canım aramızda çok bi yaş farkı yok gerçi bazen yaşlada alakası olmuyor insanın gözü kör oluyor sadece duygularınla kalbınle düşünme ileride sen bu adamla mutlu olabilecegını düşünüyomusun insan hiç istemez mı bi ilgi görsün sevdiğini anlasın şımartılsın tabiki ister seviyorum aşığım katlanırım diye düşünme çünkü başka bi sorun olmasa bile sırf bu nedenlerden bile kavga ediceksiniz sevgiye aç olucaksın çünkü sevdiğini bilsen bile.Sevmese neden tehdit etsin diyorsun sevseydi asıl senin kalbini kazanarak af dileyerek barış derdi sana.kıskançlığında bi dozu vardı ilerde evlenıceksın dışarı çıkmayacakmısın hiç kendi hayatın olmayacak mı senin iyi düşün unutursun herşey unutuluyo...
evet canım haklısın benide gelecek korkutuyor zaten işte ilk böyle değildi ilk altı ay o kadar iyiydiki arada tartışırdık ama tartışma olarak kalırdı kavgaya dönmezdi birden böyle oldu birgün bir mesaj attı işi vardı işi önemsz bişy olmasına rağmen yazamam dedi bende yani iş önemsz yazabilirsin bence dedim o an başladı herşey aramızda konuşacak birşeymi kaldı diye acımasızca söyledi bu ne demek şimdi aramızda konuşack bişy nasıl kalmaz madem yok ayrıl o zaman dedim ben ayrılmam dedi drken derken böyle böyle değişti sen ayrılmazsan ben ayrılırım dedikçede tehtit etti işte.facebook istemiyordum facebook açtı ve bana beni kabul edersen kız arkadaşlarım ve facebookla kabul edeceksin dedi bende etmedim tabiki kabul ayrıldım tehtit etti e korktum ilk tehtitten barıştım kızları sildirdim ama facebook kapattıramadım benimle evlenmek istediğini söyleyen kişi ben şakasına üç yıl sonra yaparız artık sözü dedim diye bana yapamıcagımı bile bile nasıl istersin benden üç yıl sonra git başkası ile sözlen o zaman demekki üç yıl sonra ben söz yapmazsam başkasıyla yapacaksın dedi halbuki defalarca şaka dedimsede dinlemedi burcuda boğa inatçı bir kişiliğe sahip bu yüzden bu saçma bahane ile facebook açık kaldı.

siz yaklaşmaya çalışıp o kendini geri çektiği için gözünüzde ulaşılmaz oluyor. hani bana sorarsanız ayrılın derim ama siz sevgiyi alttan almak acı çekmek olarak görüyosanız ve yapamam diyorsanız devam edin hergün acı çeker ağlarsınız...
tehdit falan hepsi hikaye sizi kıskandırmaya çalışıyor başka kızlarla aslında bakarsanız ne kadar ucuz değersiz oyunlar bunlar
duygularınızı kenara itip mantığı devreye soktuğunuz anda doğruyu zaten bulacaksınız
ya bir kere ayrılıp tamamen silip birkere ağlayacaksınız yada hergün tercih sizin

aynen canım cok yüz vermıssın sen ona bence bence bıran once bırak onu sonrası daha beter olur sımdıden boyleyse evlenınce dusunemıyorum halınızı :(

evet canım haklısın benide gelecek korkutuyor zaten işte ilk böyle değildi ilk altı ay o kadar iyiydiki arada tartışırdık ama tartışma olarak kalırdı kavgaya dönmezdi birden böyle oldu birgün bir mesaj attı işi vardı işi önemsz bişy olmasına rağmen yazamam dedi bende yani iş önemsz yazabilirsin bence dedim o an başladı herşey aramızda konuşacak birşeymi kaldı diye acımasızca söyledi bu ne demek şimdi aramızda konuşack bişy nasıl kalmaz madem yok ayrıl o zaman dedim ben ayrılmam dedi drken derken böyle böyle değişti sen ayrılmazsan ben ayrılırım dedikçede tehtit etti işte.facebook istemiyordum facebook açtı ve bana beni kabul edersen kız arkadaşlarım ve facebookla kabul edeceksin dedi bende etmedim tabiki kabul ayrıldım tehtit etti e korktum ilk tehtitten barıştım kızları sildirdim ama facebook kapattıramadım benimle evlenmek istediğini söyleyen kişi ben şakasına üç yıl sonra yaparız artık sözü dedim diye bana yapamıcagımı bile bile nasıl istersin benden üç yıl sonra git başkası ile sözlen o zaman demekki üç yıl sonra ben söz yapmazsam başkasıyla yapacaksın dedi halbuki defalarca şaka dedimsede dinlemedi burcuda boğa inatçı bir kişiliğe sahip bu yüzden bu saçma bahane ile facebook açık kaldı.
İlk zamanlar çoğu erkek farklıdır canım sen onu güvendirene kadar hersey sonra normal haline döner ne demek küfür etmesi şimdiden saygı yok yanı mantıklı düşün canım ilerde hep öyle konuşacak seni seviyor olsa bile yaptıklarını düşün seven insan bunları yapar mı yapar ama sen bu insanla hayat sürdürmek istermisin ?vakit varken bence bitirmelisin değişecek diyede bakma hiç yinede sen bilirsin iyi düşün sadece

Back
X