kızlar daha öncede yazmıştım sorunlarımı sevgilimle ve birçoğunuz ayrıl dediniz haklıydınız ama aşık olunca geçerli sebepler önüme sununca son bir şan vereyim dedim sevgilime

keşke vermez olaydım artık dayanamıyorum çok çıkmaza girdim yalvarırım bana bir yol gösterin ne onunla nede onsuz olabiliyorum, onunla çok mutsuzum çünkü soğuk bir yapısı var güzel sözler söylemeyi pek bilmiyor ben neden demiyorsun dediğimde başlama yine diyor halbuki başladığım dırdır ettiğim falanda yok uyuyor uyuyorum yazıyor uyanınca direk ben facebook giriyorum aşkım diye söyleyip mesaj atmıyor, konuşmuyor sadece yaptığı şeyleri yazıyor yapmadan önce ve susuyor sıkılıyormuş çok mesaj atmaktan sıkılmaya gelemezmiş ona beni seviyor musun diye soramazmışım sıkılıyormuş öyle her dakika mesaj atamazmış tamam atmasın bende atsın demiyorum ama bir ilgi bekliyorum o da yok.en ufak bir sorumda veya herhangi bir durumda tersliyor tartışamıyoruz tartışmayı yada küçük bir sitemi kavgaya dönüştürüyor sonrada al başardın artık kavga ediyorz diyor halbuki aşkım bebeğim gibi alttan alarak konuştuğum halde kavgaya başlıyor.Aramızda söz yüzüğü takmıştık ikimiz geçen gün yüzük parmağında mı dedim hayır dedi gayet rahat neden aşkım dedim artık istemiyorum sana biraz inanayım öyle takarım dedi inanılmayacak birşeyde yapmadığım halde bana güvenmiyor onun için evden bile çıkmıyorum çok kıskanç bir yapısı var ve bunlara rağmen yaranamadım biliyorum aptallık yaptığım fakat çok sevdim sevmekmi o ittikçe bağlanmak mı bilmiyorum. yinede vazgecmeyi biliyorum iki gün önce kavga ettik bitsin dedim tehtit etti sevmiyorsa neden tehtit edip durduruyor seviyorsa neden iyi davranmıyor yardım edin ne olur yazı uzun kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.