Seviyorsa neden iyi davranmıyor?

hayır arayıp konuşma huyu yok sadece mesajlaşırız gün içinde hatta mesajdan sıkılıyorsan hiç mesajlaşmayalım konuşma hakkı yapalım sadece arada arar konuşuruz diye öneri sundum ben telefonla konuşmayıda sevmem dedi .

seni sevmiyor o kadar açıkki seni sevmeyen biri için en güzel yaşını saçma sapan geçiriyorsun evden bile çıkmıyormuşsun Allah yardım etsin ne diyim

Hepiniz haklısınız biliyorum resmen elinin altında tuttuğu biriyim daha iyisi gelince def ederim gider düşüncesinde ömrümü bu şekilde ilgisiz sevgisiz biriyle geçirmeyi düşünmüyorum ama aşk işte ufacık birseyede kanıyorum burcumda balık kişiliğimdende çok duygusal bir yapımda var vazgecemiyorum mecburiyetim yok ama ailesinde herkes biliyor beni annesi çok iyi bir kadın benimle ilgileniyor annesinede anlattım bunları bana o sinirli yapıya sahip inatçı üstüne varma kızım dedi üstüne varmak değilde mesaj atma atmıyor böylede bir durum var

Arkadaşım, inan ki burada hiçbirimizin seni üzmek gibi bir niyeti yok.
Sözlerimiz acı geliyor, hala içinde bunların aksini gösterecek şeyler aklına getirmeye çalışıyor da olabilirsin.
Seviyorsun çünkü çok normal.
Ama o kişi senin sevgini hatta seni haketmiyor belli ki.
Az yaşı büyüyen hele de eli yüzü düzgün veya cebinde parası varsa adam zannediyor kendini.
Devir bu hale geldi, artık kızlar koşuyor erkeklerin peşinden....
Şu kadar söyleyeyim sana benim öküz mü öküz odun mu odun bir sevgilim vardı, ama o bile bunları diyemezdi bana çünkü sınırını çizmiştim.
Sıkıyorsun beni dediği anda telefonu kapatırdım, açmazdım.
Ya da tehdite mi kalktı asla ama asla alttan alayım ya da aman nolur yapma durumlarım olmadı.
Sonuç mu 6 yılımı verdim ve bitti:)
Sen kendini değerini daha önce farket lütfen...

aranızdaki aşk değil yalnızca alışkanlık. üzgünüm ama seven insan bunları yapmaz. tehdit etmesinn sebebi seni sevmesi değil senn ayrılmanı hazmedememsi bu ilşkinin geleceği yok
tüm arkadaşlarımdan vazgeçtim onun için dostum kaldı sadece yanımda oda okumaya gitti onunlada konuşamıyoruz işim yok evde oturuyorum ve çok bunaldım birde bu sorunlar biraz bile gücüm kalmadı:(

hayır arayıp konuşma huyu yok sadece mesajlaşırız gün içinde hatta mesajdan sıkılıyorsan hiç mesajlaşmayalım konuşma hakkı yapalım sadece arada arar konuşuruz diye öneri sundum ben telefonla konuşmayıda sevmem dedi .

bu sevgi mi şimdi aşk mı

tüm arkadaşlarımdan vazgeçtim onun için dostum kaldı sadece yanımda oda okumaya gitti onunlada konuşamıyoruz işim yok evde oturuyorum ve çok bunaldım birde bu sorunlar biraz bile gücüm kalmadı:(

sen elinden gelen fedakarlıkları gösteriyosun şimdi bukadar acı çekiyosan gelecekte neolur kimbilir. daha flört ediyosunuz yaa en güzel çağların buların şimdiden böyle olan birisnden ne bekliosun

Arkadaşım, inan ki burada hiçbirimizin seni üzmek gibi bir niyeti yok.
Sözlerimiz acı geliyor, hala içinde bunların aksini gösterecek şeyler aklına getirmeye çalışıyor da olabilirsin.
Seviyorsun çünkü çok normal.
Ama o kişi senin sevgini hatta seni haketmiyor belli ki.
Az yaşı büyüyen hele de eli yüzü düzgün veya cebinde parası varsa adam zannediyor kendini.
Devir bu hale geldi, artık kızlar koşuyor erkeklerin peşinden....
Şu kadar söyleyeyim sana benim öküz mü öküz odun mu odun bir sevgilim vardı, ama o bile bunları diyemezdi bana çünkü sınırını çizmiştim.
Sıkıyorsun beni dediği anda telefonu kapatırdım, açmazdım.
Ya da tehdite mi kalktı asla ama asla alttan alayım ya da aman nolur yapma durumlarım olmadı.
Sonuç mu 6 yılımı verdim ve bitti:)
Sen kendini değerini daha önce farket lütfen...
bizim daha bir yıl yeni oldu ama bir yılda kendimi yaşlı gibi hissediyorum ve çirkin bir kızda değilim ama sanırım artık hayatta gelecek görmüyorum yani erkeklere güvenmiyorum onun beni kıskanmasının sebebide çok teklif eden vardı kimseyi sevemiyordum gittim bu soğuk sevgisizi sevdim eskiden banada laf söyleyemezdi söyletmezdim ne olduysa adam birden kendine güvenmeye başladı agzımı bile açtırtmıyor birşey söylemeye kalkınca of yeter çekemem diyor geçiyor bitirmem lazım bitirmeye bile gücüm yok çünkü anında tehtitler laflar küfürler çekmek zorunda kalıcam:(

bizim daha bir yıl yeni oldu ama bir yılda kendimi yaşlı gibi hissediyorum ve çirkin bir kızda değilim ama sanırım artık hayatta gelecek görmüyorum yani erkeklere güvenmiyorum onun beni kıskanmasının sebebide çok teklif eden vardı kimseyi sevemiyordum gittim bu soğuk sevgisizi sevdim eskiden banada laf söyleyemezdi söyletmezdim ne olduysa adam birden kendine güvenmeye başladı agzımı bile açtırtmıyor birşey söylemeye kalkınca of yeter çekemem diyor geçiyor bitirmem lazım bitirmeye bile gücüm yok çünkü anında tehtitler laflar küfürler çekmek zorunda kalıcam:(

Öncelikle buna karar vermeniz lazım.
Kararı verdikten sonra gerisi çok kolay...
Bir gün oturup, konuşup bitirmek istediğinizi söylersiniz.
Yanından ayrıldığınız an telefon hattınızı değiştirir başka bir numara alırsınız.
Kesin tavrınızı koyduktan sonra bitti gitti:)
O yüzden en önemli aşama karar vermeniz.
Neden siz dünyadaki 6 milyardan farklı olup mutluluğu yaşamayasınız?

Öncelikle buna karar vermeniz lazım.
Kararı verdikten sonra gerisi çok kolay...
Bir gün oturup, konuşup bitirmek istediğinizi söylersiniz.
Yanından ayrıldığınız an telefon hattınızı değiştirir başka bir numara alırsınız.
Kesin tavrınızı koyduktan sonra bitti gitti:)
O yüzden en önemli aşama karar vermeniz.
Neden siz dünyadaki 6 milyardan farklı olup mutluluğu yaşamayasınız?
şu ana kadar hep bir sebep aradım işi vardır ondan yazmıyordur geçiştirince birşeye sinir oldu benden çıkarıyor sadece diye kendimi avuttum ama artık eskiden sürekli gülen etrafımda mutsuz olan kişileri güldüren ben gülemiyorum sürekli somurtuyorum ilk defa çok sevmiştim ilk defa ailesi ile tanıştım birinin eskiden sözümüde dinliyordu tek isteğim facebook açmamasıydı mesela bu tartışmaları büyüterek açıcam karışamazsın dedi tek istediğim şeyden bile vazgeçti. oturup benimle internetten gelinlik seçip alalım bunu bak beğendiysen diyen kişi bu herşeyden biranda vazgeçti tek bu kafamı karıştırıyor işte aslında gerçek nedeni bilmek istiyorum sevmiyorsa adam gibi neden sevmiyorum demezler anlamıyorum bu ekimde söz yapalım derken birden 4 sene sonra yaparız sözü dedi ben ekim yerine sonra olsun diyen kişiydim o ısrar ederdi birden değişti başka kızda yok eminim ama tek neden sevmiyor acıda olsa :(

kıskanmasını tehdit etmesini çok sevdiğine yorup, ilgisizliğine de başka açıklamalar getiriyosan sen bu ilişkiyi(!) kabulleniyosun demektir. ama çok üzülürsün sonra. sevdiğinin gözünün içine bakan erkekler var. başkalarına imrenmek ne kadar acı..dilerim o raddeye gelmezsin.

kıskanmasını tehdit etmesini çok sevdiğine yorup, ilgisizliğine de başka açıklamalar getiriyosan sen bu ilişkiyi(!) kabulleniyosun demektir. ama çok üzülürsün sonra. sevdiğinin gözünün içine bakan erkekler var. başkalarına imrenmek ne kadar acı..dilerim o raddeye gelmezsin.
yok artık gerçekten ayrılmak istiyorum ama buna bile gücüm yok kaldıramıyorum ayrılınca çok ağır kelimeler kullanıyor yada gelip ağlıyor bende saf aşık kanıyorum ağlıyor demekki seviyor diye fakat artık onunla gerçekten mutsuzum o raddeye geldim başkalarına özenmek değilde sevilmek istiyorum :(

yok artık gerçekten ayrılmak istiyorum ama buna bile gücüm yok kaldıramıyorum ayrılınca çok ağır kelimeler kullanıyor yada gelip ağlıyor bende saf aşık kanıyorum ağlıyor demekki seviyor diye fakat artık onunla gerçekten mutsuzum o raddeye geldim başkalarına özenmek değilde sevilmek istiyorum :(

bana da akmıştı zamanında o gözyaşları. inandım. ama sonra benim gözyaşlarımdan küçük bir gölet oldu. mutsuzsan, ortada yolunda gitmeyen bir şey vardır. çünkü sevilen insanın mutsuz olması mümkün değil. kararını verecek olan yine sensin.dikkat et de o kandığın gözyaşlarının bin mislini sonradan sen akıtma..

bana da akmıştı zamanında o gözyaşları. inandım. ama sonra benim gözyaşlarımdan küçük bir gölet oldu. mutsuzsan, ortada yolunda gitmeyen bir şey vardır. çünkü sevilen insanın mutsuz olması mümkün değil. kararını verecek olan yine sensin.dikkat et de o kandığın gözyaşlarının bin mislini sonradan sen akıtma..
bunları hakedecek bu ilgisizliğe sebep olacak birşey yaptığımı düşünmüyorum istisnalar kaideyi bozmaz ama genel olarak erkeklerin huyu bu sanırım ilk aşık oluyorlar o aşkla kıza hayaller kurdurup sonra aşk bitiyor kızdan ayrılma yolu seçiyor gerçi bizim durum farklı ayrılmak isteyen hep benim o ayrılmıyor karalı olduğumu görüncede tehtit ediyor yani beni gerçekten sevmiyorsa neden tehtit etsin onunla devam etmem için ya psikolojisi bozuk ya da gerçekten seviyor gerçekten seven böyle de yapmaz düşünüyorum işte delirmek üzereyim sürekli düşünceler böyle beynimde dönüyor ayrılmaya kesin karar verdiğimde gerçekten bitirdiğimde ağustostu ilk ciddiye almadı sonra tehtit etmeye başladı annesini aradım annesi engelledi bu kezde evime aldığım esyaları getirıp bahçeye bırakıp bunlar bnde kalmasın acı veriyorlar dedi yanına gittim verdim eşyaları ya geri al yada bana aldıklarını götür dedim sarıldı birden hıçkıra hıçkıra ağladı affetmedim iki gün snra tekrar aradı gel dedi rica etti bişey verecekti yine gittim sonra tekrar ağladı sarıldı çok değişik biri birden değişti yada gerçekten sorunları var bilmiyorum ve dayanamıyorum .

yaşım 20 onun 22 tehtit ettiği şey evimize gelirmiş babamı ararmış fotoğraflarımızı gösterirmiş birde kuzenimin numarasını öğrendi ona teklif eder aileye girer benim peşimi bırakmazmış. neden tehtit ettiğini sorunca çok seviyorum seni bırakma diye diyor:(affedince seviyor diye düşünüp hiç ilgi göstermiyor yetmez gibi kaybetmekten korkmuyorum seni diyede ukalalık yapıyor

Boyle adice tehdit eden bir erkek, erkek degildir bana gore. O ne bicim sevgi.. Ona deger veren, onu seven sensin gibime geldi. Bence bir an evvel kurtulmalisin ondan. Sana eziyet etmekten baska birsey yapmiyor izlenimi birakti bende

çok yüz vermişsin kendini bişey sanmış...
atma sende mesaj ilgi gösterme yada onun gibi davran bakalım ne olacak...

sevmiyorrrrrrrrr
bırak gitsin,şeytan görsün yüzünü
kendini beğenmiş,kibirli şeyyy
unutma kimse vazgeçilmez değildir,kimse......

kızlar daha öncede yazmıştım sorunlarımı sevgilimle ve birçoğunuz ayrıl dediniz haklıydınız ama aşık olunca geçerli sebepler önüme sununca son bir şan vereyim dedim sevgilime :( keşke vermez olaydım artık dayanamıyorum çok çıkmaza girdim yalvarırım bana bir yol gösterin ne onunla nede onsuz olabiliyorum, onunla çok mutsuzum çünkü soğuk bir yapısı var güzel sözler söylemeyi pek bilmiyor ben neden demiyorsun dediğimde başlama yine diyor halbuki başladığım dırdır ettiğim falanda yok uyuyor uyuyorum yazıyor uyanınca direk ben facebook giriyorum aşkım diye söyleyip mesaj atmıyor, konuşmuyor sadece yaptığı şeyleri yazıyor yapmadan önce ve susuyor sıkılıyormuş çok mesaj atmaktan sıkılmaya gelemezmiş ona beni seviyor musun diye soramazmışım sıkılıyormuş öyle her dakika mesaj atamazmış tamam atmasın bende atsın demiyorum ama bir ilgi bekliyorum o da yok.en ufak bir sorumda veya herhangi bir durumda tersliyor tartışamıyoruz tartışmayı yada küçük bir sitemi kavgaya dönüştürüyor sonrada al başardın artık kavga ediyorz diyor halbuki aşkım bebeğim gibi alttan alarak konuştuğum halde kavgaya başlıyor.Aramızda söz yüzüğü takmıştık ikimiz geçen gün yüzük parmağında mı dedim hayır dedi gayet rahat neden aşkım dedim artık istemiyorum sana biraz inanayım öyle takarım dedi inanılmayacak birşeyde yapmadığım halde bana güvenmiyor onun için evden bile çıkmıyorum çok kıskanç bir yapısı var ve bunlara rağmen yaranamadım biliyorum aptallık yaptığım fakat çok sevdim sevmekmi o ittikçe bağlanmak mı bilmiyorum. yinede vazgecmeyi biliyorum iki gün önce kavga ettik bitsin dedim tehtit etti sevmiyorsa neden tehtit edip durduruyor seviyorsa neden iyi davranmıyor yardım edin ne olur yazı uzun kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.
canım yazdıklarını ve yazılanları okudum benim sevgilim ilk aylarda böyleydi ben ilgi sevgi gösterileri isterken o ben yapamam ben mesaj yazamam ben içimde yaşıyorum falan gibi şeyler söylerdi.ben ona aşık olmuştum:( hem vazgeçiyor hem onsuz olamıyordum.1-2 ay böyle devam etti ilgisiz(birde başka bir şehirdeydim ben)devam edemeyeceğimi anladım ayrılmak istediğimi söyledim başta kabul etmedi seni seviyorum falan filanlar ama biliyordum geri dönünce eskiye döneceğini.Kendimi onsuzluğa alıştırmaya çalıştım defalarca aradı açmadım mesajlar attı yazmadım içim kan ağlayarak...10 gün sonra ısrarla aradı açtım gayet mutlu mesut bir ses tonuyla konuştum.bana ilgisiz olan adam artık karşımda ona dönmem için yalvaran biriydi.Ben değişmek istiyorum yanımda ol bir daha bu tar şeyler olmayacak gibi vaatlerde bulundu bemnde bir müddet düşüneceğimi belki belli bir zaman deneyebileceğimi söyledim.Halbuki içim kıpır kıpırdı...bir müddet denedim sonra bende eskisi gibi oldum oda değişti allahıma çoookkk şükür.şimdi çokk mutlu mesuduz nişanlandık yakında da düğünümüz var..Sana tavsiyem kendini geri çekmen canın aşkım hayatım dmek istesede deme bir müddet onsuzda yaşabileceğini ona göstermelisin..Kaldıki ben benim ilişkimde atlattığım badireler sonunda bir tecrübe edindim.Hayatta karşındaki erkeğe sevgi gösterilerinde bulunma yani eminim çok seviyorsundur bunun %60ını göster gerisi sende kalsın onun karşısında kaçan sen ol ki kovalayan o olsun...Tabi bunun tam tersini yapacağın yerlerde var ama az :) birde kendine bir dokunulmaz alan koymalısın tatlım.Sevgilin eşin de olsa ikinizinde bir dokunulmaz alanı olmalı onun için evden çıkmamakta ne demek sen bir bireysin yaşıyorsun ona o fırsatı vermemelisin karışacağı alanlar sınırlı olmalı şu an..Sen geri çekil dönerse zaten seni seviyor sende değişmesi için yardımcı olursun olur biter dönmezse zaten salllaaa gitsin.İnsan hayatında kimleri kaybediyo anne baba kardeşş hemde ne kaybedişler görmemek üzere..ona bile 3 5 ay ağlayıp hayata dönüyorsun ..otur kendi stratejini kendin kur bence Umarım rabbim hakkından en hayırlısını verir

onun davrandığı gibi davranmak çözüm değil. çünkü artık seni tanımıştır. neden mesaj atmadığını hemen anlar. bu sefer de o inata bidirir işi. sevdiğinden de emin nasıl olsa.

ne ypman gerektiğine senin karar vermen lazım. biz ne desek boş. onu en iyi tanıyan, tehtitlerini yapıp yapmayacağını bilen sensin.
inşallah mutlu olacağınız bir karar verirsiniz. dua edin.

seven insan elinde olmadan kendini tutmadann arar sorar..(uykusu bile senden degerli olmaz yani)
bu adam çok ucmuş kendini bişiy sanıyor..
yanlış yapıyorsun onunla harcadıgın her zaman ömründen gidiyor bilesin...
takmıyor adammmm seni alıyormusun kötülemek için söylemiyorum...
yoksa neden sıkılsın yazarken bunalsın yok öyle bişiy...
benim eşimden kütügü olması onu bile oydum şekile soktummm off ya...

kızlar daha öncede yazmıştım sorunlarımı sevgilimle ve birçoğunuz ayrıl dediniz haklıydınız ama aşık olunca geçerli sebepler önüme sununca son bir şan vereyim dedim sevgilime :( keşke vermez olaydım artık dayanamıyorum çok çıkmaza girdim yalvarırım bana bir yol gösterin ne onunla nede onsuz olabiliyorum, onunla çok mutsuzum çünkü soğuk bir yapısı var güzel sözler söylemeyi pek bilmiyor ben neden demiyorsun dediğimde başlama yine diyor halbuki başladığım dırdır ettiğim falanda yok uyuyor uyuyorum yazıyor uyanınca direk ben facebook giriyorum aşkım diye söyleyip mesaj atmıyor, konuşmuyor sadece yaptığı şeyleri yazıyor yapmadan önce ve susuyor sıkılıyormuş çok mesaj atmaktan sıkılmaya gelemezmiş ona beni seviyor musun diye soramazmışım sıkılıyormuş öyle her dakika mesaj atamazmış tamam atmasın bende atsın demiyorum ama bir ilgi bekliyorum o da yok.en ufak bir sorumda veya herhangi bir durumda tersliyor tartışamıyoruz tartışmayı yada küçük bir sitemi kavgaya dönüştürüyor sonrada al başardın artık kavga ediyorz diyor halbuki aşkım bebeğim gibi alttan alarak konuştuğum halde kavgaya başlıyor.Aramızda söz yüzüğü takmıştık ikimiz geçen gün yüzük parmağında mı dedim hayır dedi gayet rahat neden aşkım dedim artık istemiyorum sana biraz inanayım öyle takarım dedi inanılmayacak birşeyde yapmadığım halde bana güvenmiyor onun için evden bile çıkmıyorum çok kıskanç bir yapısı var ve bunlara rağmen yaranamadım biliyorum aptallık yaptığım fakat çok sevdim sevmekmi o ittikçe bağlanmak mı bilmiyorum. yinede vazgecmeyi biliyorum iki gün önce kavga ettik bitsin dedim tehtit etti sevmiyorsa neden tehtit edip durduruyor seviyorsa neden iyi davranmıyor yardım edin ne olur yazı uzun kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim.

Canım bu ilişki baştan sona hatalı gibi geldi bana...
1.Şans vermemeliydin
2.Uyuyorum,uyanıyorum,Facebook'a giriyorum da ne??
3.Hep alttan almışın, taviz tavizi doğurur
4.Aranızda söz yüzüğü takmışınız ne gerek var zamanı gelince zaten bunlar yaşanacak,hadi taktınız o çıkarınca sende atacaktın çöpe
5.Sen onun için evden de mi çıkmıyorsun?? Neden kıskanıyor sence dışarı çıkmanı düşündün mü? Kendi dışardaki bayanları nasıl görüp,algılıyor da başkalarının da sana öyle bakacağını düşünüyor??????
6.Bu genç yaşında böyle hastalıklı birliktelikler yaşarsan eğer ilerde panik atak,depresyon gibi hastalıklardan gözünü açamazsın.
Birliktelik ,hayatı paylaşmak böyle olmamalı. Zevk almalısın.İşkenceye dönüşüyorsa yol vereceksin. Tehdit edemez seni hakkı yok.Git şikayet et.O kadar kahrını çekmişin bu da diyeti olsun.

Back
X