Seviyorum ama ayrılmak cazip geliyo

ceylo97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
4
-14
1
Baslik yanlis anlasilmis. Boyle davrandigi icin ayrilmak istiyorum, yoksa neden ayrilayim.

Birbirimizi seviyoruz.. ve buarada iliskimiz yok: harama bulasmamak adina; oyle canim askim gibi seyler yok. Herzaman seviyeli bi sekilkde bulustuk/konustuk, cok guzel gecti. Buarada yasimiz kucuk degil. Telefondan devam ediyorduk herzamanki gibi. Taa ki 3 hafta oncesine kadar, bu sure boyunca baya bi degisik davraniyo, soguk gibi. Konustuk, dedim derdinmi var, vs hicbirsey yok dedi. Yemin etti. Ama okadar kotu hisdetimki kendimi.
Ben aslinda orda bitirmek istedim (dusunce olarak, ona belli etmeden). Neyse sonra eskisi gibi normal konusmaya devam ettik, uyuduk. Hop ertesi gun yine ayni sekilde soguk davraniyo?? Nasil davranmaliyim? Aslinda hayatinda benden baska kimse olmadigini biliyorum (ondan habersiz, ablasi yaziyor bana, herseyi anlatir, olsa soyler hemen). Acaba bi sure gorusmek istemedigimimi soylesem ? Ne yapayim?? uzuluyorum ya 😞

(İkimizde daha önce nişanlıydık başkasıyla)

Son düzenleme:
Telefonda devam etmek nedir? Bana çok anlamsız geldi. Görmeye görmeye sizden soğuyor olabilir. Hak veririm.

Her ne kadar güvenseniz de, başka biri olabilir. Ablasını bahane etmeyin ve de güvenmeyin. Ya görüşmeye devam edin, ya da ayrılın. Böyle iş olmaz, ayrıca bu şekilde tanımanız da mümkün değil.

Canım, sevgilim,aşkım bunlar yok, sarılmak yok. Bu yol nasıl evliliğe gidecek? Arkadaşıyla, kuzeniyle nasılsa size de öyle davranıyor sonuçta .Adam nasıl sıcak olsun siz de bir alemsiniz.

Sanirim bir nisan attiginiz icin saglam adim atmak istiyorsunuz

Iki sorun olabilir ya gercekten karakteri boyle ilgisiz biri o zaman evlenince de bisey beklemeyin ilgi adina
Yasa sikildi artik veya baskasi var bunu anlamak icin de yuzyuze konusmak sart sanki 🫠

Başlangıçta ilgili miydi? Sizin tarzda görüşenler arayı açmadan söz, nişan, düğün gümbür gümbür işi bağlıyorlar. Siz hem kaçak göçek görüşüyorsunuz hem de on ay olmuş. İletişim kopuklukları ve yanlış anlamalar olması normal

Bi suredir biriyle gorusuyorum (10ay). Ciddi bi sekilde diyerekten basladik . Tanistik, birbirimizi tanimaya devam ediyoruz hala. Birbirimizi seviyoruz.. ve buarada iliskimiz yok: harama bulasmamak adina; oyle canim askim gibi seyler yok. Herzaman seviyeli bi sekilkde bulustuk/konustuk, cok guzel gecti. Buarada yasimiz kucuk degil. Ben birkac bulusmadan sonra; daha gorusmek istemedigimi telefondan devam tanimak istedigimi soyledim (cevremden korktugum icin) oda kabul etti, hak verdi ayrica. Telefondan devam ediyorduk herzamanki gibi. Taa ki 3 hafta oncesine kadar, bu sure boyunca baya bi degisik davraniyo, soguk gibi. Bende soyledim neden boylesin, degistin. Hic farketmedim dedi? Konustuk, dedim derdinmi var, vs hicbirsey yok dedi. Yemin etti. Ama okadar kotu hisdetimki kendimi.
Ben aslinda orda bitirmek istedim (dusunce olarak, ona belli etmeden), oda birden: ben ilk basta sana ne soz verdiysem hala ayni sekilde dusunuyorum dedi. Icim rahatladi orda. Neyse sonra eskisi gibi normal konusmaya devam ettik, uyuduk. Hop ertesi gun yine ayni sekilde soguk davraniyo?? Hayir sorunmu var, derdinmi var diyorum? Yok diyo. Sinirlerim bozuldu gercekten. Dun hic yazmadi, bugun msj atiyo nasilsin diye. Sanki birsey olmamis gibi. Nasil davranmaliyim? Aslinda hayatinda benden baska kimse olmadigini biliyorum (ondan habersiz, ablasi yaziyor bana, herseyi anlatir, olsa soyler hemen). Acaba bi sure gorusmek istemedigimimi soylesem ? Ne yapayim?? uzuluyorum ya 😞

(İkimizde daha önce nişanlıydık başkasıyla)
Ablası sizin değil onun ablası niye söylesin çok güveniyosunuz ayrıca erkek kardeşlerinin her dkkasını bilmez ablalar ben bakmam kardeşimin teline vssine acaba başkasıyla flört ediyo mu diye aklıma bile gelmez.Ben koz arkadaşından öğrenmiştim neler yaptığını aldattığını falan.
Sorununu konuşmayan soğuk yapan tripli yok bi şey deyip gubuz eden sevgili, eş kişisi kanser sebebi.Gerçekten sal gitsin ya

Bir şarkı vardı..Acaba şarkı miydi.Degilse ben nereden anımsıyorum.Neyse sözleri şöyleydi :
"Ben Seni çok seviyordum, resmini klozete attım"
O geldi aklıma.
Neden acaba 🤔

Bu helal haram olaylarından görüşmeyi kesmek de bana çok saçma geliyor. e madem öyle sesini duyması da haram sadece yazışın😏
Evlenmeyi düşündüğünüz insanı bol bol birlikte zaman geçirip tanımaya gözlemlemeye çalışmanız lazım. kimse size otelde oda tutup sevişin demiyor ki. valla anlamadım gitti bu durumları 🤷‍♀️
adam da soğumuş belli ki. telefonla konuşarak evlenilir mi Allah aşkına

Bu ne biçim ilişki ne sevdiğin belli ne sevmediğin seviyorsan niye ayrılıyorsun
Screenshot_20220604_211127.webp

Back
X