Bence birazdan zipzip isimli üye gelip yaşlarınizi soracak.
Aileniz neden istemiyor? Ne yardan vazgecmissiniz ne serden, altından kalkamayacaginiz kararı vermeseydiniz keşke. Simdi seciminizi yapin ve karariniz doğrultusunda mücadele edin.
Madem sevmiyorum dedim simdi aglamayacaksin. Ne yapsaydi? Hala pesinden mi kosacakti? Oohhh ne guzel, hem sevmiyorum de hem baskasiyla olmasin. Karnim doysun ama pastam da dursun. Yok oyle dunya canim.
Ayrica ailen onceden istememis simdi mi isteyecek? Yanlis karar verme.
Ailen küçük olduğunu düşündükleri için tepki göstermiş olabilirler... ama sen bunun doğru veya yanlış olduğunu ilişkini yaşayarak gösterebilirdin.. neden hemen pes ettin ki... sevgilin 27 yaşında... muhtemelen senden daha olgun düşüncededir... senin yaptığını da çocukça bir davranış olarak görmüş olup belki de seninle uğraşamam demişte olabilir.... neticede tanımıyorum benimkisi sadece bir tahmin....
bilemiyorum ki güzelim... belkide seninle ciddi düşünmüyordu... sende bitirince bir daha üstelemedi... yada gerçekten aşık olacak birini buldu ve sana dönmüyor da olabilir... sen adımını atmışsın... bundan sonra üstüne gitme ve bekle... eğer dönerse sende hislerine göre davranırsın... dönmes se zaten seni bitirmiştir.... ama daha fazla üstelersen artık yüzsüzlüğe gider... hem kendine hem karşındakine saygısızlık olur... istemeyen bir insana da zorla kendini istetemezsin...Sorun şu ki benim sevgilim tamam diyip ayrılacak bi çocuk değil gerçekten beni seviyor inanıyorum ama gerçekten kafam çok karıştı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık ama çok pişmanım olmuyor onsuz
bilemiyorum ki güzelim... belkide seninle ciddi düşünmüyordu... sende bitirince bir daha üstelemedi... yada gerçekten aşık olacak birini buldu ve sana dönmüyor da olabilir... sen adımını atmışsın... bundan sonra üstüne gitme ve bekle... eğer dönerse sende hislerine göre davranırsın... dönmes se zaten seni bitirmiştir.... ama daha fazla üstelersen artık yüzsüzlüğe gider... hem kendine hem karşındakine saygısızlık olur... istemeyen bir insana da zorla kendini istetemezsin...
madem yengeninde akrabası.... yabancı da değil... o zaman alacaksın karşına adam gibi konuşacaksın... ne hissettiklerini söyleyeceksin ve ona da soracaksın... ve bu konuşma son olacak diyeceksin... adam gibi içindekileri söyle diyeceksin... ya devam edecek... yada bundan sonra bıçak gibi kesilecek... ne ararım ne sorarım diyeceksin.... cevabına göre de artık gerekeni yapacaksın... dediğim gibi istemeyen adamın üstüne gitmek yüzsüzlük ve saygısızlık olur....
Haklısın tatlm galiba zamandan başka çarem yok bakalm ne olacak...Sen ondan ayrıldığın zaman böyle bir şey yaptıysa... seni sevmiyordur zaten... bana kalırsa üsteleme bırak biraz zaman geçsin... dediğim gibi ararsa sende o anki hislerinle ne düşünüyorsan ona göre haraket edersin... belki bu süre içerisinde sende soğursun....
kske sesli harf kllnsydn da zrlnmsydk cınım..Merhaba kızlar size yazmak istedim ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum çünkü sevgilim vardı yaklaşık 1 yıldır konuşuyoruz 4 aydır da sevgiliydik benim ailem öğrendi ve ben ayrılmak zorunda kaldım o hep seni bırakmayacağım derdi onu sevmediğimi söyledim daha sonra mesaj atığında ise nasılsın diye sordu ve çok iyiyim falan dedim yazmasın diye sonra eniştesi kanser çıkmış her şeyi konuşacağız anlatacağım her şeyi dedi bende merak edip 1 saat sonra mesaj attım bana sanane neden yazıyorsun hala dedi whatsapptan engellemiş ona ulaşamıyorum en sonunda ulaştım bana sevgilim var dedi ben varken de varmıydı dedim evet vardı hepte olacak dedi ama imkansız böyle bir şey sırf inat olsun diye o gün ilişiki yaptı faceden snra hemen kaldrdı sevgilimn ailevi sorunları oluyrdu bu durumlarda onlara canını sıktığı için hep bendn uzak durrdu bana yanlş birşy sylememk için saknleştiktn snra konuşrdk ve ben ayrıldğma çok pişmanm çünkü onu seviyrm tekrr barşmak istiyorm ama şuan gerçktn ailesndn dolayımı böyle yoksa gerçktn beni aldattımı bilmiyrm ve kafam çok karşık ben artık işin içinden çıkamadm sizden yardm istiyrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?