Arkadaşlar, hayatımda ilk kez aşık oldum. Ve iki yıldır seviyorum. Bu zaman diliminde onunda beni sevdiğini öğrendim. Ve onunla bir birlikteliğimiz oldu. Hiç görüşmedik sadece telefon ile iletişim kuruyorduk ya da 3g ile birbirimizi görüyorduk. Ancak onunla iken kendimi ibadetlerimden uzaklaşmış hissediyorum. Sonuçta bir erkekle beraberlik kurmak dinimizce haram kılınmış. Bende bu nedenden dolayı onunlayken hep bir hata yapıyorum düşüncesiyle huzursuz oluyordum. Ve kendisinden ayrıldım. Ona "sadece evleneceğimiz güne kadar beni seversen o zaman ben beklerim ve evleniriz" demiştim. O ise "birlikte olalım, irademize sahip çıktığımız, ve doğru sevdiğimiz müddetçe birlikte olmamız yanlış olmaz."düşüncesindeydi. Üç dört ay zamanla beni aramaları oldu. Ancak düşüncem değişmediği için onu kabul etmedim. Bir ay içinde onun kuzeninden, kendisiyle konuştuğunu hatta kuzenine ilgi duyduğunu öğrendim. Çok kararsızım gerçekten kıza inanmalı mıyım değil miyim. Ya da beni uzaktan sever mi, yoksa beklemez mi? Düşüncelerinizi merakla bekliyorum.