Hadi hamile miyim evliyim diyorlar çekindikleri için de altınlar ne alaka?niye kimse uyarmıyor ya bu konu sahibi değişik ve çelişkili diye
konularına bakan evli zanneder ama sevgilisi var evli değil
düğün sonrası altınlar ve hamile miyim konusunu görünce fake galiba hem evli hem sevgilim diyor dedim ama kadın değişik çıktı Rıza baba
bizde yorum yapıyoruz mantıklica
Hadi hamile miyim evliyim diyorlar çekindikleri için de altınlar ne alaka?
Hadi hamile miyim evliyim diyorlar çekindikleri için de altınlar ne alaka?
Yorumumda yazdım ama hayallerini mi anlatıyorsun yoksa adam mı seçiyorsun diye kimse dikkat etmemiş ki.niye kimse uyarmıyor ya bu konu sahibi değişik ve çelişkili diye
Ya ben de suşiye takılmıştım.zaten konu sahibi Napolyon'u hatırlattı banaaltın, suşi, kontör
Artik dayanamiyorum 4 yildir katlandigim sevgilimin sesini duymaya bile tahammulum yok size ufak ufak orneklerle anlaticam yemege gittik yemegimizi yerden durduk yere pat diye gulumsemeden filan dediki annemde cok sever bende iyi o zaman bidaha annenle gidersin dedim yok oyle dememiste bundan ne anlasilir ya ? Ben ona 70 tllik susi alip yanina gidiyorum ogrenci oldugum halde o bana 50 tl tutucak yemekte bogazima diziyor
Dun paketim bitmis okula gidiyordum sabah sabah acik yer bulamadim sonra arkadasimdan arayip haber verdim sonra 1 2 defa aramis filan cikinca arkadasimdan aradim yemek yicez sonrada sinava giricem dedim sonra o beni aradi diyorki telefon elindemiydi hemen actin evet drdim tamam dedi sinava girdim ciktim beni aradi diyorki neden bu kadar gec actin ya en fazla 3 defa calmistir oncekinde neden hemen actin dedi diye grc actim dedigine bak
yarim saattir cikmis oturuyorsun bana haber vermiyorsun drdi bende benim dakikam yok biliyorsun senin araman lazimdi dedim diyorki yok haber ver demistim brn sana ciktin oturdun beni aramiyorsun sonra arkadasim brn telefonla konusurken dediki onun duyabilecegi sekilde bu kadar merak ediyorsa kontor ettirsin dedi sustu biraz sonra telefonu kapattik
Ayni zamanda egitim durumumiz bir degil benim ailem yasamma tarzim onunkinden iyi ama ben hep olsun dedim seviyorum birsey olmaz dedim ama artik katlanamiyorum bitirmeyi dusunuyorum
Edit : her kavgamizda aileme kufur ediyor bende o oyle yapinca onunkine ediyorum saygisizsin diyor
Aileme küfür ediyor dedikten sonra bu ilişkide sorgulanacak bişey kalmadı.
Anasına babasına küfredeni sevmek nasıl mümkün ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?