meraba arkadaslar direk konuya giriyorum 18 yasindayim yillardir arkadaslik kurdugum biriyle yaklasik 1 aydir bi iliskimiz var ve cok deneyimim olmamasina ragmen bunun ozel ve farkli oldugunu hissedebiliyorum fakat tek sorunu cook vurdumduymaz veya cocuk . ben onceki arkadaslik ve baska iliskilerimde yasadigim hayal kirikliklari yuzunden cok karamsar ve supheci olabiliyorum kabul ama o biraz fazla hafife aliyir gibi . kavga bile edemiyoruz guluyor sinirden mi dalgadanmi bilmiyorum genel olaak hayatinin her aninda cok ciddiyetsiz hic bir seyi umursamiyo ve ben aksine biraz takintili ve hassas bi insanim ozel iliskilerimi ciddiye alirim ve ona gore davranirim hayatimin merkezi haline getiririm , ayrica onun ilk iliskisiyim ve yillardir bana olan sevgisinin ilgisini biliyordum onun ilk sevdigi kisiyim . acemiliginemi vermem gerekiyo anlamadim ama cok yipraniyorum sorun bendeysede nasil cozucem isin isinden cikamaz oldum. suanda ilk kez arkadaslariyla tatile gitti bodrum gecelerine akiyor sapitiyor tozutuyor kendini kaybediyor ve ben burdan onu kolluyorum daha sonraa pisman olucagi seyleri engelllemeye calisiyorum , sonra hatasinin farkina variyor ve dedigi tek sey askim ozur dilerim bi daha olmicak ya bi anlik oluyo tarzi seyler . ve benim icimde patliyo artik.. kiskancligimi saymiyorum bile yalandan eglencene bak keyfini cikar demek zor geliyor artik.yazabilicegim daha cok sey var ama cok uzun oldu sanirim … yardimci olursaniz sevinirim