Seviyorum ama...

gizemesut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
28
1
36
İzmir
daha önceden sizinle dertleşmiştm benim bir ilişkim war 3 senedir ama sonumuz yok bir şekilde ayrılmam gerek ne ben ayrılamıyorum ona ayrılmak istediğimide söyleyemiyorum onun ayrılması için ne yapmalıyım...ama çok acı cekiyorumm...

nasıl yani?? neden sonunuz yok ..madem yoksa açık açık konuşacaksın başka çaresi yok

erkek arkadsım evlenmeyi düşünmüyo ama ben cok aşığım ona ayrlalım diyemem aklımdan gecirirken bile onsuzluğu burnumun direği sızlıyo kalbim hızlanıyo o beni terk etsin ben yapammam...:26::18::18::2:

kabul edemeyen sensin adam halinden memnunki bu şekilde yürütüyor memnun olmasa seni kırmaz bi ömür geçirmek isterdi o zaman hiç bi yerin sızlamayacak direk konuşup bitireceksin yada bu şekilde devam edeceksin baska çaresi yok

Aldatın!
Ayrılır o sizden hemencik!

sen sevgilinden ayrılırsan çok üzüleceksin fakat o senden ayrılırsa üzülmeyeceksin öyle mi???
genelde tam tersi yaşanır ama....ilginç...

Eeee adamın onu bırakmasını istiyor ya arkadaş!
Aklıma ilk gelen bu oldu!

bence adamın bırakmasını istemiyor..ayrıca ben memnun değilsem niye adamın bırakmasını bekleyeyimki..basarım tekmeyi sevgi tek taraflı olmaz dimi ama.. arkadas böyle yaşamak istiyor ama zaman zaman kafasına fazla takıyor sıkılıyor

Eeeee o kadarını bilemem ben..
Kafam olmuş bir dünya zaten!
Mesaim bitsin diye dakika sayıyorum...

arkadaşım bu davranışının tek bır nedenı var;
ilişkiyı bıtıren taraf olup kötülenmek ıstemıyor,bunu göze alamıyorsun..
yoksa seven ınsan bırakır mı??

Erkek arkadaşın evlenmeyi düşünmüyor madem karşısına geçip açıkca ve güzelce anlat bu şartlar içinde ilişkinize devam edemeyeceğini. Ama iyi düşün ve kararın ne olursa olsun vazgeçme, çünkü ayrıldıktan sonra geri dönmeye kalkarsan işler tamamen sarpa sarar.

İçin tabii ki acıyacak, kimin ayrılırken canı yanmadı ki??? :26: Ama her gün ağlayacağına bir kere ağlamak en mantıklısı, değil mi?

ben onunla defalarca konustum bu böyle ister kabul et ister etme diyor ben ewlenip ayrılmış biriyim annemden baska kimsem yok annemde evli ben yanlız yasıyorummistiyoum benimde yuwam olsun ben ewlenip ayrıldığım için onun aileisi kabul etmezmiş o hiç ewlenmemiş ama 31 yasında 3 senemi werdim çewremdekiler ondan hayır gelmez diyor annem bile..çok sewiyorum eminim oda sewiyor tek sorun benim evlenmiş ayrılmış olmam onunda ailesinin görüşü yok sonu yok bu çok acı onunla ayrılmak istemiyorum ama bu arada mantıgım devreye giriyo bunun sonu yok eninde sonunda ayrılıcaz zaman açısından bakıyorum olaya..bazen diyorum gittiği yere kadar gisin ama ya seneler sonra ayrılır ailesinin istedği biriyle ewlenirse ben o saatten sonra ne yaparım.....

Evlenmiş ayrılmış biri olmanıza rağmen son derece çocukça davranıyorsunuz...
Geçmişte yaşadıklarınızdan hiç mi ders çıkarmadınız kendinize?
Bile bile sorunlu ilişki yaşıyorsunuz,acı çekeceğinizi görüyorsunuz ama inatla bekliyorsunuz..
İnanın böyle durumlarda pek bişiy diyemiyorum..
Çünkü insan en büyük kötülüğü sadece kendisi yapıyor...
Devam edin ne diyebilirim ki..

Fikrimce gerçekten seven insan cesur olmalıdır, ailesinin vereceğini düşündüğü tepki yüzünden seni böyle üzüyorsa,sevdiği kadının elinden tutup karşılarına çıkaramıyorsa iki ihtimal söz konusudr;
1. ya ailesi fazlaca dominant baskıcı bi ailedir,
2.ya da erkek arkadaşın yeterli olgunluğa ve cesarete sahip değildir
ki her iki durumda da evlenseniz bile evlendikten sonra sorunlar devam edecektir.
cesaret bir erkekte olması gereken ilk özelliklerden bence..
tabi bu ihtimaller dışında extrem durumlarda olabilir ama bize anlattıklarından bu kadarı anlaşılıyor canım. bence hayat boyu mutsuz olacağını bile bile aşkına yenik düşme, iyi düşün taşın, bilmediğin durumlar varsa da öğrenmeye çalış. derim ben..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…