daha önceden sizinle dertleşmiştm benim bir ilişkim war 3 senedir ama sonumuz yok bir şekilde ayrılmam gerek ne ben ayrılamıyorum ona ayrılmak istediğimide söyleyemiyorum onun ayrılması için ne yapmalıyım...ama çok acı cekiyorumm...
erkek arkadsım evlenmeyi düşünmüyo ama ben cok aşığım ona ayrlalım diyemem aklımdan gecirirken bile onsuzluğu burnumun direği sızlıyo kalbim hızlanıyo o beni terk etsin ben yapammam...:26::18::18::2:
Aldatın!
Ayrılır o sizden hemencik!
şaşkınım..Lale ve böyle bir cevap
Eeee adamın onu bırakmasını istiyor ya arkadaş!
Aklıma ilk gelen bu oldu!
bence adamın bırakmasını istemiyor..ayrıca ben memnun değilsem niye adamın bırakmasını bekleyeyimki..basarım tekmeyi sevgi tek taraflı olmaz dimi ama.. arkadas böyle yaşamak istiyor ama zaman zaman kafasına fazla takıyor sıkılıyor
Eeeee o kadarını bilemem ben..
Kafam olmuş bir dünya zaten!
Mesaim bitsin diye dakika sayıyorum...
havanı sevsinler..sanki biz çalışmıyoruz.
Yok ayol ne havası...
Çok yoruldum çooook..:2:
Hem madden hem manen...
Hem bedenen hem ruhen..
ben onunla defalarca konustum bu böyle ister kabul et ister etme diyor ben ewlenip ayrılmış biriyim annemden baska kimsem yok annemde evli ben yanlız yasıyorummistiyoum benimde yuwam olsun ben ewlenip ayrıldığım için onun aileisi kabul etmezmiş o hiç ewlenmemiş ama 31 yasında 3 senemi werdim çewremdekiler ondan hayır gelmez diyor annem bile..çok sewiyorum eminim oda sewiyor tek sorun benim evlenmiş ayrılmış olmam onunda ailesinin görüşü yok sonu yok bu çok acı onunla ayrılmak istemiyorum ama bu arada mantıgım devreye giriyo bunun sonu yok eninde sonunda ayrılıcaz zaman açısından bakıyorum olaya..bazen diyorum gittiği yere kadar gisin ama ya seneler sonra ayrılır ailesinin istedği biriyle ewlenirse ben o saatten sonra ne yaparım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?