Seviyorum deyip kızlara istek atması ?

misslavinia1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
9
1
1
27
Baktigim bi siteydi burasi ve sonunda uye olma karari aldim,gercekten icimi dokecegim kimsem yok olanlarda anlamiyo insallah siz beni anlarsiniz fikirlerinize cok ihtiyacim var ..
4 seneye yakın süren ciddi bir iliskim vardi (ailelerinde bildigi) 1 ay once ayrildik bi hatasi oldu affedemedim affedemiyorumda.
Ve 1 aydir barismaya calisiyo aramalar mesajlar... dinlemeden kapatiyodum veya engelliyodum . Gece gene yazdi ve tutamadim kendimi dinledim
Hatamin farkindayim izin ver seni tekrardan kazanmama söv bagir cagir assagila istersen her seyi yap yeterki kopma benden vs vs bi dunya seyler yazdi onu istemedigimi dile getirdim (istiyorum seviyorum affedemiyorum) bu arada face sifresini biz ayrildigimizdan beri degistirmemisti kendisi girip bakiyordum facesine,bana koptum senden bitti diyosun ama alttan alttan beni takip ediyosun sen sinirinden bunlari diyosun dedi bende ne yapiyim facesins girdigimi inkar ettim seni sildim ben attim icimden facenle ne işim olur dedim dedikleri şunlar ;
Yemin et bittigine bende seni ne kadar sevsemde sevgini kalbime gomerim kalir icimde hadi yemin et koptum senden daha biz olmucak de dedi bende yemin edip onu icimde bitirdigimi dedim hadi yolun acik ola dedim, oda seninde eyvallah yazdi 5 dk sonra tutmaya calisiyorum kendimi tutamiyorum zaten sifresinide degismiyo facesine bi girmemle şok oldum 28 tane kiza arkadaslik istegi atmış daha 5 dk once sevmekten bahseden nasil yapiyo bunu allah askina gece gece cok kotuyum bi akil fikir verin bana...

Özür dilerim ama ergence geldi bana. Affedemediğiniz hatası nedir? Bilirsek, ona göre daha sağlıklı yorum yaparız

Şifresini değiştirmemiş, bakacağınızı bildiği için istek atmış gibi geldi (dediğim gibi ergence)

Siz de madem affedemiyorsunuz, ne diye sürekli girip bakıyorsunuz?

Nasıl yapıyor demişsin. “İntikam hissiyle”.

Seviyorken sevmiyorum demeyin. Kesin olarak affetmeyecekseniz Face’ine girip takip etmeyin. Tabiri caizse ya güldürün yada öldürün. Yoksa en çok siz acı çekersiniz.

Özür dilerim ama ergence geldi bana. Affedemediğiniz hatası nedir? Bilirsek, ona göre daha sağlıklı yorum yaparız

Şifresini değiştirmemiş, bakacağınızı bildiği için istek atmış gibi geldi (dediğim gibi ergence)

Siz de madem affedemiyorsunuz, ne diye sürekli girip bakıyorsunuz?
Evet ergence cocukca bi durum belki ama boyle bi durumun icine dustum hic bu durumu yasamadiniz mi seversiniz ama istemezsiniz hep sizi uzup kiriyodur aglatiyodur .. bende oyle durumdayim seviyorum ama olmuyo cok yalanlari var hatalari var gormezden gelemiyorum seviyorum cunku o yuzden hergun didikleyip kontrol ediyorum gene ergence gelecek belki ama gozumun onunde kizlara istek atmasini izliyorum ve oyle yaniyo ki canim

Nasıl yapıyor demişsin. “İntikam hissiyle”.

Seviyorken sevmiyorum demeyin. Kesin olarak affetmeyecekseniz Face’ine girip takip etmeyin. Tabiri caizse ya güldürün yada öldürün. Yoksa en çok siz acı çekersiniz.
Onun hatalari ve yanlislari yuzunden bitmisti iliskimiz seviyorum ama huylu huyundan vazgecmiyor eksi yonlerini duzeltmiyor ve yoruldum biraktim . Ne onla oluyo ne onsuz gozumun onunde kizlara istek atmasini izliyorum kontrol edemiyorum kendimi

Bir daha görüşmek istemiyorsan hiçbir şekilde muhatabına almayacaksın.
Eğer affettim diyorsan da hesapları didiklemeyeceksin.
Kararlı tutum çok önemli.

yalanı dolanı olan birini nasıl sevebiliyorsunuz anlamıyorum...sevmek ne ben artık bunuda burdakı yazılanlardan sonra sorgular oldum.

Baktigim bi siteydi burasi ve sonunda uye olma karari aldim,gercekten icimi dokecegim kimsem yok olanlarda anlamiyo insallah siz beni anlarsiniz fikirlerinize cok ihtiyacim var ..
4 seneye yakın süren ciddi bir iliskim vardi (ailelerinde bildigi) 1 ay once ayrildik bi hatasi oldu affedemedim affedemiyorumda.
Ve 1 aydir barismaya calisiyo aramalar mesajlar... dinlemeden kapatiyodum veya engelliyodum . Gece gene yazdi ve tutamadim kendimi dinledim
Hatamin farkindayim izin ver seni tekrardan kazanmama söv bagir cagir assagila istersen her seyi yap yeterki kopma benden vs vs bi dunya seyler yazdi onu istemedigimi dile getirdim (istiyorum seviyorum affedemiyorum) bu arada face sifresini biz ayrildigimizdan beri degistirmemisti kendisi girip bakiyordum facesine,bana koptum senden bitti diyosun ama alttan alttan beni takip ediyosun sen sinirinden bunlari diyosun dedi bende ne yapiyim facesins girdigimi inkar ettim seni sildim ben attim icimden facenle ne işim olur dedim dedikleri şunlar ;
Yemin et bittigine bende seni ne kadar sevsemde sevgini kalbime gomerim kalir icimde hadi yemin et koptum senden daha biz olmucak de dedi bende yemin edip onu icimde bitirdigimi dedim hadi yolun acik ola dedim, oda seninde eyvallah yazdi 5 dk sonra tutmaya calisiyorum kendimi tutamiyorum zaten sifresinide degismiyo facesine bi girmemle şok oldum 28 tane kiza arkadaslik istegi atmış daha 5 dk once sevmekten bahseden nasil yapiyo bunu allah askina gece gece cok kotuyum bi akil fikir verin bana...
Bi an kendkmi okudum 4 yillik bi iliskim var 1 aydir ayriyiz dedigi laflar sov ama gitme filan hep ayni sadece bizimki face yerine instagram bi an noluyor dedim

Bi an kendkmi okudum 4 yillik bi iliskim var 1 aydir ayriyiz dedigi laflar sov ama gitme filan hep ayni sadece bizimki face yerine instagram bi an noluyor dedim
Tesaduf işte sizindemi durum böyle ben ne yapacagimi bilmiyorum seviyorum ama istemiyorum guvenim inancim kalmadi

yalanı dolanı olan birini nasıl sevebiliyorsunuz anlamıyorum...sevmek ne ben artık bunuda burdakı yazılanlardan sonra sorgular oldum.
Bende yalani dolani olan birini sevmek ve onla olmak istemedigim icin ayrildim 1 ay oldu ve kopmaya birakmaya calisiyorum ama 1 ayda da insanin sevgisi bitmiyor unutamiyorum elimden geleni yapiyorum kendimi bi kontrol edebilsem hesabina girmeyebilsem kendiside sifresini degismiyor

Tesaduf işte sizindemi durum böyle ben ne yapacagimi bilmiyorum seviyorum ama istemiyorum guvenim inancim kalmadi
Benim istemeyen tek ben degilim annem kardeslerim arkadaslarim herkes kesinlikle olmicagini soyluyor bana. Benimde instagram actigindan haberim yoktu 7 aydir kullaniyotmus 6 kiz filanda eklemis bunu yakaladim

Benim istemeyen tek ben degilim annem kardeslerim arkadaslarim herkes kesinlikle olmicagini soyluyor bana. Benimde instagram actigindan haberim yoktu 7 aydir kullaniyotmus 6 kiz filanda eklemis bunu yakaladim

tanımadıgı bırılerını eklıyorsa demekkı sosyal medyayı kız dusurme olarak kullanıyor. acıkcası pek guvenılır bırı gıbı gelmedı.

Affedemiyorum bitti diyorsan bitirmelisin.

Barışmamakta kararlıysan onu takip etmekten vazgeçmelisin. Kızları takip etmesinin nedeni sana uyuzluğuna yapmış olabilir yada seni artık umursamıyordur o da seni kafasında bitirmiştir vs.. olabilir. Ama bunlara takılma artık. Onu kendi haline bırak ve unutmaya çalış eğer gerçekten istemiyorsan...

senin takip ettiğini bildiği için yapmış. net kesin hemde. amacı seni pişman etmek kaçan kovalanır hesabı şimdi o kaçmaya başlıyor.

Madem istemiyorsunuz affetmeyeceksiniz o zaman da sosyal medyadan takip etmeyeceksiniz. Asma kasıtlı yapıyor. Sizi kiskandirip sinirlendirmek istiyor böylece kızmak için de olsa yine onunla iletişime gececeksiniz böyle böyle ben onu yumusatirim diyordur. Ama bence de siz kiskanmasaniz da "bu kızlardan birkaçı kabul etse iletişime gecsem oh ne ala yine kârdayim" diye düşünüyor olabilir. Bana soracak olursanız daha da "stalk" lamayin ne hali varsa görsün.

Back
X