Seviyorum deyip kızlara istek atması ?

Kasıtlı yapıyor ve anladığım kadarıyla amacına ulaşıyor.
Sosyal medya hesaplarına girmeyi bıraktığınız zaman yavaş yavaş onu düşünmeyi de bırakacaksınız, bir süre sonra umurunuzda da olmayacak ancak kendinizi kontrol etmeniz, iradeli davranmanız gerekiyor.

Adam cabalamis cabalamis olmamis. Affedemiyorsaniz kendi hayatina geri dönsün. Affetmediginiz adamin kisisel hesabina da girmeyin bi zahmet, karnim doysun ama pastam da dursun..

Inadina yapmis bence.. cok arabesk geldi tarzi:))

Bazen hosuma gidiyo boyle konusmalarxama bazende iyyyy diyorum

Benim istemeyen tek ben degilim annem kardeslerim arkadaslarim herkes kesinlikle olmicagini soyluyor bana. Benimde instagram actigindan haberim yoktu 7 aydir kullaniyotmus 6 kiz filanda eklemis bunu yakaladim
Seven bunu yapmaz,bizde seviyoruz sevdik biz niye onlarin yaptigini yapmadik dimi o zaman ?
tanımadıgı bırılerını eklıyorsa demekkı sosyal medyayı kız dusurme olarak kullanıyor. acıkcası pek guvenılır bırı gıbı gelmedı.
Çoğu evet tanimadigi diye dusunuyorum
Affedemiyorum bitti diyorsan bitirmelisin.
Bitirmek icin cabaliyorum daha yeni 1 ay oldu daha kendimi toparlayabilmis degilim
Barışmamakta kararlıysan onu takip etmekten vazgeçmelisin. Kızları takip etmesinin nedeni sana uyuzluğuna yapmış olabilir yada seni artık umursamıyordur o da seni kafasında bitirmiştir vs.. olabilir. Ama bunlara takılma artık. Onu kendi haline bırak ve unutmaya çalış eğer gerçekten istemiyorsan...
Umursamiyosa kafasinda bitirdiyse niye dun gece o kadar yalvarmis olabilir ki beni bitirdigine yemin et vs vs seyler dedi 5 dk sonra kizlari istek yagmuruna tuttu
Yalanlari,berbat arkasas cevresini birakmamasi kotu aliskanligi
senin takip ettiğini bildiği için yapmış. net kesin hemde. amacı seni pişman etmek kaçan kovalanır hesabı şimdi o kaçmaya başlıyor.
Bende direk bunu dusunmustum ama ona bu firsati vermicem gormezlikten geliyorum
Madem istemiyorsunuz affetmeyeceksiniz o zaman da sosyal medyadan takip etmeyeceksiniz. Asma kasıtlı yapıyor. Sizi kiskandirip sinirlendirmek istiyor böylece kızmak için de olsa yine onunla iletişime gececeksiniz böyle böyle ben onu yumusatirim diyordur. Ama bence de siz kiskanmasaniz da "bu kızlardan birkaçı kabul etse iletişime gecsem oh ne ala yine kârdayim" diye düşünüyor olabilir. Bana soracak olursanız daha da "stalk" lamayin ne hali varsa görsün.
Aynen haklisiniz cokta mantikli seyler demissiniz ki bencede oyle kendimi tutmaya calisiyorum umarim oda artik sifresini degisir

Kasıtlı yapıyor ve anladığım kadarıyla amacına ulaşıyor.
Sosyal medya hesaplarına girmeyi bıraktığınız zaman yavaş yavaş onu düşünmeyi de bırakacaksınız, bir süre sonra umurunuzda da olmayacak ancak kendinizi kontrol etmeniz, iradeli davranmanız gerekiyor.
Ah su irade.. o kadar zorlaniyorum ki ne yaptigini merak ediyorum hesabini didikleyip duruyorum merakimdan ama artik bundan vazgecmeliyim farkindayim seviyorum icime gommekten bu sevgiyi baska carem yok affedemiyorum yaptiklarini da zaten ne guvenim ne inancim kaldi
Adam cabalamis cabalamis olmamis. Affedemiyorsaniz kendi hayatina geri dönsün. Affetmediginiz adamin kisisel hesabina da girmeyin bi zahmet, karnim doysun ama pastam da dursun..
Elimde degil ne yapiyo ne ediyo diye merakimdan giriyodum artik son vermem gerek buna da farkindayim
Inadina yapmis bence.. cok arabesk geldi tarzi:))

Bazen hosuma gidiyo boyle konusmalarxama bazende iyyyy diyorum
Ben sadece ıyyyy diyorum igrenc bu tarz yontemi

Back
X