• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum diyen ama sevmeyen bir Koca...

zor bir durum,
bazı erkekler böyle,eşini birilerinin yanında küçük düşürerek yukarı çıktıklarını zannederler
ama tam tersi,kendilerini de rezil ettiklerinin farkında değiller.
eş demek,senin diğer yarın demektir.onu aşağılarsan sen de aşşağılık olursun.
bence onunla daha net konuş,yani başbaşayken ve üzülür şekilde değil,hafif tehdit eder gibi,"sen o şekilde davrandığında,sana cevap versem,senin aşağılamanı ben de seni aşağılayarak karşılasam naparsın" de... bu şekilde devam ederse,bir gün resti çekeceğini söyle..bence...

eşiniz evlendiğinizzden beri mi böyleydi yoksa bişi mi oldu da sonunda böyle oldu
yani iki kişi kavga eder,tartışır ama ele güne de bunlar söylenmez yada elin yanında yapılmaz..sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz

cnm ilk zamanlar herşey çok yolundaydı. ama ailesiyle bi dönem sorunlarımız oldu. somrasında yeniden düzeldik ama şuan derdi nedir ben bilmiyorum malesef. artık sevmediğini düşünüyorum. bırakıp gidicem ilgisizliğinden bunaldım dedim. ben seni seviyorum diyor. yalnızken çok ii davranıyor. ona bi çok kez söyledim benim yerimde başkası olsa seni çoktan terk ederdi diye. ilgisiz. her istediğimi yerine getiriyor. ama sevgi yok saygı yok... ilgi yok... tatlı söz yok... hiç bişey yok...

kaç yaşındasın ve eşin kendini dev aynasında gördüğüne göre ne iş yapıyor(ki hangi iş kendini üsütn görmeyi gerektirir onuda bilmiyorum gerçi).toplumda bozulmak tahammülü zor bişey

ailesinin yanında değişen erkeklerden nefret ederim.. kendi saygınlığınızı kendiniz kurun.. sizi aşağılamasına fırsat vermeyin..

Son düzenleme:
biz kadınlar hamileyken,yeni doğum yaptığımızda malesef erkeklerin bizleri filmlerdeki gibi karşılamalarını bekliyoruz ancak onların herzamanki hallerini gördüğümüzde duvara tosladığımızı düşünüyoruz..
benim eşimde doğumumdan sonra bana değil tamamen kızına kaydırmıştı ilgisini.yani bir nevi anne olan oydu..
ama zamanla yani 3 aydan sonra tavırları düzelmeye başladı..ki internetten de okuduğum kadarıyla 1 sene kadar ilişki askıya alınabiliyormuş..
ha size hakaret etmesi yada diğerleri kabul edilebilir bir şey değil elbette ama düzeltilebilecek bir durum.diyebilirsinizki iyide ben lohusayım..
malesef arkadaşım kimi erkek böyle..kendinizi unutup çoğu zaman onlara yönelmek durumundasınız..durumundayız.

cnm ben 25 yaşımdayım eşim 31... normal bi iş sahibi öyle ahım şahım bi meslek değil yani olsa da ne değişir ki... çok sewerek evlenmiştik... bu kadar duyarsız olabileceğini düşünmemiştim. kendisine de söyledim benim yerimde bi başkası olsa onu çoktan terkederdi.

Bir çok erkekte nedense ailelerin yanında yapar bunları hor görür bozar küçük düşürür.

Bir nevi erkeklik gösterisi bence.

Ama düşünseler çok şey kaybettiklerinin farkına varırlar.

İnşallah sizin durumunuzda düzelir .

Aklınca erkelik gösterisi yapıyor
Ailesiyle çok bir arada olmamaya çalış ve sana yaptığını bir kere sen yap ona bakalım herkes gittikden sonra tavrı ne olacak

eşin kendini bişey sanıyo aklı sıra erkeklik taslıyo:oklava::mymeka: dışarıya ben çok güçlüyüm kimseye boyun eğmem mesajı veriyo.buna acil son vermeliyasakkelime açıkça konuş böyle yaparak erkekliğini göstermiyo düşürüyo sevdiği insanların gözünde bir hiç olduğunu anlat bu hareketleriyle

uzuldum canım..
acaba aılesı senın ıcın bırseyler soylıyor
senın yanındayken ozur dıleyıp ılgılenıyor
aılesının yanında yapıyor ya

Eşinizin size anlatamadığı bir sıkıntısı olabilir mi? Yada yeni anne baba olmuşsunuz, benim eşimde ilk çocuğumuz olduğunda oğlumu kıskanmıştı aylarca kaprisleriyle uğraşmıştım. Çocuk olduktan sonra ben seni eskisi gibi ilgilendirmiyorum diye açılmıştı sonradan bana.
Bence biraz daha sabredip bir sorunu olup olmadığını araştırın.

canim madem yurtdisindasin. madem seni okumadigin icin degersiz sozlerine itibar edilmez goruyor. sen de o zaman anladigi cinsten konusursun. meslek edindirme kurslarina git ne bileyim okula yazil. Tr de olsa olmuyor ama orada cok normal insanin 40indan sonra bile meslek edinmesi.

bence kendini kurtar.

hem belki o da bunalmkistir. bebek yeni gelince zor oluyor iki taraf icin de.

sana bagirirsa sen de onu o ortamda uyar. bana bu sekilde bagiramazsin, kac defa uyardim, kac defa ozru diledin hatali oldugunu bir daha yapmayacagini soyledin. yeter ettin artik diye uste cik biraz, oklavani goster. bir daha bana bagirirsan ailenin yaninda ya da baskalarinin yaninda olacaklardan ben sorumlu degilim de. sessiz kalma.

canım üzüldüm senin adına
bende bu durumu yaşıyorum ara sıra,ben sinirlendiğimi anında yansıtıyorum ve o günü yada geceyi zehir ediyorum ona
ve benimde 11 aylık oğlum var,oğluma tapmama rağmen bazen diyorum kendi kendime çocuğunuda üstüne et bırak git...git de g..t gibi kalsın

Back
X