seviyorum diyor ama yalnız hissettiriyor

ilkeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
8
5
1
35
merhabalar. henüz yirmili yaşlarımın başlarındayım. öncelikle ilk kez kendimi bir ilişki yaşamak için açtım, denedim. yaklaşık 10 ay önce birisiyle tanıştım fakat tamamen arkadaşlıktı. onun bana karşı hisleri varmış hep, ateşle barut misali benim de zaman zaman aklımdan acaba diye geçiyordu. daha sonra hislerini ben anladım açıkça gerçi o gelip konuşmadı ama alttan alttan her şeyi de gösterdi benim ketum tavrımdan da bir şey çözememiş, arkadaşlığımı da kaybetmeyi göze alamadığı için açıkça konuşamamış. neyse ben artık bi gün aldım karşıma konuştum. dedim ben aptal değilim anladım seni derken biz başladık. çok mutlu bu tabi. 1,5 ay oldu henüz beni deli gibi sevdiğini söyleyen adam ne arıyor ne soruyor. neden diye sorunca da ben mesajlaşmayı telefonla konuşmayı sevmiyorum diyor sen ara sen yaz bana cevap vermiyor muyum diyor. sen beni çok sevdiğini çok özlediğini söylüyor hep bundan hala tereddüt etmem onu korkutup üzüyormuş. zaten haftada bir kez ancak görüşebiliyoruz ama yine de aramıyor sormuyor gece bunun için üzüldüğümü söylüyorum ertesi gün yine aramıyor arıyorum açmıyor internette takılıyor. savaşayım emek vereyim diyorum ama böyle de istenmediğimi hissediyorum içim kabul etmiyor...

Kendini yalnız hissettiğin hiçbir birliktelikten hayır gelmez ve insanlar (sen de dahil) kolay kolay değişmez. Kaç kaç kaç. Yol yakınken bitir.
ben kendi ketumluğumu soğukluğumu her şeyimi bir kenarı attım değiştim herkesi şaşırtarak. ama o ben buyum diyor kabul et diyor. kaçış yolu nasıldır bulabilsem keşke... teşekkür ederim...

Bir konu daha var bununla ilgili. Aynı şeyleri söylemek istemiyorum aslında ama; kısaca "sevgisini buram buram yaşayan insanlar varken ketum davranmak erkekler de huy mu oldu acaba?"

Aklım almıyor, seven insanın -kadın ya da erkek- belli etmek istemese de anlaşılır sevgisi.
Nasıl ki ilişki öncesi, arkadaşlık aşamasında bile anlamışsınız sevgisini, ilgisini. Ee o halde değişen nedir? Artık sevgilisisiniz ve tabiri caizse uğraşmasına gerek yok mu? Deli oluyorum, neden sevgisiz yaşamak zorunda bırakılıyor kadınlar? Hele seviyorum diyen adamlar tarafından?
Üniversitesinin ilk senesinde böyle bir şey başıma gelmişti. Ruh ikizi olduğumuzu düşünen arkadaş, 6 ayın sonunda 3 gün aramayan, hal hatır sormayan, öğretmen olmak istememi küçümseyen biri haline gelmişti. İşin ilginç yanı, ben böyleyim demeye başladı. "Hadi ya, peki 6 ay önceki kimdi?" dedim.

Velhasılkelam; karar sizin ama ilgisizlik katlanılmaz oluyor ve boğulmaya başlıyor bir süre sonra insan.

kelin ilacı olsa kk'da her hafta 50 aynı konu açılmazdı

benimde var benzer bir konum
artık çok gülüyorum valla sinirim bozuldu bu hödüklere

cocuk sana aşıktı madem bırak o sana bunu ıspatlasın.
uzak dur yok say . yarın bitse üzülmicek duruma getir kendini soğu yani bu gerçeği kabul et.
sonra biyerleri tutuşuyo zaten kendiliğinden yola gelir oluyolar. bende işe yaradı yani. ki cidden bitirmiştim kafamda neyse taktikler herzaman işe yaramıyoki.

burçlarınız ne?
sevgilim terazi de de bayılayım şuraya

Olabilir, telefonda konusmayi veya mesajlasmayi sevmeyebilir diye kendimizi avutuyoruz bazen ama insan hic mi dusunmez sevgilisinin veya esinin cok dogal olarak ilgi bekleyecegini. Nefret ediyorum bencil tiplerden.

Valla seven insan dayanamaz. Bende benzerink yaşadım anlıyorum seni. Kesinlikle uzak dur msj atma. Sen onun umrunda degilsen, o da senin umrunda olmasın. Bir hafta boyunca arama sorma msj atmazsada artik bitirmek icin bi sebep aramazsin yani

O kadar haklısınız ki. Sevmek tek taraflı bile öylesine güzelken karşılık alındığında sapıtmak nasıl bir halet-i ruhiye ben anlayamıyorum. Yanındayken göğüs kafesinin içine sokacakmışçasına sarılırken aramıza kilometreler girdiğinde özledim bile dememesi, beklediğimi bile bile... Üzülmekten yoruluyor insan... Burada tanımadığım insanların derdimi paylaştığını görüyorum ya bir de, o da hala instagram facebook geziyor aramamı merak edip geri dönmüyor... Üzülmekten yoruluyor insan...

Bence o ulaşamamayı sevmiş yani seni imkansız aşk gibi görmüş buna kapılmış. Elde edince de ilgisi heyecanı kalmamış.

Olabilir, telefonda konusmayi veya mesajlasmayi sevmeyebilir diye kendimizi avutuyoruz bazen ama insan hic mi dusunmez sevgilisinin veya esinin cok dogal olarak ilgi bekleyecegini. Nefret ediyorum bencil tiplerden.
Ben böyleyim diyip kenarı çekilmek daha kolay, ilgi beklemek suç. Bencil olduğunu da kabul ediyor...

Ben yeni tanıştığım birine ısındığım da hemen söyleyiveririm hislerimi. Cinsiyeti farketmez, ne iyi insansın, seni sevdim, görüşelim ara sıra derim.

Dediğiniz gibi; içime, kalbime sokasım gelir sevdiğim insanı. :)
Biz mi çok farklıyız? Yoksa sevgisini belli edemeyen insanlar mı? Aslında bu sevgi gösterememe olayına inanmıyorum. Dediğim gibi o istemese de belli olur. Bir lafından bile.

Bence siz bu konuyu biraz düşünün, bir bakışıyla sevgisini iliklerimize işleyen insanlar da var etrafımızda, ailemiz,akrabalarımızdan insanlar veyahut arkadaşlarımız.

Hayatı paylaşmayı düşündüğümüz bir insanla ömür boyu böyle geçer mi?

Bence o ulaşamamayı sevmiş yani seni imkansız aşk gibi görmüş buna kapılmış. Elde edince de ilgisi heyecanı kalmamış.
Bunu bir kez dile getirmiştim aşırı sinirlenmişti, iki kişinin aklına gelende bir doğruluk pa
Çok sevdi annem beni hem de çok, inceliği, empatiyi, insanları alttan almayı, hep hatayı önce kendinde aramayı öğretti. O yüzden belki de o sevilmemiştir böyle dedim belki temeli sağlam değildir dedim daha çok gösterdim ilgimi şevkatimi sevgimi zaten benim gülüşümden bakışımdan akıyor her şey :) Ben de çok belli ederim sevdiğimi de sevmediğimi de kimseye eyvallahım olmadı o konuda. Çok sevdiğim harika dostlar biriktirdim, çabaladım çaba da gördüm insan kazandım. Ona karşı da alttan aldım bazı şeyleri mesele sadece ilgi de değil dediğiniz gibi insan sevse elinde olmadan belli eder. Ama ben bir boşluk, bir kaçış görüyorum. Sakinleşmeli, teoriler üretmemeli dedim ama insan hissediyor gerçekten, şimdi daha iyi anlıyorum...

taktik diyorsunuz :) sizlerle konuşmak iyi geldi kendi çevremden de aynı tepkileri aldım nitekim. Beyefendiyi istediği gibi özgür bırakıyorum. Seviyorum yine seviyorum ama istediği olsun salıyorum... oğlak beyefendi :)

Seni deli gibi filan sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…