- 5 Eylül 2015
- 70
- 32
- 8
- Konu Sahibi fazlacahayal
merhabalar 22 yaşında üni öğrencisiyim.Çok güzel bir arkadaş grubum var.Gruptan bir erkek arkadaşımla ilgili problemim.Şöyle geçen yıl bana karşı bişeyler hissediyor gibi hissediyordum ama arkadaş grubundan olduğu için hayır olamaz o senin arkadaşın böyle düşünmemelisin dşye kendimi çok kısıtladım ama çok çok güzel zamanlar geçiriyorduk.Bahsettiğim arkadaşım koluna girilmesinden nefre eder ama been koluna girerdim bişey demezdi bir gün köpek gördüm ve koluna girdim bir anda sinirlendi affınıza sığınıyorum s... git sadece bişey olduğu zaman koluma giriyosun dedi bunun üzerine kavga ettim ve küstük barışmak için 1 2 kez çabaladı ama 1 ay kadar aynı ortamda 2 yabancıydık yaz tatiline girmeden barıştık ama yakın kız arkadaşıma çok yakın davranıyordu ben yok gibiydim onun yanında konuşmamıza rağmen ve 4 ay hiç konuşmadık.Bu sene başlayınca tekrardan soğuktuk birbirimize bir gün aynı ortamdayız konuşuyoruz olmuyo biz anlaşamıyoruz ayrılalım diye espiri yaptı o günden sonra hep sen beni seviyosun bana aşıksın olmaz bizden diye espiriler yapıyor.Yılbaşında da beraberdik bana hadi geçen yıldan bahsedelim bana neler çektirdiğinden falan dedi.Çok görüşmüyoruz uzak kalmayı tercih ediyor hep mesaj falan atıyor arasıra ya da ben atıyorum okuldan falan konuşuyoruz kanka gibi davranıyor bazen anlayamıyorum.Hayırlı güzel bi ilişkimiz olsun istiyorum buna eminim artık ama geçen yıldan dolayı hep çekimser kalıyor gibi hissediyorum.yaklaşınca da bana aşıksın diye takılması canımı sıkıyor.Ne yapmalıyım aynı ortamdayız arkadaşlarımız da bu espirileri sürdürüp seviyolar birbirlerini falan diyor.Deli gibi telefonumu karıştırıyor facebooktan gelen spam mesajlarına bile bakıyor.Hala hoşlanıyor mu anlayamıyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım kafam allak bullak lütfen bişeyler yazın