• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum ne yapmalıyım bilmiyorum

Bana kendini beğenmiş biri gibi geldi. Olmaz gibi bundan yani sana çok çektirir bu.
Bence senin mesafe koyma zamanın gelmiş çünkü egosu fazlaca şişmiş..

Siz benim göremediğim yerden bakıyorsunuz düşüncenizi dikkate alacağım duygularımı geri plana almaya çalışarak :)

Yazdiklariniza göre böyle yorumladim :) Küfür bitirdi bende olayi. Ama tabi yillardir tanıyorsunuz birbirinizi genel olarak daha farkli bir profildeyse bilemem tabi

Buna benzer bi hikayeyi ben de ilk erkek arkadaşımla yaşadım,çok yakın arkadaş olmuştuk,her şeyimizi anlatırdık hatta eski kız arkadaşlarını bile anlatmıştı...Sonra baktım bu anlattıkça benim içimde bi ateş yanıyor batıyor resmen kalbime,biribirimize bazen durduk yere öfkelenmeye başladık,öfke ama gözler den fışkıran öfke değil çok farklı bi şey...diyorum ki lütfen birine aşık olup bana anlatmasın,bi gün dedi ki "aşık oldum çok çok yakından tanıdığın birine ,sana":bicak::bicak:onca öfkenin kızgınlığın sebebi aslında içimizdeki sevginin dışa vurumuymuş belki sizinki de öyle bişeydir,fırsat verin güzel şeylere yaa..

Buna benzer bi hikayeyi ben de ilk erkek arkadaşımla yaşadım,çok yakın arkadaş olmuştuk,her şeyimizi anlatırdık hatta eski kız arkadaşlarını bile anlatmıştı...Sonra baktım bu anlattıkça benim içimde bi ateş yanıyor batıyor resmen kalbime,biribirimize bazen durduk yere öfkelenmeye başladık,öfke ama gözler den fışkıran öfke değil çok farklı bi şey...diyorum ki lütfen birine aşık olup bana anlatmasın,bi gün dedi ki "aşık oldum çok çok yakından tanıdığın birine ,sana":bicak::bicak:onca öfkenin kızgınlığın sebebi aslında içimizdeki sevginin dışa vurumuymuş belki sizinki de öyle bişeydir,fırsat verin güzel şeylere yaa..
Belki de gönül öyle olmasını ister tabii :)

Back
X