Doğuma Hazırlık Sevk işlemi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Free woman

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
5
0
6
32
Arkadaşlar acilll bir konu ben hastaneden hastaneye sevk işlemini anlayamadım Ankara Nafiz körezde kadın doğum doktorunda kontrollerim yapılıyor haftaya 40 haftalık olacağım yaa şehir hastanesi yada etlik denildi ama almazlar diye.cok korkuyorum bebeğimi çok düşünüyorum aşırı sıkıntı yaptım acaba orda çalışan birileri var.mi burayı eşimle pek bilmiyoruz işlemler nasıl olur son haftamda yardım eden olursa çok çok duacisi.olurum ikimizin ailesi burda değil bu konuda bilgimiz sıfır neredeyse

Tam teşekküllü hastanede doğum yapmanızı tavsiye etmişler anladığım kadarıyla sen git direk alırlar 2sinden birine. Sağlıkla gelsin yavrucak. Sağlıkla kucağına al.

Bilemedim pek soru da soramiyoruz ki 40haftada gel dediler sevk ederiz herhangi bir sevk kağıdı alır mıyım deyince de ses çıkmadı sonda kendin gidersin dediler inşallah sıkıntı yaşamam orasi almaz diğeri diğeri almaz diğeri bu hafta sancilarim var gibi teşekkür ederim cevabınız için

Back
X