• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmeden evlenen erkek nasıl....?

arkadaşlar siz istermisiniz sizi sevmeyen bir adamla o işi yapmak:)))bana garip geldi..demek istediğim mideleri nasıl alıyor???

istemem tabiki. sevdiğim adamlayım çok şükür. ama demek istediğim, kafanı çok yormaa... o kadar evlenen insan var, %50den epey fazlası da ya görücü usulü ya da mantık evliliği adı altında yapıyor evliliği...
sonuçta cinselliği de yaşayan insan-zorla yapmıyorsa- illa ki adamdan&kadından hoşlanıyordur yani. sevmeden de olabiliyor demekki. sevgiden ziyade, karşındaki insan bir şekilde çekici gelmezse yapamazsın.

Son düzenleme:
İnsan içgüdüsü diye birşey var ve bu üremeye yönelik. İyiki de evlilik kurumu var yoksa nice olurdu bu insanlığın halleri.
Türk filmlerinde olur ya misal :)zengin kadın fakir erkek kadını seven başka çirkin yaşlı bir erkek. İkisinin de yolları ayrılır bu birbirleri için deli olanların evlendikleri insanlardan çocukları olur falan..
E hani aşıktı bunlar deli divaneydiler nasıl gittiler evlendiler bir de çocuk sahibi oldular.
Benim anladığım, eğer çiftler arasında aşk ve sevgi varsa ikisinin beraberliği ideal ama aşk yoksa veya sevgi gene de beraberlik yaşanıyor ki bu hemen hemen çok daha geçerli ilişkilerde. Hatta bazı bölgelerde erkeğin birden fazla evliliği oluyor.
Erkek sevgisini demeyelim de, bedenini birkaç kadınla paylaşabiliyor üstelik ama kadın için bu sözkonusu değil hem modern geçinen toplumlarda hem de çok eşliliğin yaygın olduğu yerlerde.
Çoktan seçmeli bir soru ve birden fazla cevabı var.

Ayyyy hiç güleceğim yoktu!!!
Tekin birine benzemeyen,gönül eğlendirme ve size yazılan şiirler..
Çok ilginç düşünceleriniz var ama bana kalırsa bir an önce bunlardan sıyrılıp kendi hayatınıza bakın.
Çünkü siz onları takip ederken aklınız hep aynı yerde kalmasın.

:13::13::13:

şimdi ben sana ne desem sen yine anlayabildiğin kadar anlıcaksın..tamam canım sen yorum yapma en iyisi..ellerin yorulmasın..hay yarabbim ya..niye bu kadar takılı kaldın şiirler fln..kıskandın mı yoksa:)))))))))))))))))))))))))))))

adam sevmediği kadınla evlenip yatıyorsa evlendiği kadında onu sevmeyip yatan kadındır yani bi çeşit karşılıklı sevgisizlik var :) mantık evliliği :)))

erkeklerin cinselliğe bakış açıları ve kadınların
cinselliğe bakış açıları farklıdır..erkekler sevmedikleri
biriyle de birlikte olabilirler hatta pek çok defa..
kadınlar ruhen yakın bulmadıkları,karşısından sevgi
ve şevkat görmeyen biriyle birlikte olamazlar...ayrım
buradan ibaret..o sevmeyip evlenen adam belki kadının göğsünü,
poposunu,kalçalarını seviyordur:37: bu da o işi! yapması için yeterli bir sebepp:32:

Back
X