N
nerisa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nerisa
-
canım benim bende aynı şeyleri yaşadım.ailem istemedi bittti başkasını aldım hayatıma 1 yıl boyunca diğerini düşündüm ama ailem sitemiyosa vardır bişiy dedim sabrettim. okadar iyiydiki şuan nişanlıyız.inan bana muyluluk seni sevende gizli sevmeden mutlu olan varmı demişsin sevmeden mutlu olnumaz ama sevmek için biraz zaman gerekli sadece .ona alışmaya çalış zamanla varlığı sana huzur verecek bana inan.ve diğerimi ne olcak o sadece bi anı güzel veya kötü sadece bi anı .yaşandı ve biti.tamma tatlım
diğerini istememelerindeki sebep neydi?
onu istememelerinde gerçekten doğru bir sebep varsa maziyi unutup önüne bakıcaksın...çünkü haklı olabilirler senin(aşıkndan ötürü) göremediğin veyahut farkedemediğin şeyleri onlar farketmiş olabilir...
şimdiki arkadaşına gelirsek iyi biri diyorsun...ama için ısınmadıysa zorunlu değilsinnki onunla görüşmeye...bitirir yoluna devam edersin..ilerde daha çok sevebileceğin biri muhakkak çıkacaktır....
çevremde görduklerımden cıkardıgım sonuc eger aileler istemeden yapılan evlılıkler sağlıklı olmuyuor yada uzun süreli olmuyor.
8 aylık geçmişini bir anda silemezsin ,8 aylık verdıgın bır erkegı bır anda yok sayamazsın, biraz kendine zaman ver bunları yasaman dogal hala onu özlemen dogal ama hayatını onu beklemek yada ona dönmeyı dusunmekle harcama belkı hala kendını sorguluyorsundur dogrumu yaptım dıye ama bence bunları bırak yoluna devam et. eger suanda bırlıkte oldugun erkege bıraz bırseyler hıssedebılıyorsan emın ol bu acı bıttıgınde mutlu olacaksındır.
diğerini sevmiş olsaydın onunla çıkarken yeni sevgili adayını düşünmezdin
gerçekten sevseydin karşındaki her yönden mukemmel biri olsaydı da dönüp başkasına bakmazdın
seninki sevgi değil de "vicdan azabı" olmasn :uhm:
asıl sorununa gelince
bence
evlilik sadece sevgi ile olmaz. öyle olsaydı "mantık evliliği" diye birşey ortaya çıkmazdı.
sevmeden evlenip mutlu olan bir sürü kişi var :smiley-cool:
Eşim bana görür görmez aşık oldu ve başında kavak yelleri emeye başladı.Bana gelince evlenene kadar ona aşık olamadım,sadece iyi biri olduğuna,güvenilir olduğuna inancım sonsuzdu.Mantık evliliği yaptım diyelim.Sonra beraber vakit geçirdikçe birşeyler paylaştıkça sevmeye başaladım.Şu an 11 yıllık evliyim bütüm samimiyetimle söylüyorum eşimi çok seviyorum.O az bulunur huy ve karakterde bir eş,onunla huzurluyum..:asigim:Umarım sende mutlu ve huzurlu olursun..[/QUOT
çok teşekkürederim umarım ömür boyu böyle mutlu ve huzurlu olursun
hatalı davranıyosunuz..
sevıyosunuz sayıyosunuz neden onla mutlulug yakalamak yerıne devamlı aklınzıa getırıpde gozyası dokuyosunuz..
sadece gozyaslarınzıa yazık bırakın ailenızın bı bıldg vardır geneldede haklı cıkarlar zaten..
hangı aile evladının mutsuzlugnu ısterkı!..
sizin bı evladınız olsa onun ıcın zararlı seylerı yapmasın ıstermısınız?..
olaylara hep degısık acılardan bakmayı deneyın..
sevmeden dıyosunuz ozaman neden onla bırlıkdesınız..
sevmeden evlenıpde mutlu olanda cok vardır merak etmeyın..
cıftler evlendıkden sonra asıl tanımaya baslar bırbırını ve bu donemde tanıdıkca sevgı saygı dahada artar aralarında madem kı saygın sevıyelı duzgun bırı ıle bırlıkdesınız neden hala kendınızı uzuyosunuz kı..
ilk mesajımı bu şekilde yazmak istemezdim ama kendine yazık etmişsin canım.
artık geri dönüşün yok ise zamandan başka hiç birşey sana yardım edemez.
bazı arkadaşlar sevginin tam olamdığı yazmış. sevseydin başkasını düşünmezdin şeklinde.
katılmıyorum. senin yaşın daha küçük bazı hataları yaparak büyüyoruz.
ama bazı hatalar varki geri dönüşü çok zordur. geri dönsen bile kabul edecekmi eski sevgilin
Evt haklısınızdır belki onu sevmiyor vicdan azabı çekiyor olabilirim bunu anlayamıyorm tek bildigim canımın çok yanması bu gün onu aradım sesi hala heycanlandırıyo beni
evt hala dogrumu yaptm yanlışmı yaptım diye kendimi sorguluyorm ama bir türlü karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?