tabi zati pazardan dometetes alıyon dimi al al bune yaaa..kusura bakma ama ailene aşırı kızıyorumm..ve sanıyorumki sende buna boyun eğip kabullenmiş gözüküyorsun
nedemek aynen öleee yaaa sen iyimisin düşünsene yarın öbürgün aile bireylerin vefat ettiğinde sen sevmediğin bir adamla aynı hayatı paylaşıyor olucaksın neden baban isteiidiği için çünki...caınım sevmediğin bi adamın sana dokunması aynı evde olmak beraber aynı yatağa girmek kadar korkunç bişi varmıı söylermsin bana?
ya kızlar ama bu boyle gıtmezkı herkes benım yuzumden perısan aılemız bolunuyo...
alışamazmıyım 1 yıl ıcınde ya offfff
kuzenin olmadıgı için mi evlenmedin? yani nikah düşmediğini mi zannettigin için?bız mutaassıp bı aıleyız benım almanyada bı kuzenım var 2 yıl once tr ye geldıklerınde ona yakın davrandım kuzenım falan dıye asık oldu oglan bana evlenmek ıstedı yok dedım
sonra bu konu uzadı oglan yanı kuzenım kara sevdayla baglandı bana kabul et dıye etmedım
bu sıradada 2 yılda hayatıma 2 kısı gırdı bız her yıl koyumuze gıderız. bu kısılerde akraba tanıdık flan herkes bırbırını tanır zaten
ve o kısılerle aramda gecenler duyuldu sunu sevıyomus sunla konusuyomus falan dıye..
benım hakkımda..
bana sureklı oku kızım dedı aılem okumak ıstemedım unıye calısmadım.. 20 yasıma geldım.. bızım orda 20ysen evde kaldın ki bız baska sehıre kız bıle vermeyız sulalecek..
yanı demek oluyokı benım kendı koylumle evlenebılmem hayal..
ben bu kadar baskıya ragmen kuzenımı ıstemedım.. teyzemın oglu oluyo.. teyzemgıl kustuler kavga dovus 2 yıldır zaten herkes ustume ustume gelıyodu.
yanı evlenmem lazım aılede huzur kalmadı..
herkes dıyokı kabul et cok ıyı cocuk ısınırsın seversın.
ve bana kara sevdayla baglı o cok sevıyo..
ınananın alısabılcegımı bılsem dusunmem ama bunu bılmem lazım alısırmıyım
bakınca düşününce tiksinti geliyosa alışamazsın gibime geliyo
yok normal sıradan bi insan gibi geliyosa zamanla seversin sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?