Sevmeden evlenmek ve cinsellik

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kızlar cok kotuyum nası alışılır ya benı evlendırmek ıstıyolar evlenmemde gerekıyo detaya gırersem sayfalar yetmez.. yanı evlenmem lazım 1 yıl sonra olur bu sene nısan olur.. nası alışcam varmı aranızda sevmeyerek evlenen? cınsel acıdan olmazkı ya yapamam gıbı gelıyo dokunamam ona:çok üzgünüm:

Arkadaşım ne olursa olsun,kimse kimseyle zorla evlendirilmez ki.

Ailen baskı yapıyor sanırım.

Otur ailenle güzel bir dille konuş.

Hiçbir insan hak etmez mutsuz,istemediği bir şekilde evlilik yapmayı.

bencede sevmediğin insanla ne evlenmelisin nede ona dokunmalısın doğrusuda budur zaten bu alışılıcak bir durum değildir sevmediğin insanla yaşıyamassın sonradan seviceğinede inanmıyorum bişey ya baştan vardır yada yoktur bunun ortası olamaz...

Hakettim diye teslim olma...
Eger gecmisinde bi yanlis yaptiysan ki herkes hata yapabilir, yanilabiliriz
bu hatayi hatayla kapatmaya calisip bi omur mutsuz olma...:teselli:

bız mutaassıp bı aıleyız benım almanyada bı kuzenım var 2 yıl once tr ye geldıklerınde ona yakın davrandım kuzenım falan dıye asık oldu oglan bana evlenmek ıstedı yok dedım

sonra bu konu uzadı oglan yanı kuzenım kara sevdayla baglandı bana kabul et dıye etmedım

bu sıradada 2 yılda hayatıma 2 kısı gırdı bız her yıl koyumuze gıderız. bu kısılerde akraba tanıdık flan herkes bırbırını tanır zaten

ve o kısılerle aramda gecenler duyuldu sunu sevıyomus sunla konusuyomus falan dıye..
benım hakkımda..

bana sureklı oku kızım dedı aılem okumak ıstemedım unıye calısmadım.. 20 yasıma geldım.. bızım orda 20ysen evde kaldın ki bız baska sehıre kız bıle vermeyız sulalecek..

yanı demek oluyokı benım kendı koylumle evlenebılmem hayal..

ben bu kadar baskıya ragmen kuzenımı ıstemedım.. teyzemın oglu oluyo.. teyzemgıl kustuler kavga dovus 2 yıldır zaten herkes ustume ustume gelıyodu.

yanı evlenmem lazım aılede huzur kalmadı..

ben hakettım canım hakettım

alısmanın yollarına bakmam lazım

canım her ne hakettise hak ettin ama istemediğin biriylede evlenecek kadar büyük ne suçun olabilirki.
sakın kendini bu taz bir olayla cezalandırayım deme tatlım.
bir ömür geçireceksin 1 gün değilki. sen iyce düşün öyle kararını ver.
allah bile af etmişki kullarını sen kendini cezalandırma yolu arıyorsun:1hug:

Millet huzursuz diye kendi hayatinla mi oynayacaksin:bbo:
Istemedigin bi evlilik yapma derim!

ya kızlar ama bu boyle gıtmezkı herkes benım yuzumden perısan aılemız bolunuyo...

alışamazmıyım 1 yıl ıcınde ya offfff

ben bunu hakedecek bır sebep olarak gormuyorum
ha sen evlenmek ıstıyosan o ayrı bı mesele bısey dıyemem ama eger ıstemıyosan bunu yapmak zorunda degılsın

ya kızlar ama bu boyle gıtmezkı herkes benım yuzumden perısan aılemız bolunuyo...

Hala diretiyosun, asagi yukari herkes
bu konuda hemfikir...
Demekki vardir bir bildikleri degil mi?
Alisirim, severim zamanla diyosan, kimse benim yuzumden huzursuz olmasin
gereken yuku ben cekerim diyosan hic durma evlen...:1ninca:

canım tamam bir nişanlık dönemine girersin baktın anlaşamıyacaksın bırakırsın diyeceğim ama yazdıklarına bakarsan bu kezde nişandan cayıldı adı olacak diye mecbur evlenmek zorunda kalacan izlenimi yarattın bende.
millet şunu der bunu der diyede evlilik olmaz be güzelim.
sanırsam ankaralısın.

alisabilirsin tabi olmayacak bisey degil,
ama zorla ve istemeden evlilik yapmak ne kadar dogru olur ondan emin degilim.

sen neden kendini feda ediyorsun bu öylesine bir konu değilki bu evlilik bu hayatina yön vermek buoyun değil gerçeğin ta kendisi ailen bölünmesin die kendini feda edicek değilsin dimi sevmediğin bir adamin koynuna nasil giriceksin ayni evde nail yaşayip sana dokunmasina katlanicaksin söylermisin bana?

canım tamam bir nişanlık dönemine girersin baktın anlaşamıyacaksın bırakırsın diyeceğim ama yazdıklarına bakarsan bu kezde nişandan cayıldı adı olacak diye mecbur evlenmek zorunda kalacan izlenimi yarattın bende.
millet şunu der bunu der diyede evlilik olmaz be güzelim.
sanırsam ankaralısın.

benden baska kımse senın dusundugun gıbı dusunmuyo koskoca sulalemde:çok üzgünüm:
ankaradayım ama aslen aksaraylıyım

nısanı atsam ohooooo dusman oluruz heralde

Back
X