Sevmeden evlenmek ve cinsellik

Ya nerde nasıl hangi ülkede yaşıyoruz yaaa delirtmeyin insanı yaaa millet uzayda nasıl yaşanır onun hesabını yaparken biz nelerle ugraşıyoruz neler duyuyoruz....ya hala bu kafalar kaldımı arkadaşlar lütfen yaa,lütfenn yaa

annem bı tarafta aglıyo bacımla kotu ettın benı dıye alsan nolcaktı dıye heryerden bı çanı takıp geldın dıyo

haklı...

ask hayatım cok kotu

kımı sevdıysem herkes duydu

dalandı budaklandı

sımdıde bunlar sılınmesı ıcın evlenmelıyım

babam benım yuzumden o cok sevdıgı koyune gıdemıyo:çok üzgünüm:

bi tanem evlilik de oyuncak degilki
ailen istiyor diye evleneceksin, deki anlasamadin,
ki bu senin durumunda büyük bir ihtimal.
ayrilsaniz daha kötü olur anlattiklarina bakilirsa.
iyi düsünmek lazim. diger yandan zamanlada sevebilirsin de evlendigin kisiyi.
umarim evlenecegin kisi iyi karakterli biridir de sevebilirsin,
sevgi olmadan yürümez. yürümez.. yürümez...
ama kendini bu evlilige mecbur hissetmen, ailenin seni zorlamasida hic dogru gelmedi.

YA cnmm sen git evlen bile bile evlen....millet basbas boşuna bağırıyor akraba evliği yapmayın diye onlar bagırsınlar dursunlar,,sende etrafını köyünü düşün....nediyeyim hala neyi savunuyorsun yaaaaa

annem bı tarafta aglıyo bacımla kotu ettın benı dıye alsan nolcaktı dıye heryerden bı çanı takıp geldın dıyo

haklı...

ask hayatım cok kotu

kımı sevdıysem herkes duydu

dalandı budaklandı

sımdıde bunlar sılınmesı ıcın evlenmelıyım

babam benım yuzumden o cok sevdıgı koyune gıdemıyo:çok üzgünüm:

ANNENİN DEDİĞİ ÇOK AĞIR Bİ LAF OLMUŞŞŞŞŞ GERÇEKTENN:1no2: ÇOK AĞIRR SENİ MECBUR KOŞUYO BASKI KURUYOR :kızgın:

ailene ben okumaya karar verdim de, ve dersaneye kaydol. adamakıllı çalış ve ünv ye gir.

eski hatalarından ders aldıysan üzülmeyi bırak ve geleceğe bak.

seni çok iyi anlıyorum cnm annemde niğdeli ve malesef ki oradaki köylerde hala daha
kızı aile kendi istediğiyle evlendiriyo ki..teyzemin kızı bu yüzden kaçtı ..
kaçan kızlada aile ömür boyu konuşmaz..hele hele nişan atmak gibi bişey yoktur orada ..olursada bedeli ağır olur...şu aşamada sana tevsiye edeceğim şu eş adayıyla görüştünmü belki beyenirsin bı sıcaklık olur aranızda..ben eşimle evlendiğimde sevmiyordum..evet beyenmiştim efendi ağır başlı biriydi amam aşk yoktu zatne abd olduğu için msn ve tel görüşebiliyorduk..evlendikten sonra yani yakınlaştıktan sonra derin bi sevgi oluştu aşk kadar kuvvetliydi..bunda bende şanslıydım evlendikten sonra aşık olabildim..ama bak öncesinde görüştüm beyendim yani.aşık demeyimde ask gecici beyenmedin sıcaklık hissetmediğin biriyle evlilik dehşet bişey ..bırak aynı evde yaşamayı ve sevmediğim insanlarla konuşmaktan bile rahatsız olurum ..hem o karşındaki kişiyede yazık
hayalerini ümitlerini yıkmaya hakkınyok ki bu resmen kul hakkıdır ...hatır gönül için evlenilmez..evlilikte en büyük bağlar saygı sevgi ve sadakattir...eş adayınl abi görüş bakalım..sonra konuşuruz yeniden

Bu ne ya pembe dizimi:mymeka:
Annenle baban sana nasıl sahip çıkıyor güzelim bölemi?:kızgın:
Hayatının sonuna kadar pişman olucagın bişey bu yapma

yazık çok yazıkk!!!
ailene de diyecek bişey bulamıyorum,pess yani ..
okusaydın keşke..
hangi devirdeler hala ya baban köye gidemeyecek kadar ne yaptın ki?
ailene bu fedakarlık bile değmez :1no2:
alışır mıyım diyorsan evet alısırsın arada saygı olduktan sonra sevgi doğar.. ama uzun zaman alır..
severek evlenmek varken bu dünyada neden baskı ..................

insanlar bazen hatalarının bedelini en ağır biçimde öder...
babana çok üzüldüm doğrusu
bi insanın kızı hakkında söylenenler yüzünden köyüne gidememesi ne demek?
babamla aram hiç iyi olmadi ama düşünüyorum da Allahim göstermesin böyle birşey gelse başına kanlı bıçaklımda olsa evlenirdim...
kendim ettim kendim buldum durumu
itiraz etmeye yüzüm olmazdi
kimin ne düşündüğü umrumda değil
haa sonra baktım olmuyo yapamıyorum, boşanırdım
varsın boşanmış olayım, benim hayatım mahfolsun ama ailemin yüzü yere bakmasın...

yaptiğin hata yada hatalarin derecesini bilemem ama üzülerek söylemeliyim ki pek de masum olmadigini düşünüyorum

cocuğa karşı hiç mi birşey hissetmiyorsun?
dogrusu ben elektrik alamadigim insan kardeşim dahi olsa yakın ilgi göstermem, umrumda olmaz
demek ki bi elektrik almişsin, ilgi alakayi eksik etmemişsin
belki yaşananlar biraz sogutmustur seni ondan
ama bana sorarsan bu konuyu ailenle değil o cocukla konus
eğrisini doğrusunu, seni bekleyen hayatı
hoşlanmadigi halde mantık evliliği yapıp sonra kocasına aşık olan bi çok insan var
Allaha sıgın ve dua et :içelim:

bende gorucu usuluyle evlendim canim
ama oyle kuzen akraba falan degildi
ki sizde zaten uzak buyumussunuzz cok yakin kardes gibi degilsinizdirr
ilk goruste olmasada zamanla esime isindimm
topu topunaa 6 ay nisanli kaldik ve ben sadece onu uc gun gordum sonra yurtdisina gitti
birde evlenecegimiz ay geldii dusun yani ama bu zamanda artik hersey kolayy her turlu sanal alemler bizi yakinlastirdii
simdi rabbime sukurler lsun cook mutluyum bende ailemin istegi uzerine evlendimm
iyikide evlenmisim
sende alisirsin canimm helebi nisan falan olsun o yola bas koy bak nasil gelecek herseyy

kanlı bıçaklıda olsam evlenirdim
kendim ettim kendim buldum durumu
itiraz etmeye yüzüm olmazdi
kimin ne düşündüğü umrumda değil
haa sonra baktım olmuyo yapamıyorum, boşanırdım
varsın boşanmış olayım, benim hayatım mahfolsun ama ailemin yüzü yere bakmasın...
nan kermit kız nişan atsam kan çıkar diyor sen tutmuş boşanırım diyorsun senin benim için kendimizden başka kimseye zararı olmaz
ama bu kızcağız sanırım çok ağır öder bunu ... ki iş yok tahsil yok boşansa nereye gidecek yine baba evine .. ,
ee bune perhiz ne lahana turşusu onların yüzü yere gelmesin diye evlen sonra boşanıp geri gel.
ya arkadaşım anlamadığım bir şey var ..
şimdi senin hakında onunla gezidi bunula çıktı falan diye konuşanlar yarın sen evlenince
bak şunun kızı kaç kişiyle gezdi tozdu şimdide bunula evlendi demez mi?
böyle dediklerinde ailenin ve eşinin onuuruna , gururuna dokunmaz mı?
o zaman nasıl bir çözüm yolu bulucaksın? ölüpte kurtulayım mı diyeceksin?
tövbe yarabbim ya olacak şey değil.. tamam yaşadıklarının boyutunu bilemeyiz ama
yapmayı düşündüğün şey sana ve çevrene daha fazla zarar vericektir haberin ola....
ayrıca o teyzeni ve anneni esfle kınıyourm ... ayıp resmen çocukları üzerine hayat oyunu oynuyorlar...

Son düzenleme:
kızlar butun aıle buyuklerı baskı yapıyo hergun bırı konusuyo kabul et dıye...

denemem lazımm

kabul etmek zorundayım

alısmak nasıl olcak onun cozumlerı lazım bana:çok üzgünüm:

canim bir omur gecmez sevmedigin biriyle ya sen aileni dusunurken ailen seni dusunuyormu senin gecnligini elinden aliyorlar resmen ailenle acilen konusman lazim kusen kuser onemli olan anne babanla konus durumu izah et belki vazgecerler canim 30 yasinda evlenen var eskidenmis o evde kalma meselesi.su sunu demis bu bunu demis demekle olmuyor guzelim valla hayatini mafetme derim ben.

ben cok dedım 2 senedır pesımdeler ıstemıyorum dedıkce yapıstılar yaaa

babamda ıyı cocuk senı mutlu eder dıye dıye alcan dıyo..

herkes al dıyo cok ıyı cocuk sımdı sevmıyosan bıle ılerde seversın dıyo

tabi zati pazardan dometetes alıyon dimi al al bune yaaa..kusura bakma ama ailene aşırı kızıyorumm..ve sanıyorumki sende buna boyun eğip kabullenmiş gözüküyorsun

Back
X