sevmeden evlenmek

Hemen evlenmek değil de öyle bı aday varsa bı kahve için derim gerçi kafelerde kapalı 😁 maksat bı arada bulunmak yürümek vsvs biraz zaman geçirin sevmek zaten zamanla olur bence ben öyle düşünüyorum benim eşim beni çok seviyordu baya da ısrarciydi bı kahve içerim ama ilerisi olmaz demiştim şimdi hem çok seviyorum hemde iyi ki evlenmisim diyorum ama şu var ki ben eşimle aynı koydeniz çocukluktan gelen sevgisi vardı bana karşı muhabbetim olmasa bile tanıyordum onu eğer biri varsa bı şans verin derim
biri var evet ama pek etkilenmedim konuşuyorum alışmaya çalışıyorum hayatıma bakabilmek için

sevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
Niye
Çok mu zengin?

sevmeden evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ileride sevilebilir mi ya da alışılır mı ? o şekilde evlenip mutlu olan var mı ? birine karşı duygum olmadan evlensem bile ileride çocuğum olur bir şekilde alışırım diyorum yanlış mı düşünüyorum
Sizin tercihiniz tabi. Ben evlilikte bekledik beklenmedik herşey olduğunu ve sevdiğin insanın bir çok yanlışını bile anlayışla karşıladığını ve sevmediğin insanın her hareketinin bile batabileceğini düşünmeni isterim bu hep böyledir nedense. Birde evleneceğin adamın sana karşı tutumu da önemli o seviyor mu.?

Evlilik severken zorluyor beni, bir de sevmesem 2 günde anneee diye yollara düşerdim sanırım 🥳

zorla evlendirilmiyorum ama aklımda başkası var onunla da olmayacağı için mecbur başkası olacak sevmesem de zamanla sever miyim onu düşünüyorum şuan konuştuğum biri var da
Evli sanırım aklındaki eger öyleyse sil onu aklından bence. Biraz bekle şuan görüştüğüm kişi ile vakit geçir belki zamanla hoşlanırsın. Ama yasın genc neden acele ediyosun acele edenlerden biriyim bende sana bunları soyluyorum

biri var evet ama pek etkilenmedim konuşuyorum alışmaya çalışıyorum hayatıma bakabilmek için
Ne zamandır konuşuyorsun kimdir nedir nasıl tanıştınız ki illa onunla olacak diye bişey yok ki kaç yaşındasın mesela niye o

Evli sanırım aklındaki eger öyleyse sil onu aklından bence. Biraz bekle şuan görüştüğüm kişi ile vakit geçir belki zamanla hoşlanırsın. Ama yasın genc neden acele ediyosun acele edenlerden biriyim bende sana bunları soyluyorum
evli değil o kişi ama olmayacak onunla o kesin. yaşım geçecek gibi hissediyorum hiç sevilmeden yaşlanırım gibi geliyor

Ne zamandır konuşuyorsun kimdir nedir nasıl tanıştınız ki illa onunla olacak diye bişey yok ki kaç yaşındasın mesela niye o
6 ay oldu tabii tam tanıyamam bu kadar kısa sürede de yani iyi birine benziyor eğer devam ederse evlenebilirim o da isterse diye düşünüyorum. yaşım 23

Sevmeden yapılan evlilik inanmadan yapılan ibadete benzer.

6 ay oldu tabii tam tanıyamam bu kadar kısa sürede de yani iyi birine benziyor eğer devam ederse evlenebilirim o da isterse diye düşünüyorum. yaşım 23
Ahhh be canım yaşın küçük acele etme pişman olacağın bı evlilik yapma derim biraz daha tanımaya çalış olmazsa yol ver gitsin

konuştuğum biri var daha yeni zaten evlilik aşamasında değilim şuan genel olarak sordum zengin değil
İlk görüşmede iğrenirsen direkt ele
İğrenmedin ama nötr bir daha görüş.
İkincide iğrendin ele
Hala nötr 3. Kez görüş
3 te artık netleşir. Hoşlanma ihtimali car mı yok mu.
Zaten olmayacak adam 3. De mideni bulandırır ya da 3. De artık hoşlanabilirim moduna girersin.

Bence

İlk görüşmede iğrenirsen direkt ele
İğrenmedin ama nötr bir daha görüş.
İkincide iğrendin ele
Hala nötr 3. Kez görüş
3 te artık netleşir. Hoşlanma ihtimali car mı yok mu.
Zaten olmayacak adam 3. De mideni bulandırır ya da 3. De artık hoşlanabilirim moduna girersin.

Bence
bir kere görüştüm iğrenme ıolmadı da tam ısınamadım

Back
X