Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Galiba gerçekten kimse beni sevmiyor o yetmediği gibi ben birilerini seviyorum onlar beni sevmiyor ve yollarına başkalarıyla devam ediyorlar bende her seferinde acı çeken oluyorum
Kendinize değer verin, kendinizi sevmekle başlayın işe. Siz sürekli sevilme duygusuyla yaklaşımda bulunursanız karşı taraf belkide olduğundan daha değerli hissettiği için oluyordur tüm bunlar.
Galiba gerçekten kimse beni sevmiyor o yetmediği gibi ben birilerini seviyorum onlar beni sevmiyor ve yollarına başkalarıyla devam ediyorlar bende her seferinde acı çeken oluyorum
18 yaşındayım daha çok küçüğüm aslında biliyorum ama çevremde herkesin bir flörtü var bir benim yok birde sevdiğim insan da beni sevmeyince baya kötü oldum sen birini sevince onunda seni sevmesi baha büyük bir olay benim için
18 yaşındayım daha çok küçüğüm aslında biliyorum ama çevremde herkesin bir flörtü var bir benim yok birde sevdiğim insan da beni sevmeyince baya kötü oldum sen birini sevince onunda seni sevmesi baha büyük bir olay benim için
Ayy güzelim yapma gözünü seveyim.En güzel yaşlarını bunları düşünerek mi geçiriyorsun..Sevmiyorsa sevmiyor.Sen onun seni sevmesi için uğraşacağına böyle kendini yıpratacağına kendine yatırım yap...Çık dışarı gez sosyalleş kendini geliştir ufak tefek değişimler yap kendinde. Her şey değişir bak gör