• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmediği biriyle sevgili olup/evlenip mutlu olan var mı?

Evlilik fedakarlık gerektirir, fedakarlığı sağlayan tek şey ise sevgi.

Mantık evliliği yapan insanlar bir süre sonra tıkanıyor.

Ve evet yaşın kücük, zamana bırak.

bu konuda sana katılıyorum ELMAYRA bende mantık evliliği yapan tayfadanım ve son birkaç aydır tıkandığımı hissediyorum. kocamı seviyorum çok iyi bir adam ama heyecan yok!!!! offf

Arkadaşlar hepinize merhaba.

Ben birisine çok aşıktım ama olmadı. Bir araya gelemedik. Beni böylesine heyecanlandıran bir erkek olmamıştı, oldu sanmışım meğer... Aramızda bir şey olamaz ama o hala benim aklımda. Onu unutamıyorum...(Bu arada 20 yaşındayım; gençsin ,küçüksün, unutursun diyenler olabilir. )

Başka biri de var. Benden hoşlanan... Onun yanında kendimi rahat hissediyorum, eğlenceli , hoşsohbet biri. Benden hoşlandığını biliyorum.
O bana bir ilişki teklifinde bulunduğunda sizce ona evet demeli miyim?
Ona haksızlık etmiş sayılır mıyım?

Çünkü aklımda hala o aşık olduğum kişi var...Onla olma gibi bir ihtimal yok.Ona olan aşkıma ihanet ediyormuşum gibi geliyor ama nasılsa karşılıksız diye düşünüyorum. Kendime ihanet ediyorum sanki...Ruh halim çok kötü lütfen bana akıl verin. Arkadaşlarımdan onu tanıyanlar var, onla olmamı istiyorlar. Ama ben kararsızım... Aklımda başka biri varken nasıl sevgiliymiş rolüne bürüneyim ?

Ben de o mutlu olanlardan biriyim :nazar: :16:

Canım eğer gerçekten değer verdiğine sevdiğine inanıyorsan başla ben de senin gibi düşünüyordum aklım eskide değildi ama sevmeden de başlamak istemedim açıkçası 8 ay uğraştı durdu. Bir şansım olsun derdi hep sonra biz bir gün başladık ve iyiki başlamış inan bana sevilmek sevmekten daha güzel zaten artık benim daha fazla sevdiğimi bile düşünüyorum. Biz kadınlar nerde olmayacak var gidip onunla uğraşırız sevenler dururken bence ona bir şans ver :34:

cnm zamana bırakmanda fayda var.. ona bı sans vermelisin.. ben ılk goruste aska ınanmam.. zamanla gelısebılecek bıişi aşk zaten.. bakmışsın ona sırılsıklam asık olmussun.. denemekde fayda var

bence eğer birşey hissetmiyosan başlama, çünkü bir süre sonra onun sevgisi yetmez ikinize ve ikinizde yıpranırsınız.

Back
X