Sevmediği ile evlenip mutlu olanınız var mı 😢

Valla insan severek cok asik olarak evlendigi adamla bile kavga ettiginde gözüne gecici bi sureligine hic ic acici olarak gelmiyor 😁 sevmedigiyle dusunemedim. Bide sizin sevme istegi siz bu adamla evliyken baska birine karsi uyanirsa?

Esime kor kutuk asik olmadim hatta asik olmadim,keza esimde soyledi bana asik olmadigini,evlendik.senin gibi de bos degildim tabiki yalniz Cok sevdim ama insanligini,vicdanini,guven vermesini...Suan iyice olc tart bic,eger ona karsi icinde bir kipirti olusmayacaksa,gunahina girme cocugunun ayril.Dusunsene biriyle birliktesin evlenme hayali kuruyorsun,sana seni sevemedigini soyleyip cikip gidiyor nasil?tam tramva etkisi yaraticak iliski diyebiliriz.Birde suraya konu acan kocasi tarafindan siddet goren,aldatilan kadinlarin cogu asik olduklari adamlarla evliydi,biliyosun.Mehmet Aslantug soyle diyor;" Meselenin hic bir zaman ask olmadigini otuzlu yaslarinizda anlayacaksiniz.Mesele dostluk,guven,yol arkadasligi."Ben gecici duygularima kapilip ki ask gecici bir duygudur,yanlis bir es secimi yapmadim,karakteri durusu benim icin duygularimdan daha onemliydi,cok sukurki esim beni pisman etmedi simdiye kadar.Iyi bir insansa sevmeyi dene baktin olmuyor ,kendine de onada kotuluk yapma!

Merhaba sevgili kk hatunları, dün malumunuz 14 şubattı ve ben evlenme teklifi aldım .
sorun şu ki ben kendisini sevmiyorum buna karşın onun beni sevdiğinden eminim . Kendisi güvenilir ve iyi bir insan . Bana çok değer veriyor ve sanıyorum ki istediğim ve elinden gelen bir çok şeyi de yapar .

Yaşadığım bir çok aşk hüsranları . Olumsuz sonuçlanan nişanların sonunda şu sözü kendime vird edinerek “ seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut” bu sefer sevdiğim değil de beni seven birine şans vermek istedim.

Ancak ben bu tekliften beri mutsuz ve korku içerisindeyim. Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak istedim. Aşk beni çok ama çok acıttı bu saatten sonra yeni bir aşka yelken açamayacak kadar güvensiz, umutsuz ve isteksizim. Aşk hususunda osmanlı benim gibi çökmedi yani 😂
Sahi siz olsanız ne yapardınız sizi seveni zehir olsa yutar mıydınız ?

senin eski konunu hatırlıyorum, bu kişi şu 25-30 yaş buyuk dediğin mi? öyleyse evlenme deli misin?

çok parlak bir geçmişin olmamıştır belki,hayatın mutsuzluklarla doludur ama en azından geleceğin elinde. daha yaşın 30muş herşeye yeniden başlayabilecek kadar gençsin.

Yani şunu merak ediyorum, gercekten merak; mutlaka evlenmek zorunda misiniz? Yani sevdigimle olmadi, sevmedigimle denesem mi derken illa biri olmak zorunda mi gercekten? Sevdigin, tutku hissettigin biriyle olmadiktan sonra anlami ne ki?
Hayatınızı akışında yaşayın, dogru düzgün birini severseniz denk gelirse ne âlâ..

Ne bu evlenme merakı ya? Sevmiyorsun illa evleneceğim diyorsun sebep? Kim kovalıyor peşinde yıllar mı? Evliliği bir hald sanmayın. Hele ki sevmiyorsan asla ama asla evlenme. Safmısınız ya.

Merhaba sevgili kk hatunları, dün malumunuz 14 şubattı ve ben evlenme teklifi aldım .
sorun şu ki ben kendisini sevmiyorum buna karşın onun beni sevdiğinden eminim . Kendisi güvenilir ve iyi bir insan . Bana çok değer veriyor ve sanıyorum ki istediğim ve elinden gelen bir çok şeyi de yapar .

Yaşadığım bir çok aşk hüsranları . Olumsuz sonuçlanan nişanların sonunda şu sözü kendime vird edinerek “ seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut” bu sefer sevdiğim değil de beni seven birine şans vermek istedim.

Ancak ben bu tekliften beri mutsuz ve korku içerisindeyim. Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak istedim. Aşk beni çok ama çok acıttı bu saatten sonra yeni bir aşka yelken açamayacak kadar güvensiz, umutsuz ve isteksizim. Aşk hususunda osmanlı benim gibi çökmedi yani 😂
Sahi siz olsanız ne yapardınız sizi seveni zehir olsa yutar mıydınız ?
Yok evlenmem sevmedigim biriyle neden bı yuva kurayim hayatını zehir etme

Sevdigiyle evlenmesine rağmen mutlu olanın sayısı bu kadar azken sevmediginle evlenip mutlu olan cindir.🤣

Herkes hayal kirikliklari yaşayabiliyor, bunun merhemi illa evlenmek deģilki.
Zaman taniyin yaralarinizi hafifletin. Birlikte ilerleyin size iyi geliyorsa
Ama zorla kimse kimseyle olmaz. Siz duygularinizdan ya bi habersiniz ya da mantikli dusünuyorum diye kendinizi kandiriyorsunuz. Once bi ne istediğinizi bilin.Illa teklif etti diye nikah masasinami oturucaksiniz. Soru işaretlrriniz var ise zaman isteyin.Bazen bitişler guzel başlangiclar getirir. Kendinizi sıkmadan zaman taniyin.Akişina birakin.

Canım bu evlilikten beklentine göre değişir :) cevremde mantık evliliği yapıp çok mutlu olan bi sürü kadın var.. ama öncelikle biraz zaman geçinir ısınırsan olur ama hiç tahammül edemem eli elime değmesin diye düşünürsen zaten olmaz :) biraz zaman geçirirsen doğru cevabı bulabilirsin

Bunca zaman adamın duygularıyla oynamışsınız. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Şimdi seni sevmiyorum deyip ayrılacaksınız, siz de başka birini yıkacaksınız. Bu yazdığımdan evlen diye tavsiye verdiğim anlamı çıkmasın. Sadece ne kadar acımasız olduğunuzu belirtmek istedim. Mantık evliliği yapanlar en baştan ben sevmesem de mutlu olurum diyen insanlar. Madem aşk evliliği olmadan mutlu olamayacağınıza dair tereddütleriniz vardı neden ilişkinin evlilik teklifi boyutuna gelmesine müsade ettiniz?

Erkeğin kadından daha çok sevdiği evlilikler çok daha sağlam yürüyor bence ama siz hiç sevmiyorsunuz yani adamcağıza yazık onun da sevilmeye ihtiyacı var bırakın yakasını gitsin

Sevmediğim bir insanla ilişkim olsun istemem. Sonra aynı evde iken insanların sevdiklerinin yaptıkları bile göz gelir oluyor sevmediğini ki hayli hayli. Birbirine kıymet veren iki insan evleneli diye düşünüyorum.

Basbaya kötüsünüz. Duygularıyla oynamayın insanların. Evlenirseniz de mutlu olacağınızı sanmıyorum. Ben olsam yapmazdım böyle bir şey

nasip kesinlikle severek evlenen herkes mutlu mu kalıyor biz de herkesin karşı çıkmasından sonra ne zorluklarla evlenmiştik seviyoruz diye ne oldu şimdi bitti

Birkaç gündür ben de bunu sorguluyorum. Şimdiye kadar aşık oldum dediğim adamlardan günün sonunda muhakkak bir darbe yedim ve mutsuz ettiler beni. Acaba diyorum şimdi de beni sevene mi bir şans versem. Peki ama sevmediğim biriyle nasıl bir ömür geçireceğim ki diyorum sonra da. Yanındayken bir an önce saatler ilerlerlese de kalkıp gitsem dediğim birinin gece yanımda uyumasına nasıl tahammül edeceğim. Gerçekten çok karışığım şu aralar. Sen nasıl yaptın konu sahibi, nasıl tahammül ettin de iş buralara kadar geldi? Onun yanındayken en azından vakit geçiyor mu?

şöyle , o bana ilk görüşte aşık oldu. Hani bazen insana olur ya hem kendisi bunu söyledi hem ben hissettim. Hemen hemen ilk görüşmelerimizden bu yana evlilik sinyalleri veriyordu. Fakat bende öyle bir durum oluşmadı. Toplamda 6 aylık bir ilişki bu ve ilişki süresince kendisinin şehir dışında da kurulu bir işi olduğundan uzun süreler şehir dışında kalması gerekiyordu. Yüz yüze görüşmelerimiz bu nedenle çok sık olmadı. Bilemiyorum belki de bu yürütebilmemde bir sebep oldu. Daha sık yanyana olsa idik belki evlilik teklifi aşamasına taşınamayabilirdi.
Ben kendisinin bana verdiği değeri sevdim. Sanki buna da hayır der ve harcarsam Kendi kendime kaşınırmışım gibi geldi. Çünkü daha evvel aşık olduğum ilişkilerim çok sancılı bitti , bu tarz ilişkilerimi ise harcadım. Sonra düşündüm belki de buna razı gelmeliyim.

Hayır tabi ki. Şart mı illa biriyle olmam, sevmiyorsam yalnız takılırım. Sırf biri beni seviyor diye neden evleneyim? Çok saçma.

Back
X