- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sevgili kk hatunları, dün malumunuz 14 şubattı ve ben evlenme teklifi aldım .
sorun şu ki ben kendisini sevmiyorum buna karşın onun beni sevdiğinden eminim . Kendisi güvenilir ve iyi bir insan . Bana çok değer veriyor ve sanıyorum ki istediğim ve elinden gelen bir çok şeyi de yapar .
Yaşadığım bir çok aşk hüsranları . Olumsuz sonuçlanan nişanların sonunda şu sözü kendime vird edinerek “ seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut” bu sefer sevdiğim değil de beni seven birine şans vermek istedim.
Ancak ben bu tekliften beri mutsuz ve korku içerisindeyim. Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak istedim. Aşk beni çok ama çok acıttı bu saatten sonra yeni bir aşka yelken açamayacak kadar güvensiz, umutsuz ve isteksizim. Aşk hususunda osmanlı benim gibi çökmedi yani
Sahi siz olsanız ne yapardınız sizi seveni zehir olsa yutar mıydınız ?
Sırf yaşım geçiyor, anne olmaya geç kaldığım için ve çok yanlış bir insana kapılıp gittiğim için (bana pislik gibi davranıyormuş şimdi daha iyi anladım)aşık olmadığım sadece insan olarak gördüğüm ve yanıma yakıştırmadığım adamla 6 ay üzerine düğün yaptım.Merhaba sevgili kk hatunları, dün malumunuz 14 şubattı ve ben evlenme teklifi aldım .
sorun şu ki ben kendisini sevmiyorum buna karşın onun beni sevdiğinden eminim . Kendisi güvenilir ve iyi bir insan . Bana çok değer veriyor ve sanıyorum ki istediğim ve elinden gelen bir çok şeyi de yapar .
Yaşadığım bir çok aşk hüsranları . Olumsuz sonuçlanan nişanların sonunda şu sözü kendime vird edinerek “ seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut” bu sefer sevdiğim değil de beni seven birine şans vermek istedim.
Ancak ben bu tekliften beri mutsuz ve korku içerisindeyim. Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak istedim. Aşk beni çok ama çok acıttı bu saatten sonra yeni bir aşka yelken açamayacak kadar güvensiz, umutsuz ve isteksizim. Aşk hususunda osmanlı benim gibi çökmedi yani
konu sahibesinin demek istediği zaten bu değil, sevmediğim derken nefret ediyorum demiyor ki, duygusal anlamda hoşlanmamaktan bahsediyor. sizin yorum ağır geldi birazYa ne saçma ya sevmedigim biriyle aynı yolda bile yurumem
Bende nefret ediyorum demiyorum aynı yolda yürümek gerçek manada değil mecaz olarak soyledim yani hiç bir işbirliğine girmem .bu da benim yapımkonu sahibesinin demek istediği zaten bu değil, sevmediğim derken nefret ediyorum demiyor ki, duygusal anlamda hoşlanmamaktan bahsediyor. sizin yorum ağır geldi biraz![]()
Aynen öyle ben birebir yaşadım bunu..ne yazikkisizi istediği kadar mutlu etmeye çalışsın, elinden geleni yapsın küçücük bir şeyi sizi rahatsız edecek, batacak, mutsuz olacaksınız. evlilik sevmediğiniz bir insanla bence olacak şey değil.
Eşim dış görünüş olarak hic hayalimdeki gibi değildi hala da cekici gelmez dış görünüşü ama huyunu sevdim ve o bana aşıktı emindim. Evlendim pişman değilim dış güzellik gecici huy güzelliği daha değerli.Merhaba sevgili kk hatunları, dün malumunuz 14 şubattı ve ben evlenme teklifi aldım .