Sevmediği ile evlenip mutlu olanınız var mı 😢

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhaba sevgili kk hatunları, dün malumunuz 14 şubattı ve ben evlenme teklifi aldım .
sorun şu ki ben kendisini sevmiyorum buna karşın onun beni sevdiğinden eminim . Kendisi güvenilir ve iyi bir insan . Bana çok değer veriyor ve sanıyorum ki istediğim ve elinden gelen bir çok şeyi de yapar .

Yaşadığım bir çok aşk hüsranları . Olumsuz sonuçlanan nişanların sonunda şu sözü kendime vird edinerek “ seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut” bu sefer sevdiğim değil de beni seven birine şans vermek istedim.

Ancak ben bu tekliften beri mutsuz ve korku içerisindeyim. Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak istedim. Aşk beni çok ama çok acıttı bu saatten sonra yeni bir aşka yelken açamayacak kadar güvensiz, umutsuz ve isteksizim. Aşk hususunda osmanlı benim gibi çökmedi yani 😂
Sahi siz olsanız ne yapardınız sizi seveni zehir olsa yutar mıydınız ?

Merhaba sevgili kk hatunları, dün malumunuz 14 şubattı ve ben evlenme teklifi aldım .
sorun şu ki ben kendisini sevmiyorum buna karşın onun beni sevdiğinden eminim . Kendisi güvenilir ve iyi bir insan . Bana çok değer veriyor ve sanıyorum ki istediğim ve elinden gelen bir çok şeyi de yapar .

Yaşadığım bir çok aşk hüsranları . Olumsuz sonuçlanan nişanların sonunda şu sözü kendime vird edinerek “ seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut” bu sefer sevdiğim değil de beni seven birine şans vermek istedim.

Ancak ben bu tekliften beri mutsuz ve korku içerisindeyim. Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak istedim. Aşk beni çok ama çok acıttı bu saatten sonra yeni bir aşka yelken açamayacak kadar güvensiz, umutsuz ve isteksizim. Aşk hususunda osmanlı benim gibi çökmedi yani 😂
Sahi siz olsanız ne yapardınız sizi seveni zehir olsa yutar mıydınız ?
Screenshot_20200215_164110.webp

Zehir yutmaya da gerek yok canım.
Her lezzetli besin zararlı değildir.

Evlilik için motivasyonunuz nedir? Maddi olarak rahat etmek ve sevilmek mi? Sevdiğini sandığınız kişi de aslında sevmiyor olabilir ya da zamanla vazgeçebilir. Evet birinin sevgisine güvenmek kumardır. Ama bu kumarı hiç değilse "bal"ına oynamak gerekmez mi?

Bir ömür yoldaşlık etmek için duyguları paylaşmak gerek diye düşünüyorum. Yoksa onun adı yoldaşlık değil de çıkar ilişkisi olur.

sevmediği biriyle evlenip mutlu olan var mı yok mu bilemem ama sevmediği biriyle evlenen kişinin, gecenin köründe uyanıp yanında yatan insanı uyandırıp sarılmak istemeyeceğini, karşısındaki alakasız bir işle uğraşırken birden suratına bakıp mutlu olmanın vereceği hazzı bilmeyeceğini, araba kullanırken yanındakine bakınca içinin sevgiyle dolmayacağını vs vs vs söyleyebilirim.

Siz aşk konusunda Osmanlı gibi çökmüşsünüz. Benimki big bang gibiydi. Yarıştırmak gibi olmasın. Aşk ve mantığın bir arada olduğu bir ilişki ancak evlilikle sonuçlanmalı diyorum yaşadığım her şeye rağmen. Yani şöyle düşünün öpesiniz, aynı yatağa baş koyasınız gelmiyorsa zaten yürümez. Evliliğin bir ayağı cinsellik. Biz kadınlar da bir şey hissetmediğimiz adamlarla ilişki yaşayamıyoruz genel olarak. Bundan dolayı zaten mutlu olamazsınız diye düşünüyorum.

Sevmediğin biri ile evlenmek emin ol.senin için baya büyük sorun olur ileri ki vakitlerde ... mesela sevmek isteyecek gönlünü farklı heyecanlara kaptiracaksin gibi... ya da onun sevmediği özellikleri gözüne daha çok batacak ona irite edici bakışlar atıp onu mutsuz edeceksin gibi..

Back
X