- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
erkek arkadasiniz siz ona asik olmadiginiz icin oyle davraniyor. Av-avci muhabbeti hosuma gitmezken; bu benzetmeyi direkt yapmak istiyorum. Erkekler her zaman avci konumunda olmaktan mutluluk duyarlar. Egolarini bu his besler ve ona gore hareket ederler. Eger siz av konumundan cikarsaniz; yani kendinizi ona bagli ve ona asik hissettirirseniz erkek arkadasiniz sizin gozunuzun icine bakacak kadar hayranlik beslemeyecek. Yani su an siz ve erkek arkadasiniz degil egolariniz birbirini yasiyor !
Ben anlamiyorum bu adami siz neden 6 aydir hayatinizda tutuyorsunuz ki peki?. biraz empati kurun. Ileride bir oglunuz oldugunda bir kizin onu hayatinda bu sekilde aylarca tutmasini dusunurseniz akliniz yerinizden cikar sinirden. Biraz empati ve gerçek bir vicdan olgusu ile olgunca bir harekette bulunarak aklinizi harita yapip erkek arkadasinizla konusun.
cunku kusura bakmayin ama tavriniz bana erinlik cagindaki hani herkes bana asik ben asik degilim diyen simarik kiz cocuklarini animsatti.
guclu ve kendinden emin biri olsaniz bunu o erkek arkadasa yapmaz idiniz.
Kendinizi bu kadar ustun gormeyin. Kimse yoklugunuzla hayattaki degerini kaybetmez
Ben anlamiyorum bu adami siz neden 6 aydir hayatinizda tutuyorsunuz ki peki?. biraz empati kurun. Ileride bir oglunuz oldugunda bir kizin onu hayatinda bu sekilde aylarca tutmasini dusunurseniz akliniz yerinizden cikar sinirden. Biraz empati ve gerçek bir vicdan olgusu ile olgunca bir harekette bulunarak aklinizi harita yapip erkek arkadasinizla konusun.
cunku kusura bakmayin ama tavriniz bana erinlik cagindaki hani herkes bana asik ben asik degilim diyen simarik kiz cocuklarini animsatti.
guclu ve kendinden emin biri olsaniz bunu o erkek arkadasa yapmaz idiniz.
Kendinizi bu kadar ustun gormeyin. Kimse yoklugunuzla hayattaki degerini kaybetmez