Sevmediğin biriyle evlenmek

Bana asla sevdigim biriyle olacakmisim gibi gelmiyor......durum boyle olunca benim de yalniz kalmamak icin sevmedigim biriyle evlenmeyi dusundugum oluyor. Garipsenecek bir sey degil bence, herkes asktan yana sansli degil, olmayinca olmuyor. Ask hayatim kotu diye hayatimin sonuna kadar yalniz olmak istemem, mutlu olamasam da en azindan cocuklarim olsun isterim. Bence cok ucuk bir fikir degil.

ben esimi sonradan sevdim flort doneminde basta hic istemiyidum onu ama karsima onin kdr mukemmel biri cikmaz diye onunla birlikteydim zaten ayrilamiyidum ayrilinca dunyasi yikiliyodu ve bu beni uzuyodu ...derken sanirim onun sevgisine alistim beni aramadigi zamanlar bosluga dustum cunku hayatimda hic bukadar sevilmemistim ,,alistm ona ve bunun aliskanlik sevgiye donustu asik olmadim ama sevdim hani kalbim carpmadi pek sadece o yokken bir yanim eksikti vw evlendik simdi inanilmaz seviyorum olurum ona onsuz gece yataga gidemiyorum elini tutup getiriyom yataga tv izletmiyorum:) masallah allahim nnazarlardan saklasin ...sende evlencegin adamin dogru biri okduna inanyotsan evlen derim ama cok ii dusun ama hemn evlwnme zamana birak alisirsan ona sevgiyede donusur

Bence bu durumda kendini dusunmeyi birak karsindaki insani nasil oyaladigini dusunup bari ona uzul belki o zaman daha dogru kararlar verirsin. Sevmedigin biriyle evlenmekten cok seni sevmeyen biriyle evlenmek koyar çünkü ! Sen deger gordugun icin zamanla seversin ama o senin sevmedigini anlarsa hergun olur.

Bana asla sevdigim biriyle olacakmisim giolsunda lmiyor......durum boyle olunca benim de yalniz kalmamak icin sevmedigim biriyle evlenmeyi dusundugum oluyor. Garipsenecek bir sey degil bence, herkes asktan yana sansli degil, olmayinca olmuyor. Ask hayatim kotu diye hayatimin sonuna kadar yalniz olmak istemem, mutlu olamasam da en azindan cocuklarim olsun isterim. Bence cok ucuk bir fikir degil.
Valla canim bende oyle dusundum ama
sevmeyince insan yaninada
yakistiramiyorki..cocuklarimin babasi olsunda diyemiyorsun bu kez haliyle...ayy ne bilim degisik bi durum bu..ben yasadim yapamadim..allah bi daha yasatmasinda soyle icimizin isindigi sevebilcegimiz biri ciksin karsimiza

Kendinizde demişsiniz duygusal boşlukta olduğunuz için o kişiyi yanınızda tutma ihtiyacı duyuyorsunuz.Evlendiniz diyelim ve sonradan sevdiniz ama diğer bir ihtimalde var ya sevemezseniz?Bir ömür aynı yastıkta nasıl geçer ki...Bence iyi düşünün.

Benim tanıştığım insanları ilk etapta sevememe gibi bi durumum var istisnasız fakat evlilik başka bir şey sevgisiz olmaz

Sevmeden yapılan evlilikler tehlikeli bana göre.
O evliliğin içinde tutup da bir başkasına aşık olma ihtimalin yüksek
Aşk duygusunu illa ki tatmak isteyeceksin dikkatli ol derim iyi düşün

Aslında zorunlu değilim, bir ilişkim var ben onu sevmiyorum neden birliktesin o zaman dersen duygusal boşluktan dolayı, o da benimle ciddi düşünüyor kendisi iyi birisi birçok artı özelliği de var ama içimde ona karşı hiçbir şey yok

Sakın biriyle sırf iyi biri diye evlenme. İyi bir insan olması iyi bir koca olacağı anlamına gelmez her zaman. Ama evlilik her türlü büyük bir kumardır.

sevmediğin biriyle evlenmek kadar sadece sevdiğin için evlenmek de çoğu zaman hata..

birçok açıdan düşünmek gerekir..

sevmediğim biriyle yalnız kalmak istemediğim için evlenip mutsuz bir evlilik yapmaktan korkuyorum malesef geldik 30 a bakıyrum millete çocuk çocuğa karışmış.bu bana öyle zor geliyorki . birde eski sevgilime takıldım.mesela birisinden hoşlanıyorum diyelim direk bana onu unutturabilir mi acaba ben onu sevmesemde bir anlık gaflete düşüp sevmediğim biriyle evlenirmiyim. ne güzel bazı arkadaşlar kendilerini seven birisiyle evlenip sonradan kişiyi sevip mutlu yuva kurmuşlar keşke benimde öyle olsa. çünkü beni sevmeyen bir insanla mutlu olacağıma da inanmıyorum kendi sevmediğim biriyle yapabileceğime. yani çıkmazlardayım amafarkındayım bunu kendime yapanda benim. zor iş kader kısmet ne bileyim anlamadım bu işten bişey.

kedi gibi 9 canlı olsam bir seferinde denerdim belki :KK53:
bir tane hayatımız var. evlenmek ne, sevmediğimle bir dakika durmam.

Sevmeden nasıl cinsellik yasayacaksın ya sevenler bile ilk zamanlar cok zorlanırken sevmeden nasıl olacak?

Bu arada tipini filan begenmiyorsun diyelim, genis caplı dusun cocuklarınız size benzeyecek belki daha cok babaya benzeyecek belli mi olur

Sevmediginiz birine benzeyecek cocugunuz olacagini dusunun

Bir arkadaşımın ablası ilişkilerden yoruldum artık bu adam çok düzgün,iyi biri vs diyerek evlendi ve çok mutlu olduğunu duydum.Ama herkeste aynısı olacak diye bir kural yok.

Bana asla sevdigim biriyle olacakmisim gibi gelmiyor......durum boyle olunca benim de yalniz kalmamak icin sevmedigim biriyle evlenmeyi dusundugum oluyor. Garipsenecek bir sey degil bence, herkes asktan yana sansli degil, olmayinca olmuyor. Ask hayatim kotu diye hayatimin sonuna kadar yalniz olmak istemem, mutlu olamasam da en azindan cocuklarim olsun isterim. Bence cok ucuk bir fikir degil.
Ayynen ben de.
Çoğu zaman mantık evliliğini düşünüyorum...

sevmediğim biriyle yalnız kalmak istemediğim için evlenip mutsuz bir evlilik yapmaktan korkuyorum malesef geldik 30 a bakıyrum millete çocuk çocuğa karışmış.bu bana öyle zor geliyorki . birde eski sevgilime takıldım.mesela birisinden hoşlanıyorum diyelim direk bana onu unutturabilir mi acaba ben onu sevmesemde bir anlık gaflete düşüp sevmediğim biriyle evlenirmiyim. ne güzel bazı arkadaşlar kendilerini seven birisiyle evlenip sonradan kişiyi sevip mutlu yuva kurmuşlar keşke benimde öyle olsa. çünkü beni sevmeyen bir insanla mutlu olacağıma da inanmıyorum kendi sevmediğim biriyle yapabileceğime. yani çıkmazlardayım amafarkındayım bunu kendime yapanda benim. zor iş kader kısmet ne bileyim anlamadım bu işten bişey.

Vallahi ben de anlamadim, mutlu olmak neden bu kadar zor be Rapisa'm.

Vallahi ben de anlamadim, mutlu olmak neden bu kadar zor be Rapisa'm.
valla hayatımda hiç birşey için hırs yapmamışımdır hiçbişeyi pek önemsememişimdir tek önemsediğim şey aşkı yaşamak olmuştur. öyle çok büyük istekleri olan biri de değilim. neden yalnızım neden sevdiklerim beni sevmediler çözemedim kabullenemiyorumda. pazartesi günü psikiyatra gittim mutsuz olduğum için bana antidepresan ve uyumam için bir ilaç verdi.işte bunlarda beni ağırlaştırıyor birde bu siteden bir arkadaşın tavsiyesiyle "duygudurum tedavisi" kitabı aldım .yahu yalnızken hiçbişeye hevesim olmuyor. zaten ben öyle kız arkadaşlarım olsun onlarla gezeyim eğleneyim kafasında biri değilim. keşke öyle olsam.sevgilim oldumu herşeyim o oluyor bekliyorumki hep benle ilgilensin onunda bütün dünyası ben olayım.nerdeeeeeeeeeeeeeeee galiba sorun balık olmamız :eek: olur ya şaşırıp evlenip şaşırıp çocuk doğurursam balık çocuk yapmıycam çok mutsuz oluyorlar :KK69:

valla hayatımda hiç birşey için hırs yapmamışımdır hiçbişeyi pek önemsememişimdir tek önemsediğim şey aşkı yaşamak olmuştur. öyle çok büyük istekleri olan biri de değilim. neden yalnızım neden sevdiklerim beni sevmediler çözemedim kabullenemiyorumda. pazartesi günü psikiyatra gittim mutsuz olduğum için bana antidepresan ve uyumam için bir ilaç verdi.işte bunlarda beni ağırlaştırıyor birde bu siteden bir arkadaşın tavsiyesiyle "duygudurum tedavisi" kitabı aldım .yahu yalnızken hiçbişeye hevesim olmuyor. zaten ben öyle kız arkadaşlarım olsun onlarla gezeyim eğleneyim kafasında biri değilim. keşke öyle olsam.sevgilim oldumu herşeyim o oluyor bekliyorumki hep benle ilgilensin onunda bütün dünyası ben olayım.nerdeeeeeeeeeeeeeeee galiba sorun balık olmamız :eek: olur ya şaşırıp evlenip şaşırıp çocuk doğurursam balık çocuk yapmıycam çok mutsuz oluyorlar :KK69:

Valla bir Balik insani olarak benim de hayatta en onemsedigim sey romantizm, aksi gibi hayatimda olmayan tek sey de o. Ben anlamadim, hayat beni siniyor mudur nedir, neden tek istedigim seyi bunca yil vermedi bana? (isyan)

Balik olmak rezillik bence, ben de cocuguma bu kotulugu yapamam.

Peki psikiyatr ne dedi? Yani madem mutsuzsun, bunun bir cozumu de olmali, alttaki nedenler anlasilmadikca bence ilac bir halta yaramaz. Yani ilac ne yapacak, bize a$k mi getirecek, sevgili mi bulacak? Hayata cok ofkeliyim aslinda, benim hayalimdeki asklar baska insanlara benim kadar istemedikleri halde, benim kadar ihtiyac duymadiklari halde , nasip olmus. Adaletine tukureyim dunya.

Back
X