Sevmediğini söyleyen bir erkek, yardım lazım?

sweetnovember

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
2
0
86
İstanbul
Arkadaşlar perşembe gününden beri kendimi berbat hissediyorum.Şimdi anlatıcam lütfen deneğimlerinizi ve fikirlerinizi esirgemeyin.
Benim yaklaşık iki aydır bir ilişkim var.Daha öncesinde kötü bir ayrılık yaşadım üstünden 7-8 ay geçtikten sonra bu ilişkim başladı.Tam anlamıyla artık sevemem güvenemem kimseye diyordum adam göktaşı gibi girdi hayatıma.Ve benim yaralı olduğumu ben anlamadan farketti.Ben seni üzerim şimdi bir ilişkiye hazır değilim derken, o ben herşeyi göze aldım seni sevmem için senin beni sevmen gerekmiyor zamanla bakarsın istemezsen söylersin beni düşünme dedi.Hatta itinayla tedavi edilir diyerek bu konuda espri bile yaptı yani.Bende içimden hayata devam etmelisin diyip ona tamam deneyelim dedim.
Herşey çok güzeldi, beni arıyor ilgileniyordu.Öbür ilişkimde olmayan ilgiyi bulmuş gibi oldum.Kendimi bırakmadım yinede, hep şüphelerim oldu içimde geçmiş kaynaklı.Benim için yaptığı süprizler,konuşmaları, tüm arkadaş çevresiyle tanıştırması, ailesine benden bahsetmesiyle bende yavaş yavaş güvendim.İlişkinin başında da bildiğim maddi problemleri vardı kendisinin.Ailesine o bakıyordu babasıda çalışıyordu ama kredi borçları da vardı kardeşini okutabilmek için aldığı bir paraydı bu.Hayata çok erken yaşlarda başlamış bir insan bu kişi.12 yaşından beri iş hayatında.Tabiki şuan ki işi daha iyi.Üniversiteyi bitirince direkt çalışmaya başlayıp ailesinin sorumluluğu taşıyan birisi.Benim şu ana kadar çok fazla kendi ailem içinde hissetmediğim geçim dertleri var.işide çok yoğun ve yorucu.Bende bu sorumluluk sahibi insanı sevmeye başladım.Ama o değişmeye başladı.ilk ayımız dolduktan sonra kendisine onu sevdiğimi söyledim.O bişey demedi.Bir süre sonra beni sevmediğini söyledi bunların zaman alıcak olan kelimeler olduğunu ifade etti.
2. ayımız doldu.ve ben azalan ilgiye karşılık sorgulama sürecine girdim.Belkide yapmam pek hayır getirmedi.Onu sıktım.Ve geçen perşembe karşılıklı konuştuk.Ve bana "seni sevmiyorum" dedi.Aşıkda değilim dedi.Kendisinin ilgisinin cinsel anlamda da olmadığını bildiğimden dolayı bende ne düşündüğünü anlamadım ve o zaman madem sevmiyorsun aşık değilsin neden yanımdasın dedim.Yanıt veremedi.Git o zaman dedim bitsin ayrılalım dedim.Bişey demedi.Elimi tuttu.Benim mi gitmem gerekiyor dedim.Onu sen bilceksin dedi.Gitsem arkamdan gelir misin dedim.bilmiyorum sanırım gelmem ama üzülürüm dedi.Ve ben gidemedim.Ona sarıldım oda sarıldı.Sadece beni değil başkalarınıda bu sıkıntılı hayatında sevemeyeceğini gerekli ilgiyi gösteremeyeceğini sorumluluklarının çok olduğunu söyledi.Daha önce iki kere sevip kırılmış bundan dolayı korkularıda varmış bunu da ifade etti.Ben mantık olarak ona uygunmuşum ama mantık yeterli değilmiş.Sevemiyormuş ama neden gidemediğini de açıklayamadı.
Sonra sorgulama zamana bırakalım sevemezsem sana kesin sölerim ve o zaman bitiririm dedi.Ben o an kaybetme korkusu yaşadım.Farketmeden onu sevdiğimi ve bağlandığımıda anladım.Sonrasında öptü elimi tuttu normal davrandı.
Bu kadar uzun yazdım kusura bakmayın kafam karmakarışık oldu...Şuan ne yapacağımı bilemedim ama üç gündür ağlıyorum kaybetme korkusu ve sevilmemek içimi acıtıyor.Başta seven biri ilgi gösteren biriydi.Bütün bunlara zaten parçalanmış bir kalple başladım tam toparlıyorum dedim onu anlayamıyorum bana yardım edin....

herşey elde edene kadarmış malesef
sen ona karşı ilgi duyduğun için onu bu kadar övdüğünü düşünüyorum
sorumluluk sahibi çalışkan bi insan olabilir
ama bazı erkekler bi anda bi kızdan hoşlanırlar
ve o kızı elde etmek isterler
elde ettikten sonrada o kızda artık isteyecekleri bişe kalmaz
eğer aklının başına gelmesini istiosan
sert olmalısın
ben buna layık dilim o yüsden sevilmediğim yerde durmam diyip bitir bu ilişkiyi
etekleri tutuşup geri dönücektir
o zamanda sen ona çektirmeye başlarsın

al birini vur ötekine elde edinceye kadar her türlü sözü verirler... işi sağlama alıncada yan çizerler... boşver güzelim giden 2 ayın olsun daha fazla zaman kaybetme... seni sevmeyen biriyle nasıl sürdürüceksinki dahada çok üzülmeden bitir bence...bende düşündüm seviyorum ama sende benim mantığıma uymuyorsun de... ikimizdede eksik kalan taraflar var de sen sevmyorsun ben seviyorum ama mantık yok de... lafıda koy böylece:):)

Durum kötü..
Sen çok fena aşık olmuşsun,adam da hayatını,seni ve kendisini gözden geçirip sonuca ulaşmış.
Sana aşık değil,sevmiyorda bence bunu söylemek için gecikmemişte aslında.
niye bilmiyorum ama çok kızamadım adama,erkekler böyle önceki deneyiminden bilmen gerekirdi.
bir süre ne istedikleri ne istemedikleri belli olmuyor.
ilişkiniz sürse bile ömürlük olmayacak muhtemelen,bence sen bitir.
asil bir şekilde uzaklaş,eğer seviyorsa zaten dönecektir,söylediği sevmiyorsada seni gerçekten sevmeyen bu adamdan kurtulmuş olursun.
üzgünüm

Eski erkek arkadaşımın lafları:
Beni sevmesen de severim....vs. (En başta)
Sonra tam alıştım ona, (ben de senin gibi 2 ay çıkmıştım henüz.) Aaaa ben artık yürütemiyorum demeler beni aramamalar başladı.
Aynı senin olayın gibi.
Bana zaman ver demiştim ona, 3 gün düşündüm. Sonra defet gitsin dedim içimden.
2 ayda bana bunları söyleyen biriyle ne işim olur ki dedim.
Defettim gitti . :roflol:
Sen de at gitsin ya...
İnan şimdiki sevgilimle o insandan çok kısa zaman sonra çıkmaya başladım ama beni hala 3. yılımız dolmamıza rağmen daha fazla bir aşkla seviyor.
Emin ol bunlar zamana değil, tamamen insana bağlı.
Önce kendini topla önemli olan sensin.

bu gün bir yarın ikiyken beni sevdiğini söyleyen adama şöyle döner bakarım acıkcası.(eğerki daha önce tanışmamıssak tabi ki)
Ağlıcak ve göz yaşına degcek bi adam göremiyorum.
Ön seviyorum de sonrada sevmiyorum de.
bu sevgi oyuncak da benim mi? haberim yok -tatlicadiarzu-
cok yogun adam ilk aylarda arıyor 2. ayda aramaz oluyor neden acaba ?
rüyadan mı? uyandırdılar naptılar fisfisfis

sepeti tak koluna gitsin.vereliniortak
ilerde daha cok aglama derim.

Öncesinde daha sık görüşebiliyorduk patronu tatile çıkmıştı satış işinde olduğu için ofise fazla gitmesi gerekmiyordu o dönem çok iyiydi.
başta da sevdiğini söylemedi ama hissedebiliyordum.Şimdi çok yoğun bir dönemde acaba ondan mı diyorum..aralığın ortası gibi izne çıkacak ben çalışıyorum ama daha çok vakti olucak sonuçda...bende o zaman karar verim diyorum böylece yoğun olmadığında işi biraz daha kafası rahatken nasıl davrandığını gözlerim diyorum.ne dersiniz?

kusura bakmayın ama saçma sapan bir ilişki.ben böyle bir şeyi kabul etmezdim.heleki sevmiyorum diyorsa hiç beklemezdim.siz üzerindeki yük çok fazla ondandır seviyor dememizi bekliyorsunuz bence ama ben diyemeyeceğim.buna ilişki bile denmez.

sende bunu yuttun hı...

senin için hiçbirşey yapmam diyen adama sarılmışsın :1shok:

tek taraflı mutluluklar size

Bu adamla ilişkini bitir...

Hatta bitirirken benim bunalımlı bir zamanımdı,sana karşı bişeyler hissettiğimi sandım,yanılıyormuşum.Çok sıkıcı buluyorum seni,bana adam gibi adam lazım,sen adam değilsin,başka birinden hoşlanıyorum de bari de sudan çıkmış balığa dönsün..:dilcikar:

sevmiyor madem uzatmayın ilişkinizi derim ben
seni sevmiyorum diyen biriyle nasıl sevgili olunabilir ki zaten
daha çok yıpranır üzülürsün
zamana bırakmak çözüm falan değil klişe erkek lafları zamana bırakalımlar

akıl vermeyi pek sevmem ama başımdan geçeni paylaşmak istiyorum senin olayına pek benzemesede tek bir noktada buluşuyoruz..iki yıllık bir ilişkim vardı.herşeyi en güzeliyle yaşadık.gezdik..tozduk..güldük..kızdık agladık..sevdik..seviştik..iki yılın sonunda başımızdan gçen bir takım olaylar yüzünden yıprandıkta..ama hep birbirimizi sevdigimize inandıgımız için hep birlikte olduk..en sonunda artık öyle bir raddeye geldik ki bu kişi beni sevmedigini söyledi..sogudugunu vs..önce inanmadım..konduramadım seviyorsun dedim o da bilmiyorum dedi..bir yanımda sevmedigini biliyordu..tavırlarından belli oluyordu bu..ben yalvardım günlerce agladım yapmadıgım şeyler yaptım..yanımda olsa ayaklarına bile kapanırdım ki inan bunu yapmak benim için imkansız gibi birşeydi..şimdi ayrıldık ilişki tam anlamıyla bitti ilk başlarda hala beni sevdigini düşünüp bekledim günlerce saatlerce agladım..kimseyede söyleyemedim beni sevmedigini hiç bir arkadaşıma aileme dostuma hiç kimseye..ugradıgım hayal kırıklıgı öyle derin oldu ki artık onun geri gelmesini onu sevdigimden degil kendimi sevmek için istiyordum..ama zaman geçti..ne o geldi nede ben gittim ona çünkü gurur agır basıyordu..zaten artık gelmiş olsaydı içimde hep bir şüphe olacaktı acaba seviyor mu diye ve biliyorum ki bu bizi daha fazla üzmekten başka hiç bir işe yaramayacaktı şimdi tam olarak iyileşemesemde eskiye oranla çok daha iyiyim yitirdigim kendime güvenimi yeni yeni kazanıyorum..ve şunuda ögrendim ki hiç kimse vazgeçilmez degildir..şunu da asla unutma seni sevmeyenin sevmesini beklemek inanılmaz bir ızdıraptır..bak daha ilişkiniz yeni bunun daha ilerisini düşün çok daha fazla şeyler yaşarken belkide sen ona körkütük aşık olurken onun seni sevmedigi kafanın bir yerinde olacak ve hiçbir zaman tam olarak sevdigine inanamayabilirsin..ve şöyle bir şey daha var arkadaşın amacınıda tam anlamış degilim önce tavlıyor..sen sevmesende beklerim diyor sonra ben seni sevmiyorum diyor..madem seni sevmiyordu bu insan niye sevmedigi halde bekleyecegini söylüyor..tuhaf..

bence bunu iki ay içinde gösterdiği için sevinmelisin.giden iki ay olsun.
bende buna benzer bi durum yaşadım ve üç yıldan sonra seni sevmiyorum lafını duydum çok zor topladım kendimi.
adam açıkça söylemiş canım sende peki o zaman sen yoluna ben yoluma demelisin.inan bana dünyanın sonu falan değil.onsuz da yaşarsın.hatta daha sağlıklı bi ilişkin olur zamanı geldiğinde.
madem öyle söyleyip seni kaybetmeyi göze aldı hiç durma derim ben.

bu kaçıncı ya, valla şu foruma bi girdim bu akşam kaç kişiye birden 'boşver gitsin' dedim bilmiyorum. şaşırıp kalıyorum valla... yine de 2 ay bişey değil. unutmak zor olmamalı. kötü bi anında karşına çıktı ilgi gösterdi diye hoşlanmışsın ama bence aşk değil. yine de bişey diyemem ama sende boşver be bacıı :umursamaz:

bence hayatında karşına çıkabilecek son erkekmiş gibi bakma ona... hele ki seni sevmediğini açık yüreklilikle söyleyen biri için... bir erkeğin sevmediğini söylemesi çok zordur, bunu söyleyebiliyorsa açık yüreklilikle senin beklenti içine girmemen içindir bu... karşına seni çok sevecek insanlar çıkabilecekken böyle birini saplantı haline getirme kendine. hem sen de çok sevmiyormuşsun çok büyük bir aşk yok aranızda anladığım kadarıya. o halde kapama gözlerini dışarıya, kendini düşün biraz. sürekli seni sevmesini umut ederek yaşamak çok zor birşeydir.

başlarda o sen ona açık konuştuğunda sevmen gerekmiyor derken bir yandan sevgini kazanma çabasındaydı ama şimdi topu sana attı sen onun sevgisini kazanmaya çalışacaksın bundan böyle... neden? sırf eski ilgiyi görebilmek için hem de. ne gerek var? dışarda onun göstermediği ilgiyi gösterecek çok insan var emin ol...

umarım herşey gönlünce olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…