Sevmediğini söyleyen erkek, yardım lazım ?

Bu gece otur sabaha kadar ağla bir damla gözyaşın kalmasın onun için akıtıcak. Üstünü örtme kırıkların ayagına yine batar.

Ee sizde sevmiyorsunuz
Zaten 6 ayda evlenme niyeti anneyle tanismalar vs gereksiz bogucu isler.
Flortun tadini cikarip birbirinizi tanimak yerine bu islere kafa yorarsaniz bunalir insan.
Biraz dindar bir insan dı Allah rahmet eylesin flört olaylarına karşıydı buna karlı olmasına rağmen beni hayatına aldı ama aldığ gibide bıraktı..

Once bir kendine gel. Kimseye de oluyorum bitiyorum diye yalvarma.
Bu sevgi degil bagimlilik. Sevgi boyle olmaz.
Once kaybettigin eski seni yeniden bul. Kendinle daha cok zaman gecir. Kisiligini de boyle 5 para etmez sevip sevmedigi belli olmayan bir ergen icin ezdirme. Sen degerlisin. Kendini kimse icin degersizlestirme. Sen kendine deger vermezsen kimse deger vermez. Birak gitsin. Donerse de asla kabul etme arkasina baka baka gitsun. Dinmwzse de uzulme. Bu da bir tecrube.
Aslında ergen değil 27 yaşnda o da öğretmen gayet olgun bir beyefendi ydi .. gerçekten kendimi o kadar değersizhissediyorum ki sanırım Ben terkedilmeyi hazmedemiyorum

Gelgitler yaşıyor ve birazda dengesiz biri demek ki Kişiliği se oturmamış ne istediğini bilmiyor sizde kapılıvermişsiniz

Aynen öyle ben kinadigim herseyi yaşadım vallahi. Sende ağla zırla 2 haftaya gecicek. 3 yıllık ilişki nasil bittiyse nasil unutulduysa buda unutulur merak etme. Seni istemeyen birini nasil istersin. Mantıklı düşünerek hareket et. Adamın sana saygısı yok bari senin kendine olsun. Birde bunda yaptığın hataları başkasında yapmamaya özen göster
Yahu gercekten ben bu ilişki konularını beceremyiorum sanırım cnkü üç yıllık ilişkimden de bu sıkma boğma olayları yüzünden ayrılmıştık kaç kere ben cok değer veriyorum az yok ort yok hep çok :( kendim gibi birini sevmeyi ne cok isterdim..

Aslında ergen değil 27 yaşnda o da öğretmen gayet olgun bir beyefendi ydi .. gerçekten kendimi o kadar değersizhissediyorum ki sanırım Ben terkedilmeyi hazmedemiyorum
Ergenlik yasta degil bastadir. Adam ergen. Resmen ergen aklinda.
Evet ferk edilmeyi hazmedemiyorsun. Once kafanda bittigini kabul et. Ki iyi ki bitmis. Boyle biriyle devam etseydi srn uzulurdun. Allah in sevgili kuluymussin ki gercek yuzunu erkenden gormussun. Sukret.

Ergenlik yasta degil bastadir. Adam ergen. Resmen ergen aklinda.
Evet ferk edilmeyi hazmedemiyorsun. Once kafanda bittigini kabul et. Ki iyi ki bitmis. Boyle biriyle devam etseydi srn uzulurdun. Allah in sevgili kuluymussin ki gercek yuzunu erkenden gormussun. Sukret.
O da dedi bunu üzerim seni dedi üzmemek için bitiriyorum sen iyi birisin falan filan dedi .. ben bunları duymak istemiyorum aslında meden yaptı bunu bana ya benim gibi bi insana atlatamıyorum ki ben böyle şeyleri

Erkekten ne kadar uzak kalırsan o kadar yaklaşıyorlar , ne kadar yakınlaşırsan o kadar uzaklaşıyorlar , matematikteki ters orantıya benzetiyorum ilişkileri :KK11:

Erkekten ne kadar uzak kalırsan o kadar yaklaşıyorlar , ne kadar yakınlaşırsan o kadar uzaklaşıyorlar , matematikteki ters orantıya benzetiyorum ilişkileri :KK11:
Sanırım ben bu orantıuyı hiç çözemeyeceğim bide matematik öğretmeniyim desem.. ağlarmısınız halime

O da dedi bunu üzerim seni dedi üzmemek için bitiriyorum sen iyi birisin falan filan dedi .. ben bunları duymak istemiyorum aslında meden yaptı bunu bana ya benim gibi bi insana atlatamıyorum ki ben böyle şeyleri
Narsistler boyledir. Seni uzerim falan hikaye. Sen de inandin mi? Bitmesi icin sebebe gerek yok. Belki de baska biri var. Varsa da uzulme. Gobek at kurtulduguna.

Bu gece otur sabaha kadar ağla bir damla gözyaşın kalmasın onun için akıtıcak. Üstünü örtme kırıkların ayagına yine batar.
Ben bunu her gece diyorum bu gece ağlicam ağlicam sora sabah unutucm diyorım olmuyo

Narsistler boyledir. Seni uzerim falan hikaye. Sen de inandin mi? Bitmesi icin sebebe gerek yok. Belki de baska biri var. Varsa da uzulme. Gobek at kurtulduguna.
Bende başka biri olduğunu düşünüyorum ama sorduğumda yok diyo inanıyorum salak gibi belkide inanmak istiyorum

Sanırım ben bu orantıuyı hiç çözemeyeceğim bide matematik öğretmeniyim desem.. ağlarmısınız halime

Yok canım çok basit , o aramadıkça arama sorma bu kadar basit beni seviyor musun ? bana karşı ne hissediyorsun gibi gibi sözler yerine beni sevmiyorsan yanımda ne işin var diyecek kadar kendinden emin olacaksın. Bak tatlım bu adamı rafa kaldır düşünme , sen sevdiğini söylemişsin , tepki verme tepkiden kastım ( hiç bir yerden engelleme çocuk gibi) ila ki merak edip sana ulaşmaya çalışıcak emin ol! sevmiyorum diyor ya rahat ol 6 ay içinde sana alışmıştır senin ona alıştığın için bu adamı rahat bırak kendi duygularını dinlesin , özlemesine pişman olmasına izin ver... O sana yazınca hemen zıplama bekle ağırdan al ilk gün ki gibi.

Erkekleri arayarak binlerce msj atarak geri getiremezsin...tam tersi hiç aramayarak ve hiç düşünmeyip hayatına odaklanarak geri gelirler...Dönemeyen erkek yok neredeyse ! Ki bu adam kafası karışık yazdıklarından anladığım kadarı ile

Ben bunu her gece diyorum bu gece ağlicam ağlicam sora sabah unutucm diyorım olmuyo

O zaman engelle heryerden canım görme. Soranlara anlaşamadık de deşme yaranı daha çok. Aklına hep seni sevmiyorum deyişini getir. Kim bilir şimdi napiyor umrundamısın? Düşün böyle şeyleri soğut kendini ondan.

Yahu gercekten ben bu ilişki konularını beceremyiorum sanırım cnkü üç yıllık ilişkimden de bu sıkma boğma olayları yüzünden ayrılmıştık kaç kere ben cok değer veriyorum az yok ort yok hep çok :KK43: kendim gibi birini sevmeyi ne cok isterdim..
Kendin gibi birini sevme canım bunalırsın daralirsin. Biraz kendi haline birakicaksin. Neyden korkuyorsunki. O sana 1 saat yazmazsa seni aldaticakmi saniyorsun. Korkun ne. Yada sana 1 saat napiorsun askim yazmazsa ne kaybediceksin. Seni sen yapan erkek arkadasinmi. Niye kendine değer vermiyorsun anlamıyorum vallahi

Kendin gibi birini sevme canım bunalırsın daralirsin. Biraz kendi haline birakicaksin. Neyden korkuyorsunki. O sana 1 saat yazmazsa seni aldaticakmi saniyorsun. Korkun ne. Yada sana 1 saat napiorsun askim yazmazsa ne kaybediceksin. Seni sen yapan erkek arkadasinmi. Niye kendine değer vermiyorsun anlamıyorum vallahi
Askım kelimesini ne kndisi kullandı nede bna kullandırdı. Kendimden çık ödün verdim ne istese olur tamam ddedim erkek arkadaşlarımla muhabbeti kestim sosyal ağğlRı kapattım herseyden gectim olsun dye ama olmadı olmuyo olmayacak.

Askım kelimesini ne kndisi kullandı nede bna kullandırdı. Kendimden çık ödün verdim ne istese olur tamam ddedim erkek arkadaşlarımla muhabbeti kestim sosyal ağğlRı kapattım herseyden gectim olsun dye ama olmadı olmuyo olmayacak.
Kızım manyakmisin sen. Napicaksin böyle birini odun verdinde noldu adam sana madalyamı takti. Yok yol verdi. Dua et kurtuldun. Aç facebook twitter yeni yeni insanlarla tanış cik arkadaşlarınla gez. Askim kelimesini kullanmicaksam ne b.ka var hayatımda yani bu nasıl bi mantik. Onu senin bırakmam gerekiyordu bukadar aciz olma ya

Back
X