Sevmediğini söyleyen erkek, yardım lazım ?

Aileme ne söylicem beni sevmiyo mu artık dicem ne ya . "Anlaşamadık , ayrıldık" bu kadar basit . Nedir yani .

Sevmeyen insana kendinizi zorla mı sevdireceksiniz . Ne gerek var . Seven birini bulmak daha kolay .

Cok deger vermekle sıkmak/bogmak ayni seyler degil. Sizin davranis bozukluğunuz var belli ki. Iliskide iletisimin b.kunu mu çıkarıyorsunuz?
Sevmiyorum demis, hala sevdigine inanıyorum diyorsunuz. Sevse seviyorum der zaten niye saklasin? Yalvarmayin, donesi varsa da dönmez.

Dik dur.
Ezik degilsin sen!
Sevmiyorsa cokta lazimdi, hih.
Elini sallasan ellisi.

Kısa sürede sürekli yalvaracak kadar ne yaşıosunuz bi garipsiniz

Zaten artık konuşmuyorum dün son bi kez görüşelim yüzyüze dedim daha ne kadar inanmayacaksın kokla gel bide sevmiyorum istemiyorum bela mısın dedi bana neler dedi ki yaxık ettim kendime sevgime bütün sevme hissimi onda bitirdim. Sakın sonsuz sevginizi fani şeylerde tüketmeyin nacizane tavsiye

adamı bunaltmışsınız. ayrıca sevmiyorum bitirelim demiş. ne desin ki. peşine düşmeyin.

Arkadaşlar geçen haftadan beri kendimi berbat hissediyorum lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi esirgemeyin.. şiimdi anlatacayım. Benim 6 aydır bir ilişkim vardı daha öncesinde 3 yıllık bir ilişkim bitmişti ama üstünden epey zamam geçmiş olmasına rağmen kendimi hazır hissetmiyor olmama rağmen herşey cok güzel başlamıştı sevmiyordum ama mantık üzerinden evlilik düşündüğüm için konuşmaya başladım bi sonra bi baktım ki sevdiğimiz şeyler ilgi alanlarımız aynıydı ailesine cevresindekilere anlattı beni annemle tanıştı! sora ben sevdiğimi söyledim üstüne düştüm ama o bikere bile söylemedi sadece yazmıştı iki kere ama yanına gittiğimde sevdiğini belli ediyordu gercekten cok değerli hissediyordum kendimi. Bu arada sıksık gelgitler yaşıyodu ben seviyorum diyodum ağlıyodum yalvarıyordum ki beniö için çok büyük bişey bu 3 yıllık ilişkimde bile yapmamıştım bunu barışıyoduk. En son carşamba günü ben sevmiyorum olmuyo dedi birden sen cok sıkıyosun beni hep arıyosun yazıyosun dedi :KK43: bitirmeye karar vermiş bir haftadır yine ağlıyorum yine yalvarıyorum ama yok gelmiyo görüşmeyi dahi kabul etmiyo .. En son demin seviyodum ama artık sevmiyorum dedi telefonda istemiyorum dedi ve ben yıkıldım bunu aileme arkadşlarımda dahil nasıl acıklayacağım ? Nasıl beni sevmiyoöuş diyeceğim napacam ben ya cok seviyorum gerçekten sevdiğimi hissediyorum. Hazırlanmam gereken bir kpss var önğmde ve ben onun şçin zırlıyırak geçiyorum saatlerimi
bir erkeği kendimden nasıl souturum dersen senin gibi davranmak derim neen bu kadar totolarını kaldırıyorsunuz bunların yahu defolsun gitsin derim boşuna dram

Ağlayarak yalvararak bir adamı elde etmek te nedir? Bu kadar da olmaz pes artık. Ben olsam karşımda yalvaran birini görünce daha da uzaklasirdim.

Arkadaşlar geçen haftadan beri kendimi berbat hissediyorum lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi esirgemeyin.. şiimdi anlatacayım. Benim 6 aydır bir ilişkim vardı daha öncesinde 3 yıllık bir ilişkim bitmişti ama üstünden epey zamam geçmiş olmasına rağmen kendimi hazır hissetmiyor olmama rağmen herşey cok güzel başlamıştı sevmiyordum ama mantık üzerinden evlilik düşündüğüm için konuşmaya başladım bi sonra bi baktım ki sevdiğimiz şeyler ilgi alanlarımız aynıydı ailesine cevresindekilere anlattı beni annemle tanıştı! sora ben sevdiğimi söyledim üstüne düştüm ama o bikere bile söylemedi sadece yazmıştı iki kere ama yanına gittiğimde sevdiğini belli ediyordu gercekten cok değerli hissediyordum kendimi. Bu arada sıksık gelgitler yaşıyodu ben seviyorum diyodum ağlıyodum yalvarıyordum ki beniö için çok büyük bişey bu 3 yıllık ilişkimde bile yapmamıştım bunu barışıyoduk. En son carşamba günü ben sevmiyorum olmuyo dedi birden sen cok sıkıyosun beni hep arıyosun yazıyosun dedi :KK43: bitirmeye karar vermiş bir haftadır yine ağlıyorum yine yalvarıyorum ama yok gelmiyo görüşmeyi dahi kabul etmiyo .. En son demin seviyodum ama artık sevmiyorum dedi telefonda istemiyorum dedi ve ben yıkıldım bunu aileme arkadşlarımda dahil nasıl acıklayacağım ? Nasıl beni sevmiyoöuş diyeceğim napacam ben ya cok seviyorum gerçekten sevdiğimi hissediyorum. Hazırlanmam gereken bir kpss var önğmde ve ben onun şçin zırlıyırak geçiyorum saatlerimi

Net bir şekilde sevmiyorum, yapamıyorum diyen adama yalvarıp, yerlerde sürünmek neden ????
Bu arada sıksık gelgitler yaşıyodu ben seviyorum diyodum ağlıyodum yalvarıyordum ki beniö için çok büyük bişey bu 3 yıllık ilişkimde bile yapmamıştım bunu barışıyoduk. Bu nedir yani, hiç mi gururunuz yok, bu adamla evlenseniz ne olacak ? Ne bekliyorsunuz ??

Hiç zırlayacağınız bir durum yok ortada tabirinizle,
Allah aşkına bulunmaz kumaş mı
Ailene ne diceksin olmadı bitti gitti
Önünüze bakacaksınız daha iş hayatınız bile yok belki sizi neler bekliyordur.
KPSS NİZE odaklanın arkası gelir...

Olmayınca olmuyordur zorlamayın uzatmayın üstüne de düştüğünüz için kendini hint kumaşı zannediyor olabilir

Sevene merhaba, sevmeyene elveda demelisin zira "demin seviyodumda şimdi sevmiom" gerzekliğinde olan bir adama tüm cümleler fazla gelir.

Sevene merhaba, sevmeyene elveda demelisin zira "demin seviyodumda şimdi sevmiom" gerzekliğinde olan bir adama tüm cümleler fazla gelir.
Hayır o öyle demin seviyodum şimdi sevmiyorum değil sanırum anlatum bozukluğu oldu. Daha bu konuyu acmadan önceki olan olayı anlattım ben yani şöyle oldu aslında demin “seviyodum ama artık sevmiyorum” dedi. Bu sekilde

Net bir şekilde sevmiyorum, yapamıyorum diyen adama yalvarıp, yerlerde sürünmek neden ????
Bu arada sıksık gelgitler yaşıyodu ben seviyorum diyodum ağlıyodum yalvarıyordum ki beniö için çok büyük bişey bu 3 yıllık ilişkimde bile yapmamıştım bunu barışıyoduk. Bu nedir yani, hiç mi gururunuz yok, bu adamla evlenseniz ne olacak ? Ne bekliyorsunuz ??
Gercektn net olduğunu ilk defa dün gördüm bu netliği bana en başta gösterseydi bende yoluma bakardım kendimi caresiz kandırılmış ve aptal hissediyorum

Back
X