- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
sana demedim. özele bakcanı sıkılıyor kısmını bana mı dediniz konu sahibine mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana demedim. özele bakcanı sıkılıyor kısmını bana mı dediniz konu sahibine mi?
bu normal birşey değil amaCok iyiydi aramiz hatta normaldede iyi ama ufacik bi kivilcim herseyi tetikliyor onda. Elimden geleni yapiyorum ama kildan tuyden bisey kapiyor iste
Tabi cnm aldirmaya sonuna kadar karsi biriyim ailene anlatmalisin cnm bu adam basindan beri boleymis duzeliycegini sanmiyorum bence hmn ayrilip unutmalisin allah korusun siddetin dozu artabilir seni sevseydi zaten sana bunlari yapmazdi sen seni sevmeyen birini nie sevesin kiCocuk korundugum halde oldu. Zaten oldugu zamanda aldiralim diye tutturdu. Ama nasil kiyarim ki ben. Ailem bilmiyor. Zaten annem yillarca babamdan cekti simdi anneme anlatsam cok uzulur. Offff bunalima girdim resmen. Hala da salak gibi aklim onda.
Tabi cnm aldirmaya sonuna kadar karsi biriyim ailene anlatmalisin cnm bu adam basindan beri boleymis duzeliycegini sanmiyorum bence hmn ayrilip unutmalisin allah korusun siddetin dozu artabilir seni sevseydi zaten sana bunlari yapmazdi sen seni sevmeyen birini nie sevesin ki
Bence dayagini ye otur oturdugun yere.sirtindan sopa karnindan sipayi eksik etme..korunma olayina hic inanmiyorum.bende ikibck sene korundum valla hic hamile kalmadim.korunmadan bile heme hamile kalan azdir.bilemedim..
ama geri çekilme bir korunma yöntemi değildirHap iyi gelmedi bana. Geri cekme yontemi kullandim olmus. Allahin verdigine nasil engel olabilirm peki ablacm
Geri cekilme yontemi saglikli ve guvenli bi yol degildir.aslinda korunma sekli hic degildir.yani hamile kalmaniz kazayla olmamis.nyse kocan sevmiyosa cinsel anlamda uzaksa yapcak bisey yok.boynunu bukup oturcan.Hap iyi gelmedi bana. Geri cekme yontemi kullandim olmus. Allahin verdigine nasil engel olabilirm peki ablacm
ama geri çekilme bir korunma yöntemi değildir
risk çok fazla
eşinle hiç konuşmadın mıYapabilecegim baska bisey yoktu o zaman. Prezervatifte kasinti yapiyordu. Ama cocuk olduguna ben pisman degilim iyiki olmus suan ki hareketlerini hissetmek bile hayata baglayici canim oglum sadece esim artik duzelsin istiyorum. Ben onu hala ilk gun ki gibi seviyorum. Oda bana uzak olmasn diyorum. Dua ediyorum elimden gelen bu
Geri cekilme yontemi saglikli ve guvenli bi yol degildir.aslinda korunma sekli hic degildir.yani hamile kalmaniz kazayla olmamis.nyse kocan sevmiyosa cinsel anlamda uzaksa yapcak bisey yok.boynunu bukup oturcan.
ama bu adam ondan resmen nefret ediyorniye olmasın.. herkes sevdiği adamdan, kadından mı cocuk yapıyor sanki..
eşinle hiç konuşmadın mı
allahım düşünüyorum da insan hamile karısına neden böyle davranır
sen de ona iyi davranmıyor olabilir misin bazen
böyle bi adamı hala nasıl seviyosun hala anlamış değilim be canımYapabilecegim baska bisey yoktu o zaman. Prezervatifte kasinti yapiyordu. Ama cocuk olduguna ben pisman degilim iyiki olmus suan ki hareketlerini hissetmek bile hayata baglayici canim oglum sadece esim artik duzelsin istiyorum. Ben onu hala ilk gun ki gibi seviyorum. Oda bana uzak olmasn diyorum. Dua ediyorum elimden gelen bu
Ya bekarken aliskanlik oldu diye dusunuyorum. Evliyken neden boyle biseye ihtiyac duyar ki insan. Baslarda konustm iste hastaydin yaklasamadim yaptm falan dedi. Gecmesini bekledim ama kac ay oldu ben yaklasmasam o yaklasmiyor. Benim suan zaten bu halde bile ona yaklasmamam lazim da kendimi ondan uzaga cekemiyorum
Ve 22 yaşındayım demişsin profilin de 25 gözüküyor
Konus bencede zaten bebegin dogunca tek askin o olucak bnce kendine hmn bi yeni sayfa ac allah yardimcin olsunDogru. Babam gelir gelmez konusacagim onunla bu konuyu. Allah yardimcimiz olsun
niye olmasın.. herkes sevdiği adamdan, kadından mı cocuk yapıyor sanki..