• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmedigini soyluyor

böyle bi adamı hala nasıl seviyosun hala anlamış değilim be canım

Bazen insan kalbine soz geciremiyor. Evlenmeden once bende benzer seyler duyunca bosan ayril yapma etme derdim. Ama yuva yikmak cok zor bisey. Hele yaparken bu kadar zorlandiysan daha zor.

Nazli tuzlu bi insandim. Ama evlendikten sonra gecti. Cunku gercekleri gordum. Butun kiyafetleri utulu istedigi yemekler hazir. Ailesiyle aram iyi. Sirf kotu dusunmesin diye kendi ailemin evine bile sık gitmiyorum. Uyumlu olmaya calisiyorum daha yapabilecegim bisey varsa bileym. Manevi acidan onu sevgiye doyuruyorm dirdirci da degilim.
Aferin sana yapmaman gereken herşeyi yapmışsın zaten... Adamın toto şu an göklerde
Allah bilir "ne yaparsam yapayım bu kadın bi halt yapmaz, bana deliler gb aşık ben ne mükemmel bir adamım"diye düşünüyordur şu an...

Kimseye birşey belli etmeki ilerde dayanamayıp ayrılmaya karar verdiğinde ailen bile senin tarafında olmasın!

Çok doğru yoldasın.

Eşinizi psikoloğa gitmeye ikna edin öfkesini kontrol edebilirse sıkıntınız çözülür Allah'ın izniyle

Aferin sana yapmaman gereken herşeyi yapmışsın zaten... Adamın toto şu an göklerde
Allah bilir "ne yaparsam yapayım bu kadın bi halt yapmaz, bana deliler gb aşık ben ne mükemmel bir adamım"diye düşünüyordur şu an...

Kimseye birşey belli etmeki ilerde dayanamayıp ayrılmaya karar verdiğinde ailen bile senin tarafında olmasın!

Çok doğru yoldasın.

Cok hataliyim cookk. Ondan ayrilmak yerine olurum daha iyi. Ben onu seviyorum duzeltmek istiyorum kotu huylarini.

Bazen insan kalbine soz geciremiyor. Evlenmeden once bende benzer seyler duyunca bosan ayril yapma etme derdim. Ama yuva yikmak cok zor bisey. Hele yaparken bu kadar zorlandiysan daha zor.
iyide canım bu yuva temelden çürük sen ne zamana kadar dayanacaksın bu duruma senin kocan böyle gelmiş böyle gidecek belliki sana eksilerle artıları kıyasla ona göre karar ver diycem ortada artı yok

Eşinizi psikoloğa gitmeye ikna edin öfkesini kontrol edebilirse sıkıntınız çözülür Allah'ın izniyle

O konuda bi sikinti cikacagini sanmam. Ortalik biraz durulsun konuaurum doktor icin. Umarm duzelir hersey ben ilk sevdigim adami istiyorum evlendikten sonra degisen adami degil

şimdi ben bi öneride buluncam cahil işi diyeceksiniz

Cok hataliyim cookk. Ondan ayrilmak yerine olurum daha iyi. Ben onu seviyorum duzeltmek istiyorum kotu huylarini.
Ortada yuva var mı sence?
Sana şiddet uygulayan bir adamı sevmeye devam etmek normal değil esaret sendromu yaşıyor olabilirsin
Adam sadece çabuk parlıyor bağırıyor çağırıyor desen dra gidin çözülür denilirdi ama seni sevmiyormuş, cinsel birliktelik yokmuş, hakaretin bini bi para, üstüne hergün şiddet uyguluyor... Ben bir yuva göremedim ortada... Yazık bebeğin de böyle bir ortamda dünyaya gelecek :(

Ilk iki satırı okudum. Bu adamdan neden çocuk yaptın ? Korunsaydin keşke

iyide canım bu yuva temelden çürük sen ne zamana kadar dayanacaksın bu duruma senin kocan böyle gelmiş böyle gidecek belliki sana eksilerle artıları kıyasla ona göre karar ver diycem ortada artı yok

Ya ben her insanin sansa ihtiyaci oldugunu dusunuyorm. Duzelebilir. En azindan ben kotu bisey yapsam bile esim beni idare etmeli. Hata yapmaktan korkuyorum. Yine tartisiriz diye.

benim kaynatamda senin eşin gibi sinirli şiddet uygulaysn adammış çocukları nerdeysa elinda kalacakmış o derece yani kaynanam bi katakulliye getip hocaya götürmüş yoksa ne mümkün gitmesi hoca adamın perili olduğunu söylemiş okumuş etmiş şimdi melek gibi eşim ablaları yedikleri dayağı anlatır ama ben şimdiki haliyle zerre bağdaştıramam aradaki fark o kadar bğyük yani

sonradan böyle oldu diyince paylaşmak stedim canım

benim kaynatamda senin eşin gibi sinirli şiddet uygulaysn adammış çocukları nerdeysa elinda kalacakmış o derece yani kaynanam bi katakulliye getip hocaya götürmüş yoksa ne mümkün gitmesi hoca adamın perili olduğunu söylemiş okumuş etmiş şimdi melek gibi eşim ablaları yedikleri dayağı anlatır ama ben şimdiki haliyle zerre bağdaştıramam aradaki fark o kadar bğyük yani

Ben inanirim boyle seylere. Ama kim neden boyle bisey yapsin ki. Ben hic bi zaman disari yansitmam yasadiklarimi. Acaba kiskanip mi yaptilar. Kavga etsem de kimsenin yaninda tavirli durmam esime karsi. Belki de yaptigim iyi bisey degil ama ben boyle gordum boyle yapiyorum

Gözünüzü seveyim yapmayın böyle şeyler.

Back
X