- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
Bu adam illa ki evlenmeden önce renk vermiştir. Kabul edip evlenmişsin. Dayağını yemişsin, sonra korunmamış, bir de çocuk yapmışsın. Şimdi dayak devam ederken bile ölürüm de ondan ayrılmam diyorsun. Vallahi senin gibi kadınlara zerre üzülmüyorum, tamamen kendi tercihlerinizi yaşıyorsunuz. Yalnız bu bataklığınıza bir de bebekleri dahil etmeniz yok mu, beni çıldırtan bu. Allah ın verdiğini red mi etseymişmiş. Sanki gökten düştü çocuk. Korunma denen bir şey var hanım, cehaletinize Allah ı karıştırmayın bari.
Ben sana söyleyeyim. Sen bu adamdan boşanmayacak, 2. 3. ve belki daha fazla çocuğu da yapacaksın. Hep beraber dayak yiyeceksiniz. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Ölürmüşsün de ayrılmaznışsın ya, aman sakın ayrılma, mazallah koca bulamazsın bir daha. Dövse de sövse de kocadır, kocasız kalmaktansa çamur olsun, adı koca olsun. Ulan adama ellerin dert görmesin diyesim geliyor yeminle. Şaka gibisiniz ya.
Ben sana söyleyeyim. Sen bu adamdan boşanmayacak, 2. 3. ve belki daha fazla çocuğu da yapacaksın. Hep beraber dayak yiyeceksiniz. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Ölürmüşsün de ayrılmaznışsın ya, aman sakın ayrılma, mazallah koca bulamazsın bir daha. Dövse de sövse de kocadır, kocasız kalmaktansa çamur olsun, adı koca olsun. Ulan adama ellerin dert görmesin diyesim geliyor yeminle. Şaka gibisiniz ya.