Sevmediğiniz huyunuz nedir

Buraya aylar önce yazmışım sevmediğim huyum olarak alttan alamamak diye... Sonra dikkat etmeye çalıştım sevdiğim dostlarım vardı gel zaman git zaman hiç de hoş olmayan ve adeta sinsilik sezdiğim davranışları oldu. Hadi ben bu seferlik alttan alayım zaten herkesin yüzüne vura vura kimsem kalmamış diye sustum, nihayetinde minik bir patlama oldu, sonra dostluğumuz bozuldu ve şimdi düşünüyorum da keşke ilk defa kötü davranışlarınıı sezdiğimde yüzlerine vursaydım bu insanların. Sessiz kalıp karşındakinin anlamasını beklemek, alttan almak yıpratıcı ve sonucu değiştirmiyor. Biri size sinsi davranıyorsa alttan almayın kızlar, o an söyleyin mertçe. Zaten bir kere sinsice davranıldığını düşünüyorsanız şüpheleriniz sizi asla bırakmıyor ve o patlama er ya da geç gerçekleşiyor.
Velhasıl kelam daha önce sevmediğiniz huyunuz sorusuna alttan alamamak demiştim ama anladım ki zamanında alttan almayarak en doğrusunu yapıyormuşum, alttan almama huyumu seviyorum. (+artık)
Ha tabi alttan almayıp da herkese her şeyi yüzlerine vururken haksız duruma düşmeden üslubunca yapmak lazım o da artık sinirlerimize olan hakimiyetimizle ilgili.

Bazen fazla boşver! diyorum kendime o an umursamıyorum ama sonrasında yine üzülüp kafasını taşlara vuran ben oluyorum. Hem umursamaz davranıyorum hem de kafama takıp üzülüyorum bu konuda aşırı dengesizim

Back