Sevmediğiniz huyunuz nedir

Hdrseyi kafaya çok takmam. Üstüne oturup çok dusunmem. Çabuk öfkelenmem ve insanlara hemen güvenmek.

Ufacik seyleri bile cok fazla takiyorum . Taktigim konu her ne ise cozene kadar mutlu olamiyorum

cok konusmam:olamaz:
ve dedikodu yapıyorum. ciddi anlamda yapıyorum kv hayatıma girdiginden beri bagımlılık yaptı bende :KK47:

Cok sinirliyim... ve asla politik olamiyorum. Olsam bile icime dert oluyor uymuyor huyuma suyuma :))

Tez canlı oluşum:KK12: Üniversite birinci sınıftayken derslere 1.5 saat önceden gidiyordum olur da yetişemem diye:halay::halay:

Cok takintiliyim ve degistirmek istiyorum bu huyumu.. piskologa bile gitmeyi düsünüyorum

Sinirlenince ya da üzülünce ya da olur olmaz yerlerde gözlerimin dolması
Sevdiğim insanlar gözüme sokarak kazık atana kadar ufak tefek şeyleri onlara konduramayacak kadar saftirik olmam
Zaman zaman aşırı alıngan olmam
Hıncımı alamadığımda ya da söylenemediğimde kendi kendimi gaza getirip kavga etmek için önden koşmam
Davranışlarımla olmasa da söylenen kötü sözleri asla unutmayıp kin tutarak en ufak sıkıntıda beynime hücum ettirmem
Sevmediğim insanların, sevdiğim insanlar tarafından sevilmesine tahammül edememem....
Ve bütün bunları yazarken ne pis insanmışım diye aklımdan geçirmem :@

tırnak yemek.
çabuk sinirlenmek
kararsizlik
kıskançlık.
bi sürü kötü huya sahibim..:/

Öfke kontrolümün olmaması ve öfkelendiğimde gözlerimin dolması hatta ağlamak
Küçücük bir durumu önceden yaşanan büyük durumlarla ilişkilendirip olayları büyütmek
Haksızlığa asla gelemeyip kendimi ispatlayana kadar her türlü yola başvurmam
Herhangi bir konuda yanlış bir davranışım olduysa geri adım atıp özür dileyemiyorum (bu huyumu törpülemeye başladım)
Çok eleştiriyorum, bana söylenen şey güzel olsa bile illa kendi fikrimi bence şöyle olsa iyi olur diye söylemek zorunda hissediyorum kendimi

Offf ne çok kötü huyum var ;(
Bunları düzeltmek için çabalıyorum gerçekten, fark var.....

Back
X