sevmek bazen gercekten de yetmiyor mu?

bsr00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
44
7
Bi erkek arkadasim var ben 22 yasindayim ve 1bucuk yillik bir iliskimiz var benim ilk sevgilim de kendisi olur bazen beni o kadar yoruyo ki en basta kiskancligi seven kiskanir eder amenna ama bununki asiri dersaneye yazildim kpss icin o da yazildi en basta yazilmam etmem diyo daha sonradan soyledi sebebini ben seni ordaki erkeklerin icine yalniz gonderemezdim kusura bakma diye klasik laf ben sana degil erkeklere guvenmiyorum bu sadece bi ornegi bir cok ornegi var hic bi erkekle selamlasmami bile istemiyo telefonumdan butun erkek arkadaslarimin numarasini silmis haberim yokken. bana bi yol gosterin bi kere ayrildim yalvardi bi daha boyle olmicam dedi bi sans daha istedi verdim o sansi ama aradan zaman gecti eskiye geri donus yapti sevmek bazen hic bi sey icin yeterli degil gibime geliyo napmam gerekiyo duzelmesi icin nasil davranmam gerekiyo psikologa git dedim kac kere ona da yanasmiyo bi de cok asabi kisilige sahip sevmeye gelince seviyorum o da beni cok seviyo biliyorum ama bu huyundan nefret ediyorum bi yol gostercek olsaydiniz o yol nasil bi yol olurdu

Erkeklerin en berbat turunden biride "kiskanc" olanidir.

O kadar kisitlamasina izin verme. Kaldi ki eslerimiz bile oyle mudahele etmiyor.
Herseyin bir siniri var. Bence haddini bilmeli yuz verme.

Erkeklerin en berbat turunden biride "kiskanc" olanidir.

O kadar kisitlamasina izin verme. Kaldi ki eslerimiz bile oyle mudahele etmiyor.
Herseyin bir siniri var. Bence haddini bilmeli yuz verme.
Bi cok kez bu konular yuzunden tartistik ama hic bi sekilde bi sonuca varamiyoruz ikimizde birbirimize soyliceklerimizi soyluyoruz o kendini hakli horuyo ben kendimi konunun ustu oylecene kapaniyo ta ki bi daha benzer durum yasanana kadar evlenmek istiyo ve ha bire bunun konusunu aciyo bana ve evlenene kadar beni kaybedeceginden korkuyo ama hic duzelmek icin de cabalamiyo ben boyleyim diyip geciyo

Valla adamın yapısı böyle değişmez. Benimki de aynıydı ama benim fazla çevrem de yoktu. Çok zor arkadaş seçerim. Bu sebeple problem olmadı bizde kıskançlığı.

Bi cok kez bu konular yuzunden tartistik ama hic bi sekilde bi sonuca varamiyoruz ikimizde birbirimize soyliceklerimizi soyluyoruz o kendini hakli horuyo ben kendimi konunun ustu oylecene kapaniyo ta ki bi daha benzer durum yasanana kadar evlenmek istiyo ve ha bire bunun konusunu aciyo bana ve evlenene kadar beni kaybedeceginden korkuyo ama hic duzelmek icin de cabalamiyo ben boyleyim diyip geciyo

En sinir olduğum tip düzeltmek için ugrasmayan. Şahsen ben yapmam, ki erkek arkadaşım da bir şey dediğinde ben nerde ne yapmam gerektiğini biliyorum derim. Erkekler önce egemenlik kurmaya çalışıyorlar, sonra seni ezik bulup begenmiyorlar. Madem kaybedeceginden korkuyor böyle kıskançlık la kaybedersin de. Bir de sevgiliyle böyle vicik vicik olunmamali, böyle her şeye karışması izin verme.

En sinir olduğum tip düzeltmek için ugrasmayan. Şahsen ben yapmam, ki erkek arkadaşım da bir şey dediğinde ben nerde ne yapmam gerektiğini biliyorum derim. Erkekler önce egemenlik kurmaya çalışıyorlar, sonra seni ezik bulup begenmiyorlar. Madem kaybedeceginden korkuyor böyle kıskançlık la kaybedersin de. Bir de sevgiliyle böyle vicik vicik olunmamali, böyle her şeye karışması izin verme.
Soylemedigim sey kalmadi ki benim hakli oldugum yerde dicek bi sey bulamayip yav he he diyo ve suratina yumrugu cakasim geliyo ertesi gun hic bi sey olmamis gibi mesaj atiyo ben laf edince de uzatiyo oluyorum

Ya sevmek ne ki. İnsan kendini üzen birini,
Soylemedigim sey kalmadi ki benim hakli oldugum yerde dicek bi sey bulamayip yav he he diyo ve suratina yumrugu cakasim geliyo ertesi gun hic bi sey olmamis gibi mesaj atiyo ben laf edince de uzatiyo oluyorum

Ben bana bir konuda böyle yapsa ve ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi davransa hatasını anlayana kadar konuşmam, muhatap olmam. Ben eşek başı mıyım. Hele kavgalı asla uyumam sinirim zıplar yine konuşmam ertesi gün.

Ya sevmek ne ki. İnsan kendini üzen birini,

Ben bana bir konuda böyle yapsa ve ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi davransa hatasını anlayana kadar konuşmam, muhatap olmam. Ben eşek başı mıyım. Hele kavgalı asla uyumam sinirim zıplar yine konuşmam ertesi gün.
yaptigim zamanlar da oldu boyle ama yok telefonu acana kadar ha bire ariyo bi kere memleketlerimiz arasinda yaklasik bi 14 saat var kavga ettik ben senin dedigin sekilde davrandim konusmak icin evimin onune kadar geldi ama yine de elde var sifir bi degisiklik yok

Ben davranışlarını abartı bulmadım ya nedense.Sizin için dersaneye yazılması kıskançlıktan çok sahiplenme içgüdüsü gibi geldi bana.Benim hoşuma giderdi şahsen.Ne güzel daha çok vakit geçirebilcez derdim.Erkek arkadaşlarınızla da çok samimi değilseniz siliverin ne olacakki ? Bende sevgilimin yanında yöresinde çok kız istemem.Ne gerek var ? Neler görüyoruz duyuyoruz. Aşırı olmadığı sürece kıskançlık iyidir.Aşırı olunca adı kıskançlık değil de ''hastalık'' oluyor daha çok.Bilemiyorum ben çok bulmadım ya.Ayrılacak kadar değil en azından.

Ben davranışlarını abartı bulmadım ya nedense.Sizin için dersaneye yazılması kıskançlıktan çok sahiplenme içgüdüsü gibi geldi bana.Benim hoşuma giderdi şahsen.Ne güzel daha çok vakit geçirebilcez derdim.Erkek arkadaşlarınızla da çok samimi değilseniz siliverin ne olacakki ? Bende sevgilimin yanında yöresinde çok kız istemem.Ne gerek var ? Neler görüyoruz duyuyoruz. Aşırı olmadığı sürece kıskançlık iyidir.Aşırı olunca adı kıskançlık değil de ''hastalık'' oluyor daha çok.Bilemiyorum ben çok bulmadım ya.Ayrılacak kadar değil en azından.
kendimden 4 5 yas kucuk erkekleri bile kiskanmasi da normal mi o zaman cok samimi arkadaslarim benim her turlu yardimima kosmus insanlar onlara da nankorluk edip silip hic yoklarmis gibi davranmak agirima gidiyo yolda gordugumde bile bi selam verip gecip gidemiyorum kafami yerden kaldirmiyorum tanidik bi erkek arkadasimi gorunce

kendimden 4 5 yas kucuk erkekleri bile kiskanmasi da normal mi o zaman cok samimi arkadaslarim benim her turlu yardimima kosmus insanlar onlara da nankorluk edip silip hic yoklarmis gibi davranmak agirima gidiyo yolda gordugumde bile bi selam verip gecip gidemiyorum kafami yerden kaldirmiyorum tanidik bi erkek arkadasimi gorunce
Hayır ben normal demiyorumki. Tabikide normal değil ama çok seviyorsanız ayrılmak için yeterli değil bence. Sevdiğiniz icin fedakarlık yapmayacaksinizda kim için yapicaksiniz ? Arkadaşlarıniza en azından gördüğünüzde selam verin. En fazla 3 5 kez kavga edersiniz ama oda alisir zamanla. Ayrilmaktansa orta yol bulunabilir. Ben sevdigim insanin rahatsız olmasindansa "şart olmayan bazı seylerden" fedakarlık yapmayi daha uygun buluyorum.

Is
Hayır ben normal demiyorumki. Tabikide normal değil ama çok seviyorsanız ayrılmak için yeterli değil bence. Sevdiğiniz icin fedakarlık yapmayacaksinizda kim için yapicaksiniz ? Arkadaşlarıniza en azından gördüğünüzde selam verin. En fazla 3 5 kez kavga edersiniz ama oda alisir zamanla. Ayrilmaktansa orta yol bulunabilir. Ben sevdigim insanin rahatsız olmasindansa "şart olmayan bazı seylerden" fedakarlık yapmayi daha uygun buluyorum.
iste bi turlu alismadi her seferinde cok buyuk kavgalar ettik ceker giderim yuzumu goremezsin o zaman vurursun o kafani duvarlara da gec olur tarzi bi suru laf sayiyo

Ben bu tarz aşırı kısıtlama, etrafını sarıp sarmalama, dışarıya kapatma işlerinde tek bir gerçeği bilirdim 'Kişi kendinden bilir işi .' Fakat seninkinde bir gariplik var hastalık derecesinde sürekli senin etrafında çocuk, yani seni aldatması gibi bi olasılığı da pek yok sanki:KK51:Bence de bir psikolog iyi gelebilir ona

bazı insanlar bunu sorun etmez. mesela benimde hiç erkek arkadaşım yoktur. Bir gün bile eksikliğini hissetmedim.
Ama sizin için bu büyük bir sorun olmuş ve bu sizi mutsuz ediyor. İlerde daha büyük sorunlar yaşarsınız gibi geldi bana. Çünkü ne o bu huyundan vazgeçecek ne siz böyle olmaktan mutlu olacaksınız

X