Bi erkek arkadasim var ben 22 yasindayim ve 1bucuk yillik bir iliskimiz var benim ilk sevgilim de kendisi olur bazen beni o kadar yoruyo ki en basta kiskancligi seven kiskanir eder amenna ama bununki asiri dersaneye yazildim kpss icin o da yazildi en basta yazilmam etmem diyo daha sonradan soyledi sebebini ben seni ordaki erkeklerin icine yalniz gonderemezdim kusura bakma diye klasik laf ben sana degil erkeklere guvenmiyorum bu sadece bi ornegi bir cok ornegi var hic bi erkekle selamlasmami bile istemiyo telefonumdan butun erkek arkadaslarimin numarasini silmis haberim yokken. bana bi yol gosterin bi kere ayrildim yalvardi bi daha boyle olmicam dedi bi sans daha istedi verdim o sansi ama aradan zaman gecti eskiye geri donus yapti sevmek bazen hic bi sey icin yeterli degil gibime geliyo napmam gerekiyo duzelmesi icin nasil davranmam gerekiyo psikologa git dedim kac kere ona da yanasmiyo bi de cok asabi kisilige sahip sevmeye gelince seviyorum o da beni cok seviyo biliyorum ama bu huyundan nefret ediyorum bi yol gostercek olsaydiniz o yol nasil bi yol olurdu