-Sevmek mi daha Güzeldir, Sevilmek mi ?

ilk ben yazmak istedim :) sen cevabımı biliyorsun ama ben herkesle paylaşmak istedim..

beni sevene şans verdim şuan hem deli gibi seviyor deli gibide seviliyorumm ve hiç pişman olmadım ...:16::nazar:

bu zamana kadar hep çok seven taraf ben oldum ve de hep ben üzüldüm..
çok büyük mutluluklar yaşarken karşımdaki insanın beni üzmesi de çok yıprattı..
bu kez beni sevene şans verdim:17:
şimdilik 1 ay kadar olmasına rağmen hiç tartışma bile olmadı aramızda çok da seviyor beni..
ilk evet dediğimde bişey hissetmiyorken şimdi ona karşı bende bişeyler hissediyorum ve gerçekten sevilmek çok güzel bi duygu.:16:

Bence her ikiside...

Çünkü
Tek basına bir sevgi yetmez..

Hersey karşılıklıdir:16:

Bende sevilme taraftarıyım artık. Çünkü yıllarca sevdim 0 a 0 elde var 0..
Erkek sevdiği zaman o ilişki daha sağlam olur diye düşnüüyorum. Zaten bir kadın sevgi, saygı ve ilgi karşısında kayıtsız kalamaz...

Siz hangisini seçerdiniz? ve neden?​
Böyle bir konu açtığınıza göre sevmenin ne olduğunu biliyorsunuz. Ve artık sevilmek istiyorsunuz.
Şu bir gerçek ki herşey bakış açısına göre değişir. İnsanın kendi tecrübeleri ona sevmeyi değil de sevilmeyi öğretmeye başlar zira sevmek acı çekmekle eş anlamlı. Kim ne derse desin insanda iz bırakan sevgi hep kendimizin hissettiği duygulardır.

sevilmek güzel... sevince acı çeken taraf oluyorsun hep..bundan sonra acı çekmek istemiyorum..sevileyim ama deli gibi sevmeyim kimseyi:S
ama sevilmek ve sevmek aynı anda olursa daha güzel olur sanırım..

sevilmek çok önemli
zaten sevildiğini sayıldığını bildiğin birini
sevmemek gibi bi durum rahat batmasıdır büyük ihtimalle
ama aksi de söz konusu olabilir
o zaman sadece sevilmek yetmez
ikisi bi birbirini tamamlayan bi bütün bence:34:

sevmek demiş şairin biri çunku sevildiğinden hiçbir zaman emın olamazsın...

ama bana gore sadece sevmek yada sadece sevılmek yetersız,ikisi bir arada olunca anlam kazanıyor

benım sevmedıgım kişi bana deli divane olsa ne yazar...

Allah sevenleri ayırmasın

Sevmek,bir insanı en başta sevemediysem bir daha sevemem zaten.Sevdiğim zaman mutluyum heyecanlıyım neşeliyim.Ama sevmediğim birisi tarafından sevildiğimde içimi sıkıntılar basıyor.En güzeli karşılıklı sevmek.Ama aşkın acısı bile güzel bence.

sevilmeden sevmek var ya o daha beter böyle bir şarkı vardı
ama bence çok sevilip onun kadar sevmeyeceksin
çok sevilip sevemeyince de olmuyor çünkü
birisi mutlaka daha az sever ya hani o ben olayım isterim:17:

sevilmek... benı sevdıgı ıcın onu cok sevıyorum zaten... bende kımsenın goremedıgını gordugu ıcın sevıyorum

ay bilemedimki:26:
başıma geldi bu olay benim canımdan çok sevdiklerim beni sevmedi,beni seveni ben sevemedim.
karşılıklı olsa iyi olur
:31:

aslinda sevilmek daha güzeldir mantikli düsünürsek cünkü ozaman fazla aci cekmiyorsun...
ama öbür yanini düsününce birini sevmek insani heyecanlandiriyor... o heyecanida insan baska birsey degismek istemiyor... ve sonuc olarak hem sevmek hemde sevilmek cok güzeldir bence...

Back
X