sevmek mi sevilmek mi

tugcee1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
15
2
1
29
Merhaba arkadaslar. Unv ogrencisiyim hukuk okuyorum. Bir gun hastanede tip okuyan biriyle tesadufen tanistik. Ben hoslanmaya basladim. Asik degilim ama nasil derler icim ısındı.Sonra mesaj attim uzun uzun konustuk ama uzun sure bekledim yazsin diye yazmadi. Diger taraftan fakulte temsilcisi herkesin tanidigi okul baskani benimle cikmak istiyormus. Herkes reddetmemem gerektigini bi daha boylesini bulamayacagimi soyluyor Allah icin dort dortluk denebilecek biri. Eger digeriyle olursa ben çok caba harcayagim hatta belki de olmayacak. Ama benim okulumdaki pesimden kosmaya razi gorunuyor. Simdi o güzel soruu soruyorum. Sizce sevmek mi sevilmek mi

Sevmek ve sevilmek, ayni anda elbet.
Sevilsen ama sen sevmesen, bir gun kayarsa gonlun baskasina yazik degil mi?
Tek tarafli sevsen, pes etmez misin bi gun?
Arkadaslarin ne diye israrciysa elalemin boyle seylere karismasina irite olurum bu arada.

Sevginize saygi gosterip sizi sevenle olun. Yani gonlunuzu dinlemeniz kafi gibi.

Ama sen bize sordun madem
Bencede sevmek...

Çünkü sevdiğin adama katlanabilirsin
O bizi çok sevdiğini sandığımız adamlar değilmi canımızı yakan?

Üzüleceksem de sevdiğim adam üzsün beni...

ben ortada aşk göremedim
o yüzden iksiini de salla gitsin
hayatına bak
sonra eninde sonunda seveceksin zaten

Cogumuz derki sevmek, cunku sevildiginden asla emin olamazsin.

Bende diyorum sen daglari delicek kadar sevsen ne yazar, askinda emin olsan ne yazar; karsi taraf seni sevmiyosa.

Sevilmek demek istiyorum ama ordada takiliyorum. Sevilmek diyorum cunku ben inaniyorumki bi kadin her erkege asik olabilir, yeterki yeterince ilgi ve alaka gorsun o erkekte. Ama yine takiliyorm dedigim gibi, o ilgi alakayi veren kisi gidip âla seni aldatada biliyor.

Demem oki sevmek ve sevilmej zor zanaat, bana cikolta verin. Cikolata mutluluk hormonu salgilar..

Merhaba arkadaslar. ...........bulamayacagimi soyluyor Allah icin dort dortluk denebilecek biri. Eger digeriyle olursa ben çok caba harcayagim hatta belki de olmayacak. Ama benim okulumdaki pesimden kosmaya razi gorunuyor. Simdi o güzel soruu soruyorum. Sizce sevmek mi sevilmek mi

şu cümle yani öyle bir cümle ki açayım desem..........
umarım avukatlığınız da sevgili seçmeye çalışmanız gibi bencilce, tek taraflı, insanların duygularını hiçe sayacak şekilde olmaz

Iyide biriyle cikmak zorunda misin.
soruna gelince sevmek ve sevilmek ikiside tek taraflı olan ya seni ya karsi yi uzer

Siz ikisinden de vazgeçin. İkisini de yakmayın. Sorunuzun cevabı ise, en güzeli her ikisinin aynı anda olması. Lakin ilk koşul sizin sevmeniz. Sevmiyorsanız elinizde bir şey yoktur.

Back
X